Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Благодаря,момичета за невероятния труд,който полагате!

• Отговори 2k
  • Прегледи 319,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

И аз да се наредя на опашката. Благодаря за книжката!!!

И от мен имате хиляди благодарности и адмирации! Супер сте :)

Най-най-горещи благодарности, мила Ине, за великолепния подарък http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Някога, преди години, когато за първи прочетох "Венчило с дявола" останах като поразена и силно разтреперана от рядко красивия и уникален роман. В сърцето ми и в личната ми класация ТОП 5,винаги ще остане специална хралупа за него. Толкова много и силни, прекрасни емоции ме завладяха, че се разфантазирах маниакално някога да докопам на БГ и неговото продължение... Непостижима мечта, която днес ти и целия отбор Dreem Teem, направихте най-прекрасната реалност. Не мога да изразя с прости думи, колко щастлива ме направихте, защото ме накарахте да повярвам, че и наяве стават чудеса. Публикувано изображение Благодаря ви от цялото си измъчено сърце за този най-най-дългоочакван подарък Публикувано изображение

Голямо благодаря и от мен за този страхотен подарък!!!

хиляди благодарности :):P

Благодаря много за чудесната книжка момичета.

Здравейте сладурки-) Голямо Благодаря за прекрасните книжки. Btw имам едно питане. Някой може ли да ме насочи, откъде мога да си дръпна книжки на немски. Нещо напоследък съм луднала да видя дали ще ми хареса да почета малко на този "очарователен" език. Пробвах във 4shared.com, откъдето по принцип свалям, но не мога да открия нещо на немски. Благодаря ви предварително-)

И аз се нареждам на опашката от благодарящи. Благодаря, Ине, за прекрасния подарък! :P Благодаря и на всички момичета, които са помогнали той да е факт.

Здравейте сладурки-)

Голямо Благодаря за прекрасните книжки.

Btw имам едно питане. Някой може ли да ме насочи, откъде мога да си дръпна книжки на немски. Нещо напоследък съм луднала да видя дали ще ми хареса да почета малко на този "очарователен" език. Пробвах във 4shared.com, откъдето по принцип свалям, но не мога да открия нещо на немски.

Благодаря ви предварително-)

Пробвай с някой немски торент тракер примерно или форум за фен преводи, щом знаеш добре немски пишеш в гугъл едн от двете и то трябва да ти излезе, поне по моя път на логиката :P

Пробвай с някой немски торент тракер примерно или форум за фен преводи, щом знаеш добре немски пишеш в гугъл едн от двете и то трябва да ти излезе, поне по моя път на логиката :P

Права си. Така ще стане, ако знам коя книга точно търся. Но проблема е, че немските заглавия нямат почти нищо общо с оригинала.

Здравейте сладурки-)

Голямо Благодаря за прекрасните книжки.

Btw имам едно питане. Някой може ли да ме насочи, откъде мога да си дръпна книжки на немски. Нещо напоследък съм луднала да видя дали ще ми хареса да почета малко на този "очарователен" език. Пробвах във 4shared.com, откъдето по принцип свалям, но не мога да открия нещо на немски.

Благодаря ви предварително-)

Влез тук в блога на Гането и на немски сайтове си избери който искаш!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?autocom=blog&blogid=781&showentry=5565

Права си. Така ще стане, ако знам коя книга точно търся. Но проблема е, че немските заглавия нямат почти нищо общо с оригинала.

Ами съжалявам, че не мога да помогна повече, по принцип в ровенето из нета съм доста креативна, обаче немския не ми е от езиците, виж ако опира до руски и английски първа пушка съм :P

Приемете и моите искрени и големи благодарности за книжката!!!Труда ви е ценен!!! Благодаря и за всички сканирани книжки!

Аз вече благодарих за книжката, но този път искам специално да благодаря на Миа. Мило, адашче, продължавай в същият дух да ни радваш с толкова красиви корици. Уникални са :rolleyes: Благодаря ти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Благодаря за новите книжки,момичета!

Браво на преводачката и въобще на целия екип!!!

Публикувано изображение

Благодаря Ине,както и на всички останали участници в този прекрасен подарък.Заслужавате всички аплодисменти за безценния ви труд:rolleyes:

Публикувано изображение

Редактирано от margc (преглед на промените)

И аз искам да благодаря за труда на прекрасния екип от тамантливи дами.

Благодаря и на всички, които сканират и качват нови книжки.

Публикувано изображение

А има ли първата книга някъде? Венчило с дявола нямам спомен да съм я чела.

Момичета, пиша, за да ви споделя, че днес за мен, а сигурна съм и за целия екип дриймов е един много хубав ден. Когато преди години Ralna, доста по-известна тук като Инка, отвори тази тема, сигурна съм не е и сънувала, че ще дойде деня в който гордо ще представи на вашето внимание ортачето на „Венчило с дявола”. Всички вече знаем, че тази книга е причината да го има този разкошен форум. Е този ден дойде. Инчето си има бебе на име „Венчило с варварина”. Бебето е здраво и много жизнерадостно. Знам го защото и на Крис и на мен ни се наложи го повием и да го дадем на Тори да го представи на света сиреч на вас. Сигурна съм, че ви предстоят много приятни мигове в неговата компания така както и ние се радвахме на неговото нелеко, но изключително благодатно появяване. Приятни мигове на всички с новия превод - този път на Инка - от екипа на преводачите Dream Team. :rolleyes::ill:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1581

Да ни е честито "бебето" на всички! ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на майката, лелята, кръстницата, и на всички "бабували" за успешното "раждане"!!! :bedtime2:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ;)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.