Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Desire HD или Mozart

Featured Replies

Единствено се двуумя, зашото Моцарта има Кенонова светкавица.. Иначе са близки.. Как мислите>

Как може си толкова заблуден? Близки били ... единия телефон с Android 2.2, другия телефон с Windwos 7 :yanim:

• Автор

Е сега вярно е, че са с различни ос ама мен ме интересува най-вече да прави хубави снимки..

Е сега вярно е, че са с различни ос ама мен ме интересува най-вече да прави хубави снимки..

Това със снимките не е силната страна на HTC.

Това филмче е правено с HTC Desire:

• Автор

Ами да.Сигурно ще си взема desire hd. Смисъл няма да се чувствам прецакан :nono:. А така да попитам какво мислите за Xperia x10.

А така да попитам какво мислите за Xperia x10.

За този телефон едва сега излиза Андроид 2.1, а за 2.2 няма дори надежда. Жалко, като хардуер е горе-долу на ниво, но лошата поддръжка го проваля.

Вземи се фотоапарат...

След това дълго и изчерпателно ревю =>>> http://www.winsupersite.com/mobile/wp7.asp съм твърдо за Mozart. След звънене по разни оналайн магазини ми казаха, че вторник (днес) вече ще бъде наличен за поръчки, срещу 999 лв. Това е и моя бъдещ телефон!!! И едно клипче, което лично мен ме разсмя, други би натъжило, но е факт и пак в подкрепа на 7-ца смартфон =>>>

:)

Редактирано от ХРОМЧО (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Твърде рано е за Windows Phone 7 устройства, а и тъй или иначе Desire HD е царя от тия, тъй че взимай него. Над 100000 приложения те чакат, докато за Windows Phone има само няколко хиляди(към момента), да не говорим за ограничената функционалност на системата. След като имам телефон с Андроид, и боравих и четох за WP 7, се чувствах като в затвор с него ;) Ако толкова искаш снимки, си вземи Nokia N8, щом не те интересува OS-а.

Редактирано от mindstream (преглед на промените)

WP7 и затвор !@#$%^&* eвала за моабето " :yanim: " ... е да по-свободен би се почувствал човекът с телевизор в ръката :rolleyes: По темата - вземи си квото ти е на сърце, с едно леко притеснение, това да не е Нокия... всичко друго, но не и това! Но пак всичко е в твоите ръце. Пиши на кво си се спрял, за да ти честитим :cool:

• 1 месец по-късно...
  • Автор

DHD for the win :blink:.. Наистина съм доволен от телефончето.. Просто н1 е, а батерията ми държи от понеделник до петък вечер.. ПС: последно като видях battery usage Voice calls:35% CellStandby:20%

Редактирано от Alexxx888 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

DHD for the win :cheerleading2:.. Наистина съм доволен от телефончето.. Просто н1 е, а батерията ми държи от понеделник до петък вечер..

ПС: последно като видях battery usage

Voice calls:35%

CellStandby:20%

Ако тая глупост горе, дето си я написал е истина - искам среща и да се уверя с очите си!!!

Съмнявам се, че и без да го докосваш ще изкара толкова, па камо ли с употреба.

Тая глупост да не си я писал/а повече, че ще ти се изсмеят. :newspaper:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.