Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питане за пакет на Mtel

Featured Replies

Чудя се дали да се включа към офертата на Мтел за домашен телефон,мобилен+интернет.Ако някой се е включил и има мнение за нея,моля да го сподели!

Само едно ще ти кажа. Мтел напоследък правят много "мушингии" с абонатите си, така че внимавай :)

Редактирано от PaLMaL (преглед на промените)

Чудя се дали да се включа към офертата на Мтел за домашен телефон,мобилен+интернет.Ако някой се е включил и има мнение за нея,моля да го сподели!

Прочети няколко пъти МНОГО ВНИМАТЕЛНО договора който подписваш.

• Автор

Мен меинтересува повече за интернета им,как е като качество.Понеже сега съм на Виваком,тегленето е добро стига до 1мб скорост,но връзката ми8 с хора на други оператори е трагична.Дали на Мтел ще е по добре?

доколкото новите пакет са подсигурени от Spectrum Net би трябвало да се очаква хубаво качество но всяка 3-в-1 услуга си е 1 голям подводен камък...и най често получаваш 1 услуга а другите 2 са само за запълване на белите места в брошурата/рекламата

• 5 седмици по-късно...

Нета им е с ниска скорост,надписват сметки и телевизията име под всякаква критика.

Нета им е с ниска скорост,надписват сметки и телевизията име под всякаква критика.

Кога 30 мегабита станаха "ниска скорост", че не разбрах :rolleyes:

Аз съм на М-тел. Е, не им е чак толкова бърз нета, в много редки случаи, се тегли с най много до 350 килобайта в секунда, и то чрез uTorrent, и то при много сийдъри. А иначе сутринта в повечето случаи тегли с около 100-120 kb/s. Аз в повечето случаи не мога да гледам онлайн телевизия без да засече на 20-тата секунда, а клипчета с почти без засечка мога да гледам само в youtube.

ама вие какво очаквате? 30 МВ/с мобилен интернет да е същото като да сте абонат на стандартен доставчик на услуги я изпиите 1 алказалцер или простамол уно и си легнете да спите

Аз съм на М-тел. Е, не им е чак толкова бърз нета, в много редки случаи, се тегли с най много до 350 килобайта в секунда,

Предполагам говориш за мобилният им нет. При стационарния идващ по жица, там където го предлагат след като закупиха Спектър нет и Мегалан, скоростите би трябвало да са съвсем други.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Аман от чукча писатели :)

Правите ли разлика между различните видове интернет изобщо, Слайдрън и Йоанидис?

Автора на темата пита за СТАЦИОНАРНИЯ нет, както ви е обяснил и М75. Идва по жица.

Йоанидис очевидно е на Хоумбокс, с което в началото Мтел се опитаха да симулират фиксиран достъп, заключвайки един мобилен нет към определена клетка. Естествено експеримента не се получи както са се надявали :)

Тук обсъждаме обаче фиксираните услуги по меден или оптичен кабел. (В този смисъл и коментара за надписаните сметки е безпочвен, защото услугата е от месец и няколко дена и общо взето най-първите клиенти тия дни тепърва си получават най-първата фактура).

В момента интернета им е в пъти по-зле то това, което аз като клиент на Spectrumnet ползвам в момента (PON за да сме по-точни). В сравение с Vivacom - да, по-добри са скоростите но като цяло офертата им си е жива набутвация. Вярно , че разликата межеду LAN и PON е огромна, но да предлагат орязани откъм Uploud и външни скорости ЛАН на по-високи цени от досегашните оферти на Spectrum ... по-добре търси друга алтернатива, поне засега. П.П.: На въпроса ми в 4 различни офиса "Кога ще предложите пакет 3в1 на база PON, навсякъде отговора беше "А какво е PON?".

Ако въпроса е бил към наш Спектърски офис, отговора щеше да е, че вече предлагаме. Явно си питал в Мтелски офис. За съжаление тук нещата са малко по-различни. Мтел нямат намерение да обясняват на клиентите и на служителите си разликата между трите мрежи - Спнет лан, Мега-лан, Спнет-ПОН. Офертата е една, от гледна точка на служителите на Мтел, затова те изобщо няма да бъдат и обучавани на разлики и специфики между трите мрежи и що е то PON. Начинът клиент да разбере в какво покритие ще попадне при новата оферта е да пита в офис на Спектър/Мегалан, според квартала.

Ако въпроса е бил към наш Спектърски офис, отговора щеше да е, че вече предлагаме.

Явно си питал в Мтелски офис. За съжаление тук нещата са малко по-различни. Мтел нямат намерение да обясняват на клиентите и на служителите си разликата между трите мрежи - Спнет лан, Мега-лан, Спнет-ПОН. Офертата е една, от гледна точка на служителите на Мтел, затова те изобщо няма да бъдат и обучавани на разлики и специфики между трите мрежи и що е то PON.

Начинът клиент да разбере в какво покритие ще попадне при новата оферта е да пита в офис на Спектър/Мегалан, според квартала.

Това е ясно. Но все пак не виждам смисъл да сключвам договор за интернет който ще ми е почти 2 пъти по-скъп и с почти 2 пъти по-ниски скорости. Ако продължават с тази си ценова политика ще изгубят доста клиенти.

преди не знам как е бил нета на мтел, но откакто купиха мегалан, нямат равни в това отношение, много съм доволен от скороост, връзка, обслужване и не на последно място - от цените. за мен това е оператора с най-добрие дамашен нет в момента, няма какво да се лъжем.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.