Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

За "Можеш ли да пазиш тайна" се присъединявам с две ръце. Що се отнася до останалите от жанра, скромният ми опит с тях може да препоръча "Тайната на Марша Мелоу", чийто автор за съжаление не помня, но беше много забавна книжка.

• Отговори 2k
  • Прегледи 319,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

За "Можеш ли да пазиш тайна" се присъединявам с две ръце. Що се отнася до останалите от жанра, скромният ми опит с тях може да препоръча "Тайната на Марша Мелоу", чийто автор за съжаление не помня, но беше много забавна книжка.

Чела съм я.Автора е Мария Бюмон.За съжаление друга нейна книга няма издадена.

Я вижте,Ибис щели да си пускат книгите в електронен формат. Скоро?????

Да го видя, да го повярвам...

Дами, както някои са забелязали, снощи качих един скан на Нора Робъртс в ескейп. Явно защото е било късно вечерта, не съм забелязала, че във файла е имало грешка. Затова качих повторно книгата, като вече всичко е наред. Извинявам се за неудобството, най-добре тези, които са изтеглили предния вариант, да го заменят с текущия. Ето и линк към книгата: http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=870

Момичета, имам нужда от помощ. Така... леля ще идва на гости и естествено аз ще се възползвам да ми се вземе някоя книжка. За съжаление обаче този път най-вероятно ще могат да бъдат само две на брой. Ужас! :/ Както и да е... Молбата ми е да ми предложите нещо, което да си заслужава да имам в книжен вариант. Лошото е, че не знам какво да подбера и се чудя страшно много, всъщност се колебая, което е по-лошо дори. Моля ви се, предложете ми няколко варианта, че не знам на кой да се спра аз лично. .оО

Момичета, имам нужда от помощ. Така... леля ще идва на гости и естествено аз ще се възползвам да ми се вземе някоя книжка. За съжаление обаче този път най-вероятно ще могат да бъдат само две на брой. Ужас! :/ Както и да е... Молбата ми е да ми предложите нещо, което да си заслужава да имам в книжен вариант. Лошото е, че не знам какво да подбера и се чудя страшно много, всъщност се колебая, което е по-лошо дори. Моля ви се, предложете ми няколко варианта, че не знам на кой да се спра аз лично. .оО

Аз с две ръце съм за Сабрина Джефрис или Джулия Куин, каквото и тяхно да избереш трудно ще сбъркаш. И понеже ми е ден за спам, да спомена и тук че чета книгата за Колин и Пенелопа. Или ставам прекалено подозрителна/параноична или току що главния герой постави мнооого хитър капан, достоен и за Макиавели. Ноо как са казали братушките "поживем , увидем" макар че тук по скоро би трябвала да е 'почитаем, понимаем" хихи

Аз с две ръце съм за Сабрина Джефрис или Джулия Куин, каквото и тяхно да избереш трудно ще сбъркаш. И понеже ми е ден за спам, да спомена и тук че чета книгата за Колин и Пенелопа. Или ставам прекалено подозрителна/параноична или току що главния герой постави мнооого хитър капан, достоен и за Макиавели. Ноо как са казали братушките "поживем , увидем" макар че тук по скоро би трябвала да е 'почитаем, понимаем" хихи

Ей,ше те оспамя аз.Стига си дразнила,кво да праим ний, дет скоро неа ги видим те книжки.

А Стаси мисля,иска препоръки за книги на български.Д.Куин я няма,С.Джефрис само с тая тъничка и едничка, май не е решение.

Аз от своя страна си мисля,че ако Стаси харесва Макнот, "Кралството ма мечтите" си струва да се има на хартия - нали сега я преиздадоха.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Ей,ше те оспамя аз.Стига си дразнила,кво да праим ний, дет скоро неа ги видим те книжки.

А Стаси мисля,иска препоръки за книги на български.Д.Куин я няма,С.Джефрис само с тая тъничка и едничка, май не е решение.

Аз от своя страна си мисля,че ако Стаси харесва Макнот, "Кралството ма мечтите" си струва да се има на хартия - нали сега я преиздадоха.

О не съм разбрала явно, останах с впечатление , че говорим за чужбина. Моя грешка, извинявам се. Да ако е фен на Макнот, ако ли пък не може и някой златен шлагер от фамилия Малъри, ако е фен на Линдзи и е пропуснала някоя от поредицата. Тях до тази с Джеръми съм сигура има ги и на бг.

Официално спирам спама , че наистина не е приятно да те дразнят. Аз не че за лошо, просто много се въодушевих нещо, ама спирам, че да не ме пляскате :)

Според мен задължително трябва да си вземеш "Бък". Страхотна книга, прекрасно оформление, а за сюжета няма смисъл да говоря, защото то си е ясно.

Благодаря ви много, момичета! А иначе аз съм си фен на Макнот, как да не съм?! Обаче не знаех, че първата са я преиздали. .оО Това е страхотно! Най-вероятно ще е тази, защото не мога да се реша на някоя друга, която би могла да ми грабне окото.(:

ЕДИТ: Исках да попитам дали "Съвършенство" на Макнот си заслужава иначе да бъде закупена?

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Ако нямате за четене нищо,гледайте филма по Нова,вече мина час,но си струва.Хем е по действителен случай,хем е .....Ма е тежко макар да става дума а кучета,ония хъскитата

Благодаря ви много, момичета! А иначе аз съм си фен на Макнот, как да не съм?! Обаче не знаех, че първата са я преиздали. .оО Това е страхотно! Най-вероятно ще е тази, защото не мога да се реша на някоя друга, която би могла да ми грабне окото.(:

ЕДИТ: Исках да попитам дали "Съвършенство" на Макнот си заслужава иначе да бъде закупена?

Всичко на Джудит Макнот си заслужава!!

Всичко на Джудит Макнот си заслужава!!

Много благодаря за бързият отговор! Тогава ще помоля тази да ми бъде закупена, защото не съм я чела, но за Кралството ми е жал. Ох... откачам! Не знам какво да правя и как да се реша...:/

А иначе да сте чели последната излязла на Джейн Ан Кренц? Май беше нещо "Предсказанието", та от сорта..

Много благодаря за бързият отговор! Тогава ще помоля тази да ми бъде закупена, защото не съм я чела, но за Кралството ми е жал. Ох... откачам! Не знам какво да правя и как да се реша...:/

А иначе да сте чели последната излязла на Джейн Ан Кренц? Май беше нещо "Предсказанието", та от сорта..

Мисля, че се казваше "Проклятието"...

Да препоръчам и аз нещо от последната година, предполагам че ще искаш нещо, което не е сканирано - "Компаньонката" на Аманда Куик и "Непризнати грехове" на Клейпас.

А не съм съвсем сигурна, но мисля че беше фен на Линда Хауърд, тъй че ако леля ти пътува след 15 може да те обзаведе и с нейната нова книга, която пускат от Плеяда (ама й забравих името).

"Съвършенство " е всъщност за мен от списъка ми на " съвършените " книги. Макнот е много добра авторка. Жалко, че не е повече продуктивна.

Мисля, че се казваше "Проклятието"...

Да препоръчам и аз нещо от последната година, предполагам че ще искаш нещо, което не е сканирано - "Компаньонката" на Аманда Куик и "Непризнати грехове" на Клейпас.

А не съм съвсем сигурна, но мисля че беше фен на Линда Хауърд, тъй че ако леля ти пътува след 15 може да те обзаведе и с нейната нова книга, която пускат от Плеяда (ама й забравих името).

Мда, доста неща изчетох за кратък период от време на Линда Хауърд. Благодаря за предложенията и ще бъде някое от тези като гледам.(:

Такам, вече не помня кой я беше поискал, но пожелавам на всички приятно четене:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=875

Ако нямате за четене нищо,гледайте филма по Нова,вече мина час,но си струва.Хем е по действителен случай,хем е .....Ма е тежко макар да става дума а кучета,ония хъскитата

Това е филма, на който съм плакала най- много през целия си живот! Въпреки, че ми е един от най-любимите, не мисля, че бих могла да го изгледам втори път. Просто е много емоционален. :rolleyes:

Редактирано от mariet13 (преглед на промените)

Това е филма, на който съм плакала най- много през целия си живот! Въпреки, че ми е един от най-любимите, не мисля, че бих могла да го изгледам втори път. Просто е много емоционален. :)

Етинка мен снощи офисиалише ми забраниха го гледам отново. Смятай що. А аз кандисах само щот си знаех че пак ша хълцам цела вечер и щеше ми замине онзи испански орел. Там не хълцам кефя се на убав мъж.

Съни, какъв е този испански орел? Да не би да е "Червеният орел"?

Съни, какъв е този испански орел? Да не би да е "Червеният орел"?

Амчи той та. Ама като не го компрендя шпаньола и го дебна по битивиту унуй синемату.

Момичета да попитам, сканирана ли е книгата Бък на Лей Грийнууд? Порових се, но нещо не я видях. Ще се зарадвам,ако ми отговорите положително :P Иначе да ми предложите някоя друга с каубои,която сте чели?

Момичета да попитам, сканирана ли е книгата Бък на Лей Грийнууд? Порових се, но нещо не я видях. Ще се зарадвам,ако ми отговорите положително :yanim: Иначе да ми предложите някоя друга с каубои,която сте чели?

Благодаря за вниманието към скромния труд на издателство "Гепард" Отговорът ми е: Не, книгата, не е сканирана, защото ще е абсолютно ненужно и кощунствено да карам някого да виси над скенера, за да пресъздаде нещо за което нося отговорност с всяка една буква и съответно се подразбира, че разполагам. Предстои качването на Бък в Ескейп. Ако потърпиш малко ще й се насладиш. Просто исках да е за Коледа, но при проявеното любопитство ще го направя по-рано.

Благодаря ти ужасно много.Нямаш си и на представа колко ме зарадва. Мерси ;):):wors:

Благодаря за вниманието към скромния труд на издателство "Гепард" Отговорът ми е: Не, книгата, не е сканирана, защото ще е абсолютно ненужно и кощунствено да карам някого да виси над скенера, за да пресъздаде нещо за което нося отговорност с всяка една буква и съответно се подразбира, че разполагам. Предстои качването на Бък в Ескейп. Ако потърпиш малко ще й се насладиш. Просто исках да е за Коледа, но при проявеното любопитство ще го направя по-рано.

Съни, това е страхотна изненада! Много ти благодаря. (сън)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.