Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Любовен плам - Сюзън Кайл

Ели, ще я качите книжката, когато ви остане време, нали. Като зная колко работа ви чака с качването на всички книжки.......

Славе,също кат една пчеличка,пак си се справила за отрицателно време.Сега ми се ще да видя отнякъде реакцията на rumi1461./Дали може подскача високо от кеф? Ей,закачам се :speak: /
  • Отговори 2k
  • Прегледи 319,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Ей момичета ,страшни сте!Много ви обичам! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Пощурях от радост ,като си пуснах тази сутрин компа :speak::clap::clap: Направихте деня ми невероятно щастлив!БЛАГОДАРЯ ВИ!!! :clap::wors::wors:

Благодаря за книжката!

Благодаря за книжките! Озарихте седмицата ми момичета. :angry::speak::P

Готово, качих я. Само погледни на втората страница на книжката, кой номер поред от серията Световни автори е тя. И... ти защо още не си подала молба за ъплоудер, хайде де. :wors:

Световни автори №10

Здравеите момичета намерих книги на Johanna Lindsey на руски език ако някои го интересува да каже искаше ми се да ги кача някаде но незнам къде

Здравейте,две нови книжки от мен и пожелания за приятно четене! Нора Робъртс - Видение в бяло Елизабет Гилбърт - Яж,моли се и обичай

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Благодаря страшно много за новите книжки, момичета! Направо нямам думи. Супер бързо качвате и ме карате само да точа лиги, докато ги изчета. :cool:

Тенкс и за книжката на Норчето, но ако не се лъжа май не е минало нужното време от издаването й, нали?

Здравейте на всички!

От доста време се каня да ви напиша следващите редове. Всички вероятно се чудите, защо все още не ви даваме насока къде да се качват книжките, които сканираме, след сриването на последните 400 торента във фанагория.

Отне ни много малко време да решим, че можем да направим нов тракер за нас. Самото създаване на тракера не изискваше чак толкова много време, но вложихме труд и фантазия в него, за да го има за вас. Многото време, което чакахте, за да го видите, се дължи на това, че този сайт се нуждае от сървър, на който да се качи и който да се хоства някъде.

Проблемът със хоста се очертава по следния начин. Този сайт е торент-тракер, и като такъв не всеки се наема да го хоства. А тези, които нямат нищо против да го правят, искат много пари. Става дума за ежемесечна сума от порядъка на около 260-300 лв.

Ние, които участвахме в изработването му, не можем да си позволим този разход всеки месец. Затова се обръщаме към вас. Регистрирайте се, разгледайте сайта, споделете мнението си - харесва ли ви той като "наше местенце" - ние го правим за вас. И ако решите, че искате това да е мястото, където ще си качим събраната досега база данни, имаме тужда от вашата помощ. Или вариант, в който да ни помогнете с хоста, или вариант, в който да ни помогнете с месечната такса за хостването. Тоест едни 200 лв месечно, останалите ще съберем от екипа ни. Далеч съм от мисълта, че всички дами тук, които обичат книгите ще се включат с финансова помощ за да го има тракера, но съществуването му зависи от този форум.

Алтернативата е да продължаваме както досега - да качваме където е удобно и достъпно за всички, дори за хората в чужбина, и поради кратката дължина на живота на файла, където е качен, линковете да се обновяват периодично. Когато текстовете се редактират и качат в читанка, в темата с линковете да бъдат подменяни с линк към читанка. Неудобен вариант е, защото до качването на книгите в читанка минава много време, през което може да се наложи неколкократно подновяване на линковете, тоест една и съща работа да се върши по няколко пъти. Но ако не успеем да събираме средствата за хоста всеки месец, това е изхода.

От вас зависи - ако ви харесва тракера и го подкрепите, ще го има.

Качила съм ви един нов скан за да пробвате как работи. Останалите книги от базата ни ще бъдат качени, когато се направи равносметка на това колко от вас искат този тракер да бъде нашето място за релакс и забавление.

Заповядайте!

http://www.escape-bg.net/

ОК прочетох този пост и останах много учуден.

Това,че искате да съберете всички книги в една база дани е добра идея(дори много добра)

Правенето на тракер найстина не е кой знае колко време,в нета има безплатни сорсове или нулирани.

Дизайнът също не изисква време пре достатъчно теми(изглед) има из форумите на дадените тракери.

Идва ред на превода,да тук има малко работа ,но не е кой знае колко за можещите.

Следващата стъпка е наемане на хост и домейн .

Точно тук ми стана много интересно за сумата която трябвало да се плаща на месец.

Аз лично имам 6 сайта един от който е тракер,и ако трябваше да плащам такива космически цифри отдавна щях да се откажа.

ползвам хост на този адрес ХОСТ плащам 6$ на месец за всички сайтове.

Сега ще кажете да ,но за тракер изискванията са по различни. ДА съгласен съм.

Хостът предоставя за 6$

Неограничено дисково пространство.

Един домейн (който струва 10$ на година)

Неограничени поддомейни.

Неограничен трансфер.

100 Бази дани

100 FTP -та

Бекъп до 2GB.

И още стотици екстри който няма смисъл да изброявам.

Лично моят тракер и останалите сайтове плащам 72$ годишно .

Като се има предвид ,че го натоварвам заради множеството потребители и торенти връзката и работата на сървъра е перфектна.

Немога да разбера за какво са тия 300лв.на месец.?

Бихте ли ми дали линк към този хост кожудер да го погледна,аз лично немога да повярвам.

Идеята ви е добра,но идеята потребителите да си плащат за сайта и хоста :)

Има перфектни хостове за тракери от 5$ до 10$ - 15$ на месец.

Като искате да се информирате има google хостове колкото щеш на разумни цени.

Това,че искате да съберете всички книги в една база дани е добра идея(дори много добра)

Правенето на тракер найстина не е кой знае колко време,в нета има безплатни сорсове или нулирани.

Дизайнът също не изисква време пре достатъчно теми(изглед) има из форумите на дадените тракери.

Идва ред на превода,да тук има малко работа ,но не е кой знае колко за можещите.

Следващата стъпка е наемане на хост и домейн .

Точно тук ми стана много интересно за сумата която трябвало да се плаща на месец.

...

Здравейте,

не е дошъл края на месеца за отчет, а може би трябва да внеса яснота, /спам в темата за дискусии на любовни романи/, но постът го изисква. Първоначалната цифра, която ни поискаха, е такава. Дори се стигна до 200 евро... И това е сума, която искаше човек, който има 72 сайта. Заради което започнахме да търсим варианти и тук. Постът гласеше или някой да помогне с хост, или потребителите на доброволни начала да помагат финансово. За щастие, откликнаха някои от тях. И за съжаление вашият пост идва много късно. Същевременно ни предложиха хост на доста по-приемлива сума от предишната и се ангажирахме. Да, по-скъп е от този, който вие ни показахте, става дума за първоначална такса от 25 евро на месец, сумата е платена и сайтът е предоставен на потребителите за ползване - той е направен заради тях. Тази сума обаче ще бъде такава, докато сайтът носи на натоварването според сегашните параметри, които заема. При увеличаване на натоварването, сумата също ще се увеличава, защото ще се наложи смяна на тарифния план. А на тия доброволци, които се чувстват съпричастни и помагат, ще бъде даван отчет кога и колко пари са събрани и колко са дадени, така че няма да ги излъжем относно това.

Надявам се, че отговорих и да си продължим с дискусиите за книжките.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

• Автор

...

А аз съм определено изненадана, че човек се регистрирва специално, за да плюе, преди да е попитал как, кога, какво и колко.

И след като в отчета ще се види всичко това, приказки наизуст не приемам. Да не говорим, че всеки може да заяви, че имал не знам си колко сайта, тракери или това-онова.

Спамът по темата го считам за приключен.

Здравейте,две нови книжки от мен и пожелания за приятно четене!

Нора Робъртс - Видение в бяло

Елизабет Гилбърт - Яж,моли се и обичай

Качих ги и в общата база, дано нямаш против.

А имам въпрос относно тази втората. По нея направиха и филм наскоро, та нашумя много, разбрах, че има и продължение. Може ли да споделите мнение за стила на авторката. Принципно не си падам по биографиите, но това ми хвана окото.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ето още няколко книжки, малко по-далеко от абсолютната любов, но пък са много увлекателни.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=249

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=250

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=258

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=259

Редактирано от NELG (преглед на промените)

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=247

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=246

Качих ги и в общата база, дано нямаш против.

А имам въпрос относно тази втората. По нея направиха и филм наскоро, та нашумя много, разбрах, че има и продължение. Може ли да споделите мнение за стила на авторката. Принципно не си падам по биографиите, но това ми хвана окото.

На мен лично книгата на Елизабет Гилбърт ми допадна.Интересна,забавна и увлекателна е.Странна комбинация от пътепис,забавни моменти и наблюдения върху източната философия и религия,написани с чувство за хумор и дори самоирония на места.Очаквам с нетърпение продължението "Кажи"Да" да попадне в ръцете ми.Разбира се,вкусове различни....,но затова я качих,за да може всеки да прецени за себе си!

разглеждах другите теми, но не ми попадна тази където да задам въпроса си: какво мислите за автори като Джон Грей и Барбара де Анжелис и подобна литература, напр. Пилешка супа за душата, За вдигнатия капак на тоалетната чиния, Езикът на тялото ...

С помощта на Гането и Ели моя първи торент http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=266 Благодаря ви момичета за отделеното време.

Май мноо сгафих, ама мнооо. Сестра ми ми е сърдита, заради един малък номер. Тъй де казвам се Генади и съм на 20 години, от Горна Оряховица. Представям се с това име и се представях като Ани, но сега на сестра ми и е гадно. Сестра ми е BlackRose и когато се включи към този форум, после не можех да я отлепям от компа, толкова много й харесва при вас. Докато исках да я изгоня от компа тя все ми разказваше кой кой е, че и аз ви понаучих, напрао ми наду главата. Пиша тези неща, защото искам да обясня нещо. Тя толкова се въодушеви, че пожела и тя да даде своя принос тука и се захвана с преводи. Избра си няква книга и я започна. Някак си се включи и към друг проект и преведе две глави. Но й казаха, че е решено нейното име и това на някво друго момиче да не се казват, защото са решили книгата да се представи като "бебето" на други. На сестра ми й стана супер гадно, но нищо не каза или направи, просто защото не е такъв човек. Но тя спря да се "мъчи" както тя се изразява с другата книга - май загуби желание. И аз писах коментари, като се измъчих докато намеря книги и имена тука във форума, защото не исках да вляза и да кажа аз съм брата на еди кой си, що не й казахте името като преводач. И за това настоявах, ама уви - "бебето" било на еди кой си. Както писах и по рано трудът на хората трябва да се уважава и го казвам не само, защото ми е сестра. Тя не знаеше, че съм аз до днес, някой е помислил, че е тя заради IP-to. Пиша сега, докато тя си е на село, че като си дойде ще ми счупи главата. Рових като луд да намеря някои книги, за да стане номера. Ама уви един път сбърках пола и то по инерция, а втората ми грешка не съобразих, че има модератор и той може да сравнява айпита ако поиска. Сис, не съм искал да става така. Няма да пиша повече тук, надявам се ти също да не спираш заради мен, защото те познавам добре. Извинявам се на всички не съм искал да обидя никои, просто исках да зарадвам сестра си.

Май мноо сгафих, ама мнооо. Сестра ми ми е сърдита, заради един малък номер. Тъй де казвам се Генади и съм на 20 години, от Горна Оряховица. Представям се с това име и се представях като Ани, но сега на сестра ми и е гадно. Сестра ми е BlackRose и когато се включи към този форум, после не можех да я отлепям от компа, толкова много й харесва при вас. Докато исках да я изгоня от компа тя все ми разказваше кой кой е, че и аз ви понаучих, напрао ми наду главата. Пиша тези неща, защото искам да обясня нещо. Тя толкова се въодушеви, че пожела и тя да даде своя принос тука и се захвана с преводи. Избра си няква книга и я започна. Някак си се включи и към друг проект и преведе две глави. Но й казаха, че е решено нейното име и това на някво друго момиче да не се казват, защото са решили книгата да се представи като "бебето" на други. На сестра ми й стана супер гадно, но нищо не каза или направи, просто защото не е такъв човек. Но тя спря да се "мъчи" както тя се изразява с другата книга - май загуби желание. И аз писах коментари, като се измъчих докато намеря книги и имена тука във форума, защото не исках да вляза и да кажа аз съм брата на еди кой си, що не й казахте името като преводач. И за това настоявах, ама уви - "бебето" било на еди кой си. Както писах и по рано трудът на хората трябва да се уважава и го казвам не само, защото ми е сестра. Тя не знаеше, че съм аз до днес, някой е помислил, че е тя заради IP-to. Пиша сега, докато тя си е на село, че като си дойде ще ми счупи главата.

Рових като луд да намеря някои книги, за да стане номера. Ама уви един път сбърках пола и то по инерция, а втората ми грешка не съобразих, че има модератор и той може да сравнява айпита ако поиска.

Сис, не съм искал да става така. Няма да пиша повече тук, надявам се ти също да не спираш заради мен, защото те познавам добре.

Извинявам се на всички не съм искал да обидя никои, просто исках да зарадвам сестра си.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Всяка сестра си мечтае за брат като теб. Блеки е щастливка да те има до себе си. :gift:

Май мноо сгафих, ама мнооо. Сестра ми ми е сърдита, заради един малък номер. Тъй де казвам се Генади и съм на 20 години, от Горна Оряховица. Представям се с това име и се представях като Ани, но сега на сестра ми и е гадно. Сестра ми е BlackRose и когато се включи към този форум, после не можех да я отлепям от компа, толкова много й харесва при вас. Докато исках да я изгоня от компа тя все ми разказваше кой кой е, че и аз ви понаучих, напрао ми наду главата. Пиша тези неща, защото искам да обясня нещо. Тя толкова се въодушеви, че пожела и тя да даде своя принос тука и се захвана с преводи. Избра си няква книга и я започна. Някак си се включи и към друг проект и преведе две глави. Но й казаха, че е решено нейното име и това на някво друго момиче да не се казват, защото са решили книгата да се представи като "бебето" на други. На сестра ми й стана супер гадно, но нищо не каза или направи, просто защото не е такъв човек. Но тя спря да се "мъчи" както тя се изразява с другата книга - май загуби желание. И аз писах коментари, като се измъчих докато намеря книги и имена тука във форума, защото не исках да вляза и да кажа аз съм брата на еди кой си, що не й казахте името като преводач. И за това настоявах, ама уви - "бебето" било на еди кой си. Както писах и по рано трудът на хората трябва да се уважава и го казвам не само, защото ми е сестра. Тя не знаеше, че съм аз до днес, някой е помислил, че е тя заради IP-to. Пиша сега, докато тя си е на село, че като си дойде ще ми счупи главата.

Рових като луд да намеря някои книги, за да стане номера. Ама уви един път сбърках пола и то по инерция, а втората ми грешка не съобразих, че има модератор и той може да сравнява айпита ако поиска.

Сис, не съм искал да става така. Няма да пиша повече тук, надявам се ти също да не спираш заради мен, защото те познавам добре.

Извинявам се на всички не съм искал да обидя никои, просто исках да зарадвам сестра си.

Изключително брилятно до глупост изпълнение. Като прицел на въпросните нападки ще кажа, че си има място където тези неща се обсъждат предварително и там възражения по въпроса кой колко и с кви подправки нямаше. Ако някой има наранено свръхего и си го лекува така си е негова работа. Моята не е да обяснявам за пореден път как се работи така щото всяка глава да бъде годна за четене, но нещо ми се приходи на театър.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Всяка сестра си мечтае за брат като теб. Блеки е щастливка да те има до себе си. :brick wall:

Гане, що не си се похвалила, че четеш мисли, взе ми думите от пръстите. :cool:

Аз малко се оплетох по едно време в дългото обяснение , но това ми прозвуча направо като интрига от някой от любимите ни романи :brick wall:

Съжалявам, че се намесвам, не ми е работа, и едва ли имам право да говоря, но съм достатъчно нахална да си кажа мнението.

Съдейки от горенаписаното "На сестра ми й стана супер гадно, но нищо не каза или направи, просто защото не е такъв човек. " - Съни дължиш извинение на Мими, и най-добре го поднеси, вместо да пишеш враждебни коментари.

За мен е недопустимо, човек да се лишава от свободното си време, да дава приноса си към обща кауза, само от чиста добра воля, да се старае според възможностите си - и накрая никой да не го отчете.

В крайна сметка, защо стана такъв проблем - защото не написа едно име, дано след поредната дъндания по въпроса се научиш да оценяваш чуждия труд, колкото и мизерен да ти се струва.

Съжалявам, че се намесвам, не ми е работа, и едва ли имам право да говоря, но съм достатъчно нахална да си кажа мнението.

Съдейки от горенаписаното "На сестра ми й стана супер гадно, но нищо не каза или направи, просто защото не е такъв човек. " - Съни дължиш извинение на Мими, и най-добре го поднеси, вместо да пишеш враждебни коментари.

За мен е недопустимо, човек да се лишава от свободното си време, да дава приноса си към обща кауза, само от чиста добра воля, да се старае според възможностите си - и накрая никой да не го отчете.

В крайна сметка, защо стана такъв проблем - защото не написа едно име, дано след поредната дъндания по въпроса се научиш да оценяваш чуждия труд, колкото и мизерен да ти се струва.

:brick wall::cool::wors: :wors:

Изключително брилятно до глупост изпълнение. Като прицел на въпросните нападки ще кажа, че си има място където тези неща се обсъждат предварително и там възражения по въпроса кой колко и с кви подправки нямаше. Ако някой има наранено свръхего и си го лекува така си е негова работа. Моята не е да обяснявам за пореден път как се работи така щото всяка глава да бъде годна за четене, но нещо ми се приходи на театър.

Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отричам че си я оправяла, но на мен, Мими, а и но всички останали от първата книга им дължиш много обяснения и най-малкото беше длъжна да ни попиташ дали сме съгласни или не. Вместо да нападаш хората се замисли ,че единственият театър е от твоя страна и че момчето е в правото си да защити сестра си.

Пете ша ни резнат всеки момент но се надявам да го прочетеш. Не че нямаш скайп да ме питаш де. Нямам за какво да се извинявам на никого. Няма безгрешни разбира се, но аз веднага го правя когато сбъркам. Тук обаче не се чувствам виновна. не знам защо тази голяма драма трябваше да стане достояние на всички, но щом трябва аз ще отстоявам позицията си защото знам кой започна греги. Защото знам какво костваше да е факт книгата и защото знам, че една две глави книги не правят. Инак вече щеше има и написан роман. Звуча самонадеяно сигурно, но не съм искала да парадирам ти ме предизвика. Аз създадох едно общество което работи по къде десет книги - всеки по всяка и никой не иска да го пиша някъде. Всички се трудим по всичко за да се получи и да го имате. Преди всичко минаваше през мен - сега вече и през останалите от екипа. Имаш ли идея колко обем работа е това? Но накрая преводача ще е един. Този който е инициирал превода и този който я е редактирал. Ако трябва пиша кой къде пипнал кой дал по добър изказ. Кой сменил една дума с друга и тн. Ами... Нема излязат до не знам коя година щото ша съм заета. Та затова предпочитам екипа ми да е сплотен, а ако някой е обиден да ми го каже. Не си крия скайпа. Крайният продукт не трябва да е непремено придружен от подробно обяснение за процеса чрез който е създаден. И мен нещо продължава да ми се ходи на театър ама няма стигна до болшой. / Сори за правописа, но предвид емоциите ми сигур е разбираем./

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.