Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Една книжка от Гери за вас!

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=365

• Отговори 2k
  • Прегледи 319,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Пиша тук защото знам че веднаги ша ма отразите. Та болката ми е след като пощуряхте по Линда и Макензи да ме осветлите що се отнася до тук. Гане зарових са у блога ама явно нящо не ми беше ден. Коя за кой е в първите две, че ни трябва малко бекграунд, за да направим третата, а я почнахме. Блг на който даде рамо.

Пиша тук защото знам че веднаги ша ма отразите. Та болката ми е след като пощуряхте по Линда и Макензи да ме осветлите що се отнася до тук. Гане зарових са у блога ама явно нящо не ми беше ден. Коя за кой е в първите две, че ни трябва малко бекграунд, за да направим третата, а я почнахме. Блг на който даде рамо.

Ще пробвам да помогна. Тези двете книги ги знам наизуст :wors: Първата е за бащата Уолф Маккензи, който спасява една учителка и после се жени за нея. Има син от предишна връзка, за когото се разказва във втората книга. От учителката има 4 деца - 3 момчета и едно момиче. Третата книга е за едното от момчетата - Зейн. Та Зейн е природен брат на Джо, за когото е втората книга. Дано съм помогнала, а не обратното. Успех.

Ще пробвам да помогна. Тези двете книги ги знам наизуст :) Първата е за бащата Уолф Маккензи, който спасява една учителка и после се жени за нея. Има син от предишна връзка, за когото се разказва във втората книга. От учителката има 4 деца - 3 момчета и едно момиче. Третата книга е за едното от момчетата - Зейн. Та Зейн е природен брат на Джо, за когото е втората книга. Дано съм помогнала, а не обратното. Успех.

А напротив просто ми осигури едно мнооооооооого четене, но исках да знам за кои има. Инак у първото пролог още вързах че ша е вълка ама кои след него не беше ясно а е важно. Блг ша си почета. От пролога още налетях за онзи сирака. Да знаете за него има ли? Аз малко изкривена откъм сираци ама...

Малиии,осветли дните,нощите,и промеждутъците им :wors:

Страхотни сте :wub:

А напротив просто ми осигури едно мнооооооооого четене, но исках да знам за кои има. Инак у първото пролог още вързах че ша е вълка ама кои след него не беше ясно а е важно. Блг ша си почета. От пролога още налетях за онзи сирака. Да знаете за него има ли? Аз малко изкривена откъм сираци ама...

Явно ще трявба и аз да се намеся , щото в момента ги чета.

1.Mackenzie's Mountain,

2.Mackenzie's Mission

3.Mackenzie's Pleasure

4.Mackenzie's Magi

5.A Game of Chance

Първата е за бащата и майката Уолф и Мери Макензи,Втората за Джо Макензи,първи син на Уолф и доведен за Мери,Третата-за Зейн Макензи ,трети син на Мери и Уолф,четвъртата книга- за Марси- единствена дъщеря на Макензи и последната е за Ченс Макензи - осиновения син.

Всички са прекрасни с изключение на четвъртата ,която е доста слабичка(мое мнение).

Явно ще трявба и аз да се намеся , щото в момента ги чета.

1.Mackenzie's Mountain,

2.Mackenzie's Mission

3.Mackenzie's Pleasure

4.Mackenzie's Magi

5.A Game of Chance

Първата е за бащата и майката Уолф и Мери Макензи,Втората за Джо Макензи,първи син на Уолф и доведен за Мери,Третата-за Зейн Макензи ,трети син на Мери и Уолф,четвъртата книга- за Марси- единствена дъщеря на Макензи и последната е за Ченс Макензи - осиновения син.

Всички са прекрасни с изключение на четвъртата ,която е доста слабичка(мое мнение).

Бре а аз очаквах слънцето на тати да е огряло всьо. Както и да е почвам с начале. Моя човек хихихи както винаги е на последно място ама сефте.

Момичета,някой случайно да има книжката на Уейрис Дайри - Пустинно цвете? Имах я,но нешо ми се е затрила,а не успях да я прочета.Мисля,че я бях дърпала от фанагорията,но сега нещо май не зарежда.А също така и Благословията на Джуд Деверо.Оставям имейл

[email protected]

Много ще съм благодарна!!!

Момичета,някой случайно да има книжката на Уейрис Дайри - Пустинно цвете? Имах я,но нешо ми се е затрила,а не успях да я прочета.Мисля,че я бях дърпала от фанагорията,но сега нещо май не зарежда.А също така и Благословията на Джуд Деверо.Оставям имейл

[email protected]

Много ще съм благодарна!!!

Пуснах ти книжката на Джуд Деверо,но другата я нямам.Като я пуснах на търсене в google,не излезе да е качена някъде. :rolleyes::rolleyes:

Напълно съм съгласна. Имах чувството, че на авторката въобще не й е било до писане и просто е драснала нещо там, колкото да отбие номера. Определено най-слабата нейна книга, която съм чела http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Личен фаворит от поредицата ми е третата. Зейн ми напомня на Джон Медина. Тези, които са чели "Втори шанс" знаят какво имам предвид ;)

Личен фаворит от поредицата ми е третата. Зейн ми напомня на Джон Медина. Тези, които са чели "Втори шанс" знаят какво имам предвид :eek:

Ooo, значи трябва да си я набележа за четене, щом напомня на Джон ;) ;)

А може ли някой да ми прати "Втори шанс" на пощата ми - [email protected] Благодаря предварително!

А може ли някой да ми прати "Втори шанс" на пощата ми - [email protected] Благодаря предварително!

Можеш да си я свалиш оттук: :)

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=402

Можеш да си я свалиш оттук: :rolleyes:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=402

Мерси много!

Момичета прочетох темата от началото до край и виждам,че има доста книжки,които не съм чела. Въпроса ми е откъде ги сваляте? Фанагорията при мене нещо не работи,т.е. все ми показва,че няма нови качени книжки. Разбрах,че и при вас май е така-кофти и то много. Имаше няколко линка към dox.bg,но на мене ми излиза,че дадения файл не съществува.

Пуснах ти книжката на Джуд Деверо,но другата я нямам.Като я пуснах на търсене в google,не излезе да е качена някъде. :headphones::dancing18:

благодаря ти много!

• Автор

Момичета прочетох темата от началото до край и виждам,че има доста книжки,които не съм чела. Въпроса ми е откъде ги сваляте? Фанагорията при мене нещо не работи,т.е. все ми показва,че няма нови качени книжки. Разбрах,че и при вас май е така-кофти и то много.

Имаше няколко линка към dox.bg,но на мене ми излиза,че дадения файл не съществува.

В момента сме в процес на прехвърляне в нов тракер - http://www.escape-bg.net/ Цялата база книги ще бъде качена там, линковете в определената за това тема ще бъдат подменени, но просто се иска да имаш малко търпение. Все пак близо 1500 книги не се прехвърлят за ден-два :headphones:

О,благодаря ти за бързия отговор :headphones: Тогава бих искала да помоля,ако някой има време да ми прати Подвижна мишена на Елизабет Лоуел. И пак отбелязвам,само,ако имате време. Много бих се зарадвала. емайла ми е [email protected] Мерси много

О,благодаря ти за бързия отговор :dancing18:

Тогава бих искала да помоля,ако някой има време да ми прати Подвижна мишена на Елизабет Лоуел. И пак отбелязвам,само,ако имате време. Много бих се зарадвала.

емайла ми е [email protected]

Мерси много

Пращам ти я. Ако искаш и други книжки, пиши ми на ЛС или на мейла. :headphones:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Личен фаворит от поредицата ми е третата. Зейн ми напомня на Джон Медина. Тези, които са чели "Втори шанс" знаят какво имам предвид :rolleyes:

Малииии,вярвай настръхнах!!!!!!!!!

Сега вече тотално ще се сдухам докато момичета ни зарадват с преводчето :)

Аз искам да благодаря за линковите към руските библиотеки. Оказа се, че наистина си спомням руския от основното иейййй :weather3:

Пуснах ти книжката на Джуд Деверо,но другата я нямам.Като я пуснах на търсене в google,не излезе да е качена някъде. :bye1::P

Много ти благодаря за книжката!!!

Здравейте, търся една книга , става въпрос за вампир ,който става рок звезда. Моля , ако някой се сеща нещо все ще ми е от помощ. Балгодаря ! ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.