Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Браво момичета за книгата с която ни зарадвахте :computer2: Нямам търпение да ми остане време и да я почна...

• Отговори 2k
  • Прегледи 319,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Здравейте, момичета и привет от мен на българска земя :whist: .

Да допълня, че намерих 22 книги, които все още не са сканирани от работливите пчелички :computer2:

Добре дошла в родината :whist:

И само как ме радваш с тия 22 нескениранки,леле,не мога да опиша http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Много ви благодаря момичета! :computer2::whist: :whist:

Момичета да попитам знае ли се кога трябва да излезе третата книжка на Нора от поредицата "Свадбена Агенция" . Не мога да я дочакам , само тя ми е в главата :computer2:

Момичета, както всички вече всички разбрахте втората книжка от поредицата Проклятието на МакЛийн е готова и е качена в Замунда от Смърфи. Постарахме се много за да я видите на роден език и се надяваме да се забавлявате с Грегор и Вениша колкото нас докато работихме по нея.

Тя нямаше да стане факт без Съни, Крис и всички останали момичета от Dream team. Благодара ви момичета за помоща, подкрепата и най-вече за това че сте страхотни приятелки, http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ако само преди няколко месеца някой ми беше казал, че от мен ще излезе преводач нямаше да повярвам.

Пожелавам на всички приятни мигове с нашето бебче.

Ехх, мега много бях изненадана от бързината на превода и качването на книгата. Изобщо не бях очаквала толкова бързо да е готова книгата. Но все тая. Искам да изкажа огромните си благодарности към преводачите, без които книгата в момента нямаше да бъде отворена на компа ми (sun). Разбира се не мога да изпусна и редакторите (sun).

Големи благодарности, превода е страхорен, а книгата страшно интересна. :help wanted3:

• Автор

Точка по въпроса. Поразчистих малко, темата е приключена.

При условие, че тази тема я ползваме почти като чат и в нея спама е разрешен ако мога така да се изразя - специално съм предлагала отделно да си направим тема за "чат", но тогава се съгласихме всички, че общата дискусионна тема е такава, Хеси защо триеш коментари?! Мога да се изкажа само по моя си коментар, но не ми е ясно къде съм нарушила правилата на форума, че да ми го редактираш. Но ти си знаеш. Най-вероятно и това ще изтриеш.

И нещо надявам се, което е по темата. Имам два въпроса за две книги, едната е "Смело сърце" на Джанел Тейлър, някой може ли да ми разкаже малко за сюжета, онзи ден се сдобих с нея, да знам дали да се радвам.

А другият ми въпрос е свързан с Рейчъл Кейн, видях че в началото на октомври "Ибис" издават втора книга от нейната поредица ВАМПИРИТЕ ОТ МОРГАНВИЛ, та питанката ми е, някой чел ли е първата книга от поредицата - "Стъклени къщи", дръпнала съм си откъса, но не ми се иска да го чета, така че ще се радвам на мнение! Благодаря предварително.

Здравейте, момичета и привет от мен на българска земя :yanim: . Много ще се радвам ако се видим на 22.09. Само кажете къде и кога и ще бъда на линия. Ако има желаещи да сканират ще се опитам да открия несканирани още книги и ще ги донеса на срещата. Само ще помоля след като се сканират да ми ги върнете, е на сина ми, защото не искам да ви припирам с времето.

Имам първите 4 книги на "Изключителна жена" на Барбара Бредфорд, за които съм сигурна, че все още ги няма сканирани. Имам и "Здравей, тъма" на Сандра.

Да допълня, че намерих 22 книги, които все още не са сканирани от работливите пчелички :cool:

Добре дошла, мила, познато чувство - да се завърнеш на родна земя. Относно книжките: Здравей, тъма на Сандра я пое преди няколко дни едно момиче (писа във блога, че иска да я сканира). А за останалите 22 може да драснеш едно списъче, че може и между тях да има поети за скан.

Приятно изкарване ти пожелавам ;)

Момичета, както всички вече всички разбрахте втората книжка от поредицата Проклятието на МакЛийн е готова и е качена в Замунда от Смърфи. Постарахме се много за да я видите на роден език и се надяваме да се забавлявате с Грегор и Вениша колкото нас докато работихме по нея.

Тя нямаше да стане факт без Съни, Крис и всички останали момичета от Dream team. Благодара ви момичета за помоща, подкрепата и най-вече за това че сте страхотни приятелки, http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ако само преди няколко месеца някой ми беше казал, че от мен ще излезе преводач нямаше да повярвам.

Пожелавам на всички приятни мигове с нашето бебче.

Благодарности на целия екип, трудил се по книгата и предоставил я на нашето внимание :yanim::clap::weather4:

Благодаря на всички за новите книги!Толкова голям труд и така ни радвате :weather4:

Страхотни благодарности към всички мили дами, направили ни отново щастливи с поредния перфектен превод.Публикувано изображение Стискам палци де що имам и занапред да ни радват с толкова красиви подаръци. Благодаря, че ви има, мили дами http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

А някой може ли да ми прати на мен втората книжка на имейла, защото съм в чужбина и Замунда ми е блокирана? :/

Благодаря предварително и браво за положения труд, момичета! Отново доказахте, че сте най-добрите.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Аааа,много лошо!Подкарах Градушко Започва динамично,много забавно-с една супер нелепа ситуация.Главната се държи много бойно.

Бе повече от обещаващо е,ама утре съм на работа и не е умно да седя до заранта,а пък съм любопитнааааааааПубликувано изображение

Вече имам книжката за Маклийн. (сън)

А някой може ли да ми прати на мен втората книжка на имейла, защото съм в чужбина и Замунда ми е блокирана? :/

Благодаря предварително и браво за положения труд, момичета! Отново доказахте, че сте най-добрите.

Стаси не знаех, че момичетата, които сте в чужбина не можете да теглите от замунда. В този смисъл искам да кажа на всички, които сте в чужбина и имате подобен проблем а желаете да прочетете книжлето че можете да се свържете с мен било на лс било по скайп и ще предоставя книжката веднага.

благодарим за новите книжки, много ни зарадвахте, аз нали обожавам С. Браун, специално благодаря ;):baby::nono:

Благодаря за книжките.Трупам ли ,трупам.Маклийн май ще ги чета една след друга,но така е по-интересно.

Нямам много време и затова си мисля ако има някоя от вас желание да сканира, да се срещнем и да и дам книгите. Повечето са от авторки, които не са от познатите ви и съм сигурна, че ги няма в списъците за сканиране. А какво става със срещата на 22?

Нямам много време и затова си мисля ако има някоя от вас желание да сканира, да се срещнем и да и дам книгите. Повечето са от авторки, които не са от познатите ви и съм сигурна, че ги няма в списъците за сканиране.

А какво става със срещата на 22?

Здравей, и добре дошла на родна земя! :) Писах ти на л.с. току-що...

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Благодаря за новите кижки, момичета! Прочетох "Стихията" и съм впечатлена, както от историята, така и от качествения превод. Браво Яне, браво Криси! Страхотно бебче сте създали. Съни, и теб не съм те забравила - поздравления! Продължавайте в същия дух и да ни радвате с още нови преводи на любимите ни книги. Поредицата за МакЛийн е страхотна. Като че ли всяка следваща ще е по-... от предишната. Тази втората, за Грегор, на моменти ми хареса повече от Джак и Фионка, а какво ли да очакваме от Дугъл? Ами от Александър?... :) Отсега започвам да потривам ръце за следващата, която ще се появи, но ще си чакам търпеливо. Знам, че работата на "дрийм тийм" е трудоемка, затова ще кажа: Благодаря! И дерзайте, момичета!

Благодаря за новите кижки, момичета!

Прочетох "Стихията" и съм впечатлена, както от историята, така и от качествения превод. Браво Яне, браво Криси! Страхотно бебче сте създали. Съни, и теб не съм те забравила - поздравления! Продължавайте в същия дух и да ни радвате с още нови преводи на любимите ни книги.

Поредицата за МакЛийн е страхотна. Като че ли всяка следваща ще е по-... от предишната. Тази втората, за Грегор, на моменти ми хареса повече от Джак и Фионка, а какво ли да очакваме от Дугъл? Ами от Александър?... :yanim:

Отсега започвам да потривам ръце за следващата, която ще се появи, но ще си чакам търпеливо. Знам, че работата на "дрийм тийм" е трудоемка, затова ще кажа: Благодаря! И дерзайте, момичета!

Много се радвам, че ти е харесала, и ти благодаря за това че помогна бебчето ни да стане още по-хубаво. За следващата книжка мога да кажа само, че дотук ми е фаворит от първите три. Дугъл ще си намери майстора в лицето на един прекрасен пакостлив ангел и естествено забавлението е на ниво.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Ще напрвя списък с книгите, които имам в тази тема, защото тя се чете от повечето момичета. Изберете кои да донеса на срещата, за да ги дам на Слава да ги сканира. Джорджия Боковън - Нежни мигове - Сам в тълпата Емили Ричардс - Втори шанс Нора Робъртс - Въглени в мъртвата пепел Катрин Стоун - Пламък и лед Джейн Ан Кренц - Звезден огън Барбара Делински - Шепот в Здрача Даниел Стийл - Тиха чест Робин Сисман - Безумно непознати Сандра Канфийлд - Нощно пътуване Максин Бари - Съкровена тайна - Златната паяжина Мерил Сойер - Заливът на полумесеца Карен Робардс - Детето на Маги Барбара Бредфорд - Тук са първите 3 части на Изключителна жена, 4-тата е на село, но ако някой я иска до 1-ви ще я донеса и дам за сканиране Барбара Бредфорд - Ще помня От розовите Пръстен с диаманти От Арлекин супер романс Опасни чувства За Здравей, тъма на Сандра Браун разбрах, че вече я има поета. Може би е по-удачно на срещата днес да НЕ нося книгите, за да има време момичетата да прочетат списъка и да изберат 10-на книги. А ние ще се уточним, примерно кога и къде другата седмица да дам книгите за сканиране на Слава.

Уау, колко много книжки :) Можеш ли първо дададеш ето тези: Джорджия Боковън - Нежни мигове - Сам в тълпата Емили Ричардс - Втори шанс Робин Сисман - Безумно непознати Сандра Канфийлд - Нощно пътуване Максин Бари - Съкровена тайна - Златната паяжина Мерил Сойер - Заливът на полумесеца Карен Робардс - Детето на Маги Авторките са ми по-непознати и е любопитно какви са книгите. Та може ли тях?

Може, разбира се. Другите книжки ще чакат до следващия път, когато се върна тук.

varnam, вземи тези книжки сега на срещата. Пък другите, следващия път.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.