Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Момичета новото местенце е страхотно!Бройте ме и мен - ще отделям по няколко лева всеки месец !Тъкмо започнах да чета Кръстопът на чувствата - някоя от вас знае ли дали на български са издадени и първа и трета книга от поредицата? :whist::gift::biggrin:

• Отговори 2k
  • Прегледи 319,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Момичета, чудесни сте! И аз подкрепям идеята, определете начина за пращане на парите и бройте и мен! Ще помагам, доколкото мога и се надявам с общи усилия да си направим наше местенце. :biggrin:

Момичета новото местенце е страхотно!Бройте ме и мен - ще отделям по няколко лева всеки месец !Тъкмо започнах да чета Кръстопът на чувствата - някоя от вас знае ли дали на български са издадени и първа и трета книга от поредицата? :whist::gift::biggrin:

Не, мила, за съжаление не са преведени http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

http://www.escape-bg.net/index.php това ми излиза на мене

http://www.escape-bg.net/index.php това ми излиза на мене

Яне, направи си нова регистрация. Тази ще я изтрием. И ще стане този път.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Аз също ще ви подкрепя. Нямам много време за четене напоследък, но целият този труд не бива да иде на вятъра. Поздравления за тракера и благодарности на всички за труда. Дано да успеем да го запазим.

Яне, направи си нова регистрация. Тази ще я изтрием. И ще стане този път.

Ок!

Здравейте! Регистрирах се в http://www.escape-bg.net , но така и не успях да влезна иска ми отново и отново да се логна. С internet explorer съм и мюторент.Ако може да помоля за помощ или някаква идея по въпроса. Благодаря предварително!

Здравейте! Регистрирах се в http://www.escape-bg.net , но така и не успях да влезна иска ми отново и отново да се логна. С internet explorer съм и мюторент.Ако може да помоля за помощ или някаква идея по въпроса. Благодаря предварително!

Имаш ли друг браузър, с който да опиташ? Примерно Мозила. Торент-клиента в случая за логването не играе роля - той влияе на това как се сваля торента и как се отчита. Мюторент е добър клиент. Ако не стане с друг браузър, пиши ми пак.

Ще помоля всички, които имат проблеми с логването да ми пишат на ЛС, за да оправим проблема.

Аз имам проблем. Влизам си спокойно, но нищо не мога да тегля:) Нещо не мога да се чатна какво става!

Аз имам проблем. Влизам си спокойно, но нищо не мога да тегля:) Нещо не мога да се чатна какво става!

Кой торент-клиент използваш?

BitComet

Добре. Като заредиш торента в биткомета, какво ти пише?

Пише, че не е активен (няма кой да ми го сийдне(ако не бъркам) и вече цял ден чакам за скорост, която така и така и не се появи - seed/peer (0/0)

Пише, че не е активен (няма кой да ми го сийдне(ако не бъркам) и вече цял ден чакам за скорост, която така и така и не се появи - seed/peer (0/0)

Кой от трите торента сваляш? Влез в чата на тракера, за по-бърз разговор - горе дясно бутона Чат и влез.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Книгата. Май изобщо не се сетих да пробвам другите два. Сега пуснах и двата филма да проверя - същият резултат:(

Влез в Чата на тракера за да решим по-бързо това. Да не товарим темата тук.

Момичета от доста време свалям книги благодарение на вашия сплотен екип. Мисля, че най-малкото, което всеки от нас /анонимните:yanim:/ може да направи е да участва с някаква сума, за да подпомогнем новият тракер. Имам възможност да отделям по 10.00 лева всеки месец.Както се казва скромно, но от сърце! Важното е обаче да се измисли лесен и удобен начин по който парите да идват при вас, така че очакваме вашите предложения.

колкото повече хора кажат ДА толкова по-малка ще е сумата, и всеки ще може да си я позволи. Аз съм за, дано успеете в начинанието

Момичета, току що получих сърцетуп и бързам да надам вопъл и вой за помощ. Става дума за следното: От темата с цитатите стана ясно, че Див и опасен на Тами Хоуг ми е любима книжка. Да ама се оказа, че била поредица и естествено тя е втората. Благодарение на слънце Жени се сдобих с третата обачеййййййййй първата продължава липсва. Може ли някой спец в ровенето на книги на алангле да ми съдейства да са сдобия и с нея. Заглавието е The Restless Heart (1991) - Tami Hoag. Големо тенкю и хъгс ша има за благодарност.

Добре, момичета,

видяхме, че приехте идеята за наше местенце и че то ви харесва. Ще работим по него и скоро ще го прехвърлим на сървър. http://www.escape-bg.net/forums.php?action=viewtopic&topicid=87 съм дала насока как вие може да се включите. Огромни благодарности за всички отзовали се. :speak:

И аз се включвам с колкото мога. То вярно, че все не достигат парите, писна ми от това положение, но ще помагам. Заслужава си!

Cheetah аз честно казано в нета намирам няколко нейни аудио книги , а тази която конкретно ти търсиш я има само в платени сайтове - къде на хартиен формат къде за даунлоад като .pdf и ebook. Може ако някой има акаунт в demonoid да провери, но сайта в момента е пък в някаква профилактика :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.