Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

Още се смея със снимките от Коледа в другия двор :)

• Отговори 3k
  • Прегледи 121,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

:whist: Уреждач, аз на 3-ти съм на работа.

А аз чак на 5-ти :ass:

Пече страхотно слънце, но е -12 градуса...А трябва да изляза и да платя нета и водата!

Безсрамници такива, аз и кафето на крак пих, и не съм спряла да бягам от вчера по обед (само докато спах де) и така до утре вечер към 23,30 часа, когато блаженно ще се паркирам пред чашката малко и ледено ирландско на диванчето.

При мен се спусна такава мъгла, че нищо се не вижда вън :whist:

Стига бе, пак ли ...

За Бъдни вечер едвам се прибрах, сега пак ли ...уффф може да посрешщна новата година по пътищата, ако ще има пак такава мъгла. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Стига бе, пак ли ...

За Бъдни вечер едвам се прибрах, сега пак ли ...уффф може да посрешщна новата година по пътищата, ако ще има пак такава мъгла. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Дано не дойде при тебе. Айде, аз отивам на гости http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А аз чак на 5-ти :whist:

А аз .... аз би трябвало чак февруари да се "върна" на работа ..... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Весело посрещане на Новата 2011 година от мен!

Публикувано изображение

Весело посрещане на Новата година, приятели! Ще се видим отново тук догодина! Наздраве! :cheers::gift:

Весело посрещане на Новата година, приятели! Ще се видим отново тук догодина! Наздраве! :cheers::)

весело да е и за теб :gift:

догодина, ако не ниблъсне някой ТИР -ще се видим :)

Това написах и във ФБ, това ви пожелавам и на вас :) Весело посрещане на новата година на всички. Пожелавам ви малко повече късмет, малко повече здраве и малко повече любов през нея :cheers: Наздраве! И...умната :gift:

Весело посрещане и на вас! И да допълня мисълта на Галето, понеже не е дописала най-важното: И ако не умната, тогава русата! :sobbing:

Весело посрещане и на вас! И да допълня мисълта на Галето, понеже не е дописала най-важното: И ако не умната, тогава русата! :sobbing:

А бе - може и метла да е, ама руса да е :sobbing:

Гледам Gizmoto се завърнал.Не бях го мяркала много одавна и се замислих,що народ изчезна.Мисля си,че Кал трябва да сложи по един як БАН на старите потребители и да обяви конкурс за нови. И ...много се изложихте тази година бе Калдата,назад във времето поне едни снежинки пускахте.Какво стана,никой ли не вярва вече в Дядо Коледа? Все едно... Весело посрещане на Новата 2011 година!

Гледам Gizmoto се завърнал.Не бях го мяркала много одавна и се замислих,що народ изчезна.Мисля си,че Кал трябва да сложи по един як БАН на старите потребители и да обяви конкурс за нови.

И ...много се изложихте тази година бе Калдата,назад във времето поне едни снежинки пускахте.Какво стана,никой ли не вярва вече в Дядо Коледа?

Все едно...

Весело посрещане на Новата 2011 година!

Весело и на теб ....

А между другото и шапки си слагахме по аватарите едно време.

Ама криза е сега.

Мерси, Трих!

Криза в отношенията. :)

Мхм.

Кат го нямаше прасето на Коледа таз година - тъй се получи .... :ph34r: на вегетарианци се обърнахме :blink:

Добре, че идва поне Нова година - може и нов късмет да ни донесе : я прасе, я пуйка, я пък нова булка :bye1:

p.s. то туй с прасетата е особен казус : нали знаеш кой е най-обругания съпруг на света ? - Глигана. ... защото хем е свиня, хем се води и дива на всичкото отгоре.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Весело и на теб ....

А между другото и шапки си слагахме по аватарите едно време.

Ама криза е сега.

Си слагаме и сега, де... :)

Си слагаме и сега, де... :blink:

Бе, ти .... Котките не влизат в сметката :ph34r:

хаххахах :lol6: току-що виждам един коментар, в който ме изкрават туркофил :

Приятели от нета!Първо модератора така е задал темата ....за всички последващи коментари!Очевидно е какво има впредвид.Според мен е много погрешно да се афишира чужд флаг...без нужда в огромни размери!И за съжаление негово...това няма да му помогне!

хи-хи-хи :) е, мога със сигурност да си легна тая вечер доволен :bye1:

И двамата си мисля,ме разбрахте прекрасно. :bye1:

Е, то пък оставаше и да не те http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ама аз поне засега не мисля да си тръгвам за да правя място на нови :)

Е, то пък оставаше и да не те http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Вдигни високо чашката и усили звука.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=YoBYbrt-AQo&feature=related

Слушам я за 789 път.

Ама аз поне засега не мисля да си тръгвам за да правя място на нови :)

За теб не съм си го и помислила,Трих.Ти ще пазиш фара.

Досега си мислех дали да не мина с плюс над един с кеф поставен минус :) , ама като чух тази песничка ми минаха тия мераци, и тъй като тая вечер съм трезве , е време да положа морна глава във възглавницата. мда.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.