Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми видео карта

Featured Replies

http://sky.bg/Details.aspx?ID=15265 http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=21546
  • Отговори 94
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Препоръчвам ти GeForce 9600 GT (1GB,DDR3,256bit) в JAR Computers я има , аз лично си я купих преди 1 месец и е невероятна за 150лв я купих, ето ти линк: http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=532996 .

• За какво е зор да е GTX 460 с триядрен Sempron!Видеокартата е близо три-пъти по-скъпа от процесора!Мислиш,че няма да я ограничава ли?Всичко на минимум но видеокартата на max!

• Взимай Box-а!Мани ги тия скопени карти,приличат на 64 битови!

• Автор

Добре, значи това е за последно, нали?:

Процесор: http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=31450

Видео-Карта: http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=21546

А някой да ми каже за онази бяла пастичка с която се маже гърба на процесора? Дали я има в Outmax и как точно да я сложа? Да изчистя старата и да сложа малко нова?

А някой да ми каже за онази бяла пастичка с която се маже гърба на процесора? Дали я има в Outmax и как точно да я сложа? Да изчистя старата и да сложа малко нова?

Cooler Master Thermal Compound kit High Performance HTK-002

Със спирт и меко парцалче изчистваш старателно старата паста и после слагаш от новата колкото грахово зърно.

• Автор

Cooler Master Thermal Compound kit High Performance HTK-002

Със спирт и меко парцалче изчистваш старателно старата паста и после слагаш от новата колкото грахово зърно.

Мерси!

• Автор

Имай предвид, че този процесор е TRAY, т.е. без охладител и само с една година гаранция.

Аз си и имам и ще си купя охладител. Ами за толкова пари - 1 година... this?

А има ли начин как да разбера дали дъното ми поддържа AM3 процесори?

EDIT: И не е ли по-добре да си взема Galaxy GF 9600GT 1GB 256bit DDR3 PCI-E ?

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

А има ли начин как да разбера дали дъното ми поддържа AM3 процесори?

EDIT: И не е ли по-добре да си взема Galaxy GF 9600GT 1GB 256bit DDR3 PCI-E ?

Здравей, тази тема я разтягаш вече в 5-6 страници.

Какво поддържа дъното може да видиш от сайта на производителя на дънната платка.

Както писах в едно от предните си мнения най-добрия процесор които може да сложиш и се намира на пазара е Атлон 5800+.

Колкото до видео картата и това го писах вече 240 варианта с 512MB GDDR5 памет е малко по бърз от GF 9600GT.

Ама ти си решаваш до Коледа и още десетина страници може и да решиш какво искаш.

K9N6SGM-V / K9N6PGM-FI / K9N6PGM-F CPU Support

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

• Автор

Здравей, тази тема я разтягаш вече в 5-6 страници.

Какво поддържа дъното може да видиш от сайта на производителя на дънната платка.

Както писах в едно от предните си мнения най-добрия процесор които може да сложиш и се намира на пазара е Атлон 5800+.

Колкото до видео картата и това го писах вече 240 варианта с 512MB GDDR5 памет е малко по бърз от GF 9600GT.

Ама ти си решаваш до Коледа и още десетина страници може и да решиш какво искаш.

K9N6SGM-V / K9N6PGM-FI / K9N6PGM-F CPU Support

Ми, не мога да взимам толкова лекомислени решения, като вас.

Мерси за отговора...

Леле ти ако тръгнеш да си купуваш кола или жилище леее Или да се жениш.......... Това е един компютър все пак, не ти зависи живота от него. Купуваш нещо и толкова какво има да му мислиш. Въртим се в кръг питаш все едно и също и ти се отговаря по един и същи начин вече шест страници.

Здравейте! Искам да изпозвам темата за да не откривам новата такава.Предложете ми видеокарта за около 150-200лв.Основните детайли на компа са :Централен процесор TripleCore AMD Phenom II X3 Black Edition 720, ,Дънна платка Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, RAM-4Gb.Видеокартата ще я използвам за филми и игри,да има изход от нея HDMI

Здравейте!

Искам да изпозвам темата за да не откривам новата такава.Предложете ми видеокарта за около 150-200лв.Основните детайли на компа са :Централен процесор TripleCore AMD Phenom II X3 Black Edition 720, ,Дънна платка Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, RAM-4Gb.Видеокартата ще я използвам за филми и игри,да има изход от нея HDMI

С какво захранване си?Иначе предложеният по-горе палит е добро решение!

Здравейте!Искам да изпозвам темата за да не откривам новата такава.Предложете ми видеокарта за около 150-200лв.Основните детайли на компа са :Централен процесор TripleCore AMD Phenom II X3 Black Edition 720, ,Дънна платка Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, RAM-4Gb.Видеокартата ще я използвам за филми и игри,да има изход от нея HDMI

Ако се пазари онлайн + 10лв за доставка и картата става 220лв.Ако е от кварталния магазин може да е и 250лв.

С какво захранване си?Иначе предложеният по-горе палит е добро решение!

Палита не е лош, ама идва с 20-30лв над бюджета.

Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VGA 148.43 лв. + Доставка: 6.50 лева

или

Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 PCIE 186.06 лв. + Доставка:6.50 лева

За сметка на по-голямата производителност , ако бях на мястото на колега лично бих преглътнал тези 20лв!Решението си е негово :) А и защо не пробваш да отключиш този феном? П.П Той човека си е пуснал нова тема ние си спорим тука :angry:

За сметка на по-голямата производителност , ако бях на мястото на колега лично бих преглътнал тези 20лв!Решението си е негово :)А и защо не пробваш да отключиш този феном?

П.П

Той човека си е пуснал нова тема ние си спорим тука :angry:

Това за мен ли се отнася?

Процесора е отключен и леко клокнат,добавих и още рам.

Поръчах си и GeForce GTX 460 Sonic 1024MB GDDR5 ще си я получа обаче след около 20тина дена.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Вече съм с тях! Имам малък проблем (може би не може да се нарече проблем) - като че ли резолюцията ли нещо не знам буквите са ми по-замазани, от видео-картата ли е? Може ли да се оправи? Или си е така и се свиква... EDIT: Оправих си го!!!

Редактирано от Defacto (преглед на промените)

• Автор

А има ли някакъв начин да има повече Antilasing? Със предишната видео-карта (която е вградена в дъното) можех да antilasing-на игрите на 24, а сега само на 8... Ужасно е!

А има ли някакъв начин да има повече Antilasing? Със предишната видео-карта (която е вградена в дъното) можех да antilasing-на игрите на 24, а сега само на 8... Ужасно е!

Оу 24 antilasing , това на коя игра е?
  • Автор

Оу 24 antilasing , това на коя игра е?

German Truck Simulator, Euro Truck Simulator etc. Има ли начин да го увелича или тия 8 се равняват на старите 24?

:rolleyes: каде ги видя тия 24х Antilasing.От година German Truck я имам на ПЦ-то,но Antilasing 8х е макс.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.