Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на компютър.

Featured Replies

Здравейте, всички!

Предстои ми покупка на компютър, и бих искал да ми помогнете в моя избор. Искам компютър да не ми прави проблеми от рода: засичане, забиване, забавяне...

Искам игрите да си вървят нормално и да не ми създава проблеми и хард диска да е поне 500 гигабайта. Мога да дам до 500 лева за компютър. Аз съм от Трявна но едва ли тука ще си намеря компютър по моите изисквания, за това може да ми предложите от други градове и да си го поръчам. Може да ми предлагате готови или на части компютри. Препоръчително е зглобен.

Благодаря ви много за вниманието и съветите!!!

За 500лв, при тия високи цени на хардуера в момента, едва ли ще може да се вземе конфигурация с която всичко да ти върви добре.

Еми добре тогас хард диска да е по малък.

Цените на хард дисковете,и разликите в цените са минимални.По-добре събери още 300 лева,да станат 800,и вече за тези пари ще може да вземеш нещо наистина добро.

Харда едва ли ще реши проблема.За тия пари се взима офис компютър,а не геймърски.Прегледай има подобни теми из форума.Колегите най-вероятно за тези пари ще ти предложат конфигурация без видео карта.Така,че новите игри да ти вървят добре за тези пари,забрави.

Редактирано от Plomba7a (преглед на промените)

За 500лв единственото решение лично за мен е закупуването на дъно с вградена видеокарта , евентуално да се ползват някои стари части от сегашния ти компютър и след това постепенно надграждане!Съвет-събери още пари!

Съвет-събери още пари!

... или ако не можеш кажи с какво разполагаш в момента да видим ако може да се ползва нещо. :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.