Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за нова конфигурация

Featured Replies

• Автор

Според мен на втората , заради по-добрата видеокарта.Честотата на процесорите е почти еднаква , но пък при 955 имаме кеш от трето ниво , а той също оказва влияние и то не малко при игрите.Този кеш плюс овърклока на видеокартата може и да наваксат производителността на 6870 , трудно е да се каже.Също зависи и от резолюцията , на която смяташ да играеш!

Еми аз смятам да играя на резолюция 1680х1050.Наясно съм с процесора,но просто се чуда дали той ще компенсира видео картата.А знаеш ли 955 до колко гигахерца може да се клокне с боксовия охладител?
  • Отговори 81
  • Прегледи 8,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-добри резултати в овърклок постига версията с яйцевидното охлаждане. Ей тази: А и е по-евтина от Vapor-X.

• ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

Ще дам за пример моята кутия Xigmatek Case UTGARD - Mesh side panel. Дойде с 3бр. вентилатори и фан контролер за 6 вентилатора. 1 х 180мм 25лв 2 х120мм 13,50 лв общо 27лв Фан контролера е нещо

• Че какво му е не Xigmatek-a? Поне от Chieftec със сигурност са по-добри, а пък хубавите CM са доста скъпи.SILENT PRO M500 е 140лв. и то само на едно място иначе е над 150лв. а NRP-PC502 е 105лв. Разби

Аз бих ти препоръчал да заложиш на GTX 460 но да бъде ASUS 1024М ENGTX460 DIRECTCU/2DI заради по-доброто охлаждане и заради контрола на волтажа.

Прегледай и това Mid-Range NVIDIA GPU Battle: GTX 460 vs. GTX 470 Hawk версията в почти всички случаи бие 6870, а посоченият от мен асус може да се овърклокне още доста.

Ето като краен вариант

Публикувано изображение

+ това захранване Corsair CX500 128 ЛЕВА

• Автор

Аз бих ти препоръчал да заложиш на GTX 460 но да бъде ASUS 1024М ENGTX460 DIRECTCU/2DI заради по-доброто охлаждане и заради контрола на волтажа.

Прегледай и това Mid-Range NVIDIA GPU Battle: GTX 460 vs. GTX 470 Hawk версията в почти всички случаи бие 6870, а посоченият от мен асус може да се овърклокне още доста.

Ето като краен вариант

Публикувано изображение

+ това захранване Corsair CX500 128 ЛЕВА

Това ми хареса!Определено това ще ми бъде конфигурацията.Особено като тази карта бие 6870.Мерси за съвета и като я взема след седмица/2 ще постна тестова и ще кажа как се държи.

От къде ги намирате тия ревюта,не знам, ГТХ460 бие 5870 :clap: А в другите ревюта е по-слаба и от 5850 в повечето бенчове,какво ли остава за 6870 :clap:http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_460_HAWK/12.html http://www.tomshardware.co.uk/radeon-hd-6870-radeon-hd-6850-barts,review-32028-13.html http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-460-soc-review/10

А знаеш ли 955 до колко гигахерца може да се клокне с боксовия охладител?

Не и с това дъно!Не мисли,че като е extreme се eдно ROG на ASUS!

Дъното има страшно много опции за клок, е вярно че захранването е само 4+1 фази но въпреки това се справя доста добре.

Процесора в подписа без проблем стигна до 3,8 с боксовия охладител.

Публикувано изображение

Аз съм с Е5200 с foxcon G31, с базовия охладител от 2,5GHz върви стабилно на 3.33GHz без дори да съм пипал волтажа... Мисля, че дъното няма да ти прави проблем да достигнеш едно 3,5GHz...

Редактирано от eXRuLeZz (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.