Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация на геймърски компютър до 750лв.

Featured Replies

Здравейте , Съфорумници !

Разглеждах много в интернет но все попадах на или стари теми или такива които не се отнасят точно за моето.

Бих искал да ви помоля да ми помогнете.

Мисля януари да взимам нова машина , тъй като ( не се смейте хах ) моята е много много стара на 7 години без никакви промени по нея.

Целта е следната : Ще може ли да ми дадете добра конфигурация , без излишни работи за геймърска машина ?

Основно игрите са тип MMORPG : Cabal , WoW , Lineage , AION ( тъй като се играят online и доста лаги иначе ) и т.н + това да вървят възможно колкото може по-добре най-новите игри с по - големите изисквания като : Call of Duty : Black Ops , Crysis , FIFA 11 и всякакви такива които са по - тежки.

Също така машинката да не е бавна разбира се , да има DVD записвачка , USB port и да се гледат добре HD филми , клипове и тем подобни.

Знам че искам доста , но се надявам да се намери нещо все пак , моля без дразги и глупави коментари.

Ето от JAR едно място за конфигуриране ако ще ви улесни , но главно мисля разбрахте идеята ми ..

Благодаря ви много предварително !!!

До януари има време,събери още някой лев и тогава прави конфигурация :cool: В смисъл,че тогава ще има нов хардуер на пазара.

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

Трудно за този бюджет,пък и в JAR не е от най-евтините магазини.Изчакай до януари или поне до Коледа,доларът може и да падне.Дай боже да има промоции за коледа и Нова година,макар,че сме малко сбъркана държава.

С тези пари можеш засега да си купиш само една геймърска видеокарта от висок клас!

Здрасти!Като една малка забележка (нищо лично) , когато искате да си купите конфигуация през януари или март , а сме още края на ноември не се мъчете да пишете даже , губите си времето.Сега цените са едни , хардуера е един , а след месец два три , всичко се променя за миг.Особено при видеокартите всеки месец почти нови излизат.Както ти казаха 750лв е недостатъчна сума за геймърски компютър.Идват празници: баби , деди , тетки ,лели се ще отпуснат някой лев или ако пък работиш , може да отпуснат някоя премия , не се знае.Та само като ориентир , една добра видеокарта за игри , не няква хипер яка е в диапазона 300-350лв.О тук нататък си прави сметката.Успех , пиши през януари :cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.