Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ATi - мъртва марка?

Featured Replies

Във мрежата плъзна новина,че вече AMD официално са отрязали името ATi,като новите им карти oт сега нататък ще се казват AMD Radeon, AMD FirePro.Страницата във Уикипедия също е актуализирана: Defunct (As of August 30, 2010).

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Няма го вече мотото ATI vs NVIDIA,сега е AMD vs Intel & NVIDIA.

Което от една страна е малко шантаво

AMD CPU's vs Intel CPU's

AMD GPU's vs nVidia GPU's vs Intel GPU's ..

Ако бъде написано AMD vs Intel vs nVidia, някой може да си помисли че и nVidia е навлязла в пазара за процесори,а не толкова, че Intel и AMD правят видео кари ( е интел чипчета )

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

ATI brand was retained for graphics cards until August 30, 2010, when AMD announced that they will no longer use the ATI name, come late 2010, and instead brand their graphics chipsets as AMD.

• 1 година по-късно...

Наистина вече всички му казват АМД......,макар че АТИ ми харесваше повече. Аа и още нещо името ати може да е мъртво но не и марката тя си е на линия и си е суперр...

Да бе ! По-големи дървета от ATI няма ! Имам техен тунер(Asus ES2-750) и нищо тяхно няма да си купя скоро ! Абсолютно дърво са драйверите на ATI !

Да бе ! По-големи дървета от ATI няма ! Имам техен тунер(Asus ES2-750) и нищо тяхно няма да си купя скоро ! Абсолютно дърво са драйверите на ATI !

Аз пък си мисля, че проблемната част е, по-скоро Г*зуската негодност ...

Аз пък си мисля, че проблемната част е, по-скоро Г*зуската негодност ...

Не е ! Ползвам драйвери на некадърниците от ATI ! И след този чип повече не са правили тв тунери ATI !

Не е ! Ползвам драйвери на некадърниците от ATI ! И след този чип повече не са правили тв тунери ATI !

All-in-wonder Radeon...with ATI's Rage Theater video decoder chip...и наследниците на последният, които присъстват във всички съвременни Радеони под името UVD, с версии вече от доста време и 2.0 и 3.0...разбира се доста осъвременени с HD аудио...

Theater 750 Pro Series TV Tuners - това е последното им творение !

Е, то да очаква ли човек от теб интереси в полу-професионалната сфера - изненадан съм!

Е, то да очаква ли човек от теб интереси в полу-професионалната сфера - изненадан съм!

Това си е полуаматьорско творение :) още ме е яд на този тунер :) и най-вече на скапаните ATI драйвери :)

Това си е полуаматьорско творение :) още ме е яд на този тунер :) и най-вече на скапаните ATI драйвери :)

Ами това, май си е само твое мнение... или..Поне мое не е!

Да, ама мобилните Nvidia видеокарти горят като факли, нали? Цели кошмарни серии.

А като не ти харесват драйверите-пачни си ги както ти е удобно :(

А АMD си пуснаха таралеж в гащите-В нишата на вградените, нискобюджетни видеа са се настанили Intel, в нишата на производителните-Nvidia, в нишата на производителните процесори-Intel, в нишата на процесорите с ниско потребление на енергия-Някои серии на Intel и VIA основно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

абе може да кажа, че драйвъра си ми харесва на моята 9550 с негова помощ имам поддръжка на 720P и на 1024 имам, ама е само ,но си пускам филми до 20 гб без проблеми ..... така че илиев ти си голям разбирач това се знае ,а какво да кажа за Nvidia ,които меко казано развиват по-високи температури от печката у нас зимата съм на NV ,за да се грея хахаха иначе моя радеон клокнат на 75% тогава почва да грее сам си прави изводите Radeon винаги са били хладни карти значи са добри драйвърите мен не ме притесняват малко се ебават само на инсталиране след това са като залепени за картата :cheers: по темата еми да правят каквото искат надявам се поне Radeon да остане като има, че ATI звучи мн женско няма да се почуда ако е женско име да си менят AMD както искат се пак те имат права над радеон....

• 5 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.