Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поевява ми се син екран

Featured Replies

Здравейте на всички, искам да ви помоля за помощ. Значи от 8 месеца ми се поевява син екран без причина, докато се ровя из интернет докато гледам филм или слушам музика и т.на т. Но на последък започва да ми се поевява много често може би по 2 пъти на ден, а миналата седмица ми се появи поне 5 пъти за един ден и трябва да го рестартирам нищо не може да се направи ето и снимка. Ето и до колко можах да го преведа с помощ на един речник от нета проблем е открит и прозорци е изключен, за да се предотврати повреда на вашия компютър. лошо басейн заглавието Ако това е първият път, когато съм виждал тази спирка за грешка на екрана, рестартирайте computer.If този екран appers отново следните стъпки. проверете дали всеки нов хардуер или софтуер е инсталиран правилно. Ако това е нова инсталация, обърнете се към Вашия хардуер или производителя на софтуера за Windows актуализации може да се наложи. Ако проблемите продължат, disable or отстранят всички наскоро инсталирания хардуер или софтуер. забраните BIOS паметта възможности като кеширане или сенки. Ако needto използват защитния режим на removeor забраните компоненти, рестартирайте компютъра, натиснете F8, за да изберете допълнителни опции при стартиране и след това изберете безопасен режим. техническа информация. начало сметището на физическата памет физически сметището памет пълна. свържете с вашия системен администратор или технически групова подкрепа за допълнителна помощ Ще съм ви благодарен ако ми кажете как да оправя проблема и повече да не ми се поевява че адски ме дразни не мога нищо да правя по някой път ми се поевява през 20 мин и забравих да споамена че като се появи компа издава някъф звук. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

post-279344-0-93648600-1289675578_thumb.

Редактирано от zver4eto0oo (преглед на промените)

Температурите на системата ти нормални ли са?Пускал ли си тест на паметта?Сканиран ли е хард диска за лоши сектори?

• Автор

Ами преди няколко дни тествах хард диска програмата не показва грешки температурите преди бяха доста високи тъи като харда ми нямаше вентилатор, а процесора имаше вентиратор но нямаше паста. Преди две седмици го дадох на сервиз сложиха вентиратор на харда и паста на процесора и преинсталираха уиндоуса и ми казаха че вече няма да ми излиза този син екран, но ето на че пак ми излиза. А как да си тествам памета (ram).

• Автор

Благодаря ще тествам памета и ще пиша. Така докато чакам програмата да тества памета, реших да напиша едно коментарче. Попитах някой хора за този син екран и им показах снимка и отговорите са следните 1- че трябва да си сменя рам плочките проблемът е от тях 2- драйвърите ми не са хубави 3- хард дискът ми не работи правилно 4- да съм си прейнсталирал компа уиндоусът ми не е хубав Макар че от както ми се появява този син екран съм си прейнсталирвал компа няколко пъти пробвал съм с 4 уиндоуса. Какво мислите вие ще съм ви благодарен ако дадете някакъв отговор.

проблема може да е от доста различни места

почваш с почистване на компютъра (с прахосмукачка не става с компресор става)

по време на почистването оглеждаш за "надути кондензатори"

след като сканираш паметта сканирай и твърдия диск за повредени сектори

и в кръга на шегата ако не те кефи "синия екран на смърта" смени му цветовете ЛИНК

Драйверите можеш да ги смениш и да пробваш дали ще се оправи!

• Автор

Програмата току що приключи 100 % 21 errors възможно ли е това да е проблемът за това да ми излиза син екран с надписи, като го преведох ми изписа да съм си проверил хардуерите и софтуарите може ли повече инфо за това.

От паметта е да.Все пак ако можеш да вземеш от някой приятел плочка рам и да тестваш няколко дни с нея,дали ще има пак сини екрани.

От паметта е да.Все пак ако можеш да вземеш от някой приятел плочка рам и да тестваш няколко дни с нея,дали ще има пак сини екрани.

Проблемът е в памета 100% както е казал колегата по-горе. Ако си с няколко плочки памет тествай ги всичките по отделно с мемтеста докато намериш дефектната и после я смени или я махни (за да не ти забива "бозата" ) докато си вземеш нова.

• Автор

Познавам един специалист който работи в multirama от там ще си купя рам плочки,а всъщност аз ги тествах и има 21 ерорс. Все пак ви благодаря за помоща ще сложи нови и ще пиша.

...специалист който работи в multirama...

Принципно това са две взаимноизключващи се неща. Пиши на каква цена можеш да ги вземеш от Мултиизмама и ще ти кажем дали могат да се намерят по-евтино.
  • Автор

Ходих има много видове плочки но ddr 1 gb е 46 лв една плочка, а една плочка 2 гб 1333 mhz 79 лв

• Автор

Готово видях дъната платка. Пише model k8nf6g-vsta chipset NVIDIA MCP61 southbridge nvidia mcp61 lpcio winbond w8362ehf BIOS brand american megatrends inc version p1.30 Съжалявам че няма снимка но не мога да кача качвам снимката и накрая ми изписва някаква грешка.

здравейте на всички и аз имам този проблем с рестарта и синия екран като отида в Start/Ctrl Panel/System и като сложа чавка на автоматичен рестарт се оправя но пак се рестартира компа носих го при 1 приятел сложи 4 вентилатора аве момчето доста разбира от пс-та сега нищу не загравя и проблема остава правих рам тест и от не ми намира Error видеото сменявах дриверите изтеглих точно същите дривери и пак същото ето и характеристиките на компютъра http://dox.bg/files/dw?a=2effdb5097

здравейте на всички и аз имам този проблем с рестарта и синия екран като отида в Start/Ctrl Panel/System и като сложа чавка на автоматичен рестарт се оправя но пак се рестартира компа

носих го при 1 приятел сложи 4 вентилатора аве момчето доста разбира от пс-та сега нищу не загравя и проблема остава правих рам тест и от не ми намира Error

видеото сменявах дриверите изтеглих точно същите дривери и пак същото

ето и характеристиките на компютъра

http://dox.bg/files/dw?a=2effdb5097

Като ти даде синя екран най долу има един код 0х0000000 примерно запиши го и го дай тук или потърси в гуугъл.

• Автор

Здравейте!!! Да кажа че си купих чисто нови рам плочки 2 гб 1333 мхз и проблемът продължава. МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Здравейте!!!

Да кажа че си купих чисто нови рам плочки 2 гб 1333 мхз и проблемът продължава.

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Щом от РАМ-а нещата не са се оправили значи продължаваш нататък - сега смени дънната платка и после пиши дали се е оправило.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.