Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Palit GTX GeForce® GTX 465 (1024MB GDDR5)

Featured Replies

• Автор

Е, не сте прав колега, поддържа и звук :)

Иначе дано да не надуят много цената на видеото :blink: , а после и за някое 27инчово мониторче да събереш пари да си ползваш пълноценно дисплей порта :cheers:

аз мисля , че това ще свърщи работа :)

аз мисля , че това ще свърщи работа :)

Мдамм :) Може да ги наредиш 4 такива един след друг на един ДисплейПорт изход :cheers: Иначе защо да не си помечтаем за 2560/1440 вместо ФулХД :blink:
  • Автор

Мдамм :) Може да ги наредиш 4 такива един след друг на един ДисплейПорт изход :cheers: Иначе защо да не си помечтаем за 2560/1440 вместо ФулХД :blink:

нека да са 3 и да по гейми яко 3D :)

Да кажем F1 2010 на CodeMasters :)

нека да са 3 и да по гейми яко 3D :mad:

Да кажем F1 2010 на CodeMasters :)

Ако ще играеш тая игра, по-добре обърни внимание и на процесора си. Не знам какъв е, но като гледам, че искаш да купуваш тая мижава карта GTX465, си представям.

http://www.computerbase.de/artikel/prozessoren/2011/test-intel-sandy-bridge/42/#abschnitt_f1_2010

Това е с GTX580.

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

• Автор

Ако ще играеш тая игра, по-добре обърни внимание и на процесора си. Не знам какъв е, но като гледам, че искаш да купуваш тая мижава карта GTX465, си представям.

http://www.computerb...schnitt_f1_2010

Това е с GTX580.

Първо питай и после мисли :shy11: Като гледам мисленето не ти се отдава :P

Asus CrossHair III Formula + AMD Phenom II X4 965 Black Edition+kit 2*2GB Corsair одобрен за това дъно :biggrin:

И да мисля ли все още за процесор а :biggrin:

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Първо питай и после мисли :cupid: Като гледам мисленето не ти се отдава :P

Asus CrossHair III Formula + AMD Phenom II X4 965 Black Edition+kit 2*2GB Corsair одобрен за това дъно :)

И да мисля ли все още за процесор а :cool:

Наборе, просто дадох препоръка, ако си със слаб процесор. Гледам, сега беше навит да вземаш видеокарта, която не само не е нищо особено, но е скъпа и грее доста. Затова си и помислих, че вероятно си с по-слаб процесор. Не хвърлям боб и искам да се знае това. Но ти спомена точно определена игра, която е силно процесорнозависима. Затова напомних, че със слаб процесор ще я гледаш през крив макарон.

• Автор

Наборе, просто дадох препоръка, ако си със слаб процесор. Гледам, сега беше навит да вземаш видеокарта, която не само не е нищо особено, но е скъпа и грее доста. Затова си и помислих, че вероятно си с по-слаб процесор. Не хвърлям боб и искам да се знае това. Но ти спомена точно определена игра, която е силно процесорнозависима. Затова напомних, че със слаб процесор ще я гледаш през крив макарон.

Цъкам я от време на време :cool: Просто тази карта е една от малкото които имат DispalyPort и затова :) Ще се чака за GTX 560 с такъв порт :cool:

Защото HDMI си е правен за мултимедиа ( аудио + видео) , а това сие само видео и го гласят да замести VGA !

Е нали DVI измести VGA.Е аудио сигнала смущава ли видеосигнала?Втелясваш се нещо.
  • Автор

Е нали DVI измести VGA.Е аудио сигнала смущава ли видеосигнала?Втелясваш се нещо.

И сега DispalyPort измества DVI :cool:

INNO3D GTX 560 Ti 556.99 лв на тази цена не си заслужава.Помисли за някоя Палитка GTX 570 или най-изгодна в момента е 6950 към 550лв е ,но е по-бърза от GTX 560,има и 2GB рам,които при резолюциите споменати от теб ще са от полза.За флашването на биоса предполагам знаеш.Относно драйвърите на ATI(AMD),ползвам такава карта от една година ,проблеми с драйвъри досега не съм имал. За проблеми с драйвърите при ATI(AMD) картите,май говорят само зелените троли.

INNO3D GTX 560 Ti 556.99 лв на тази цена не си заслужава.Помисли за някоя Палитка GTX 570 или най-изгодна в момента е 6950 към 550лв е ,но е по-бърза от GTX 560,има и 2GB рам,които при резолюциите споменати от теб ще са от полза.За флашването на биоса предполагам знаеш.Относно драйвърите на ATI(AMD),ползвам такава карта от една година ,проблеми с драйвъри досега не съм имал.

За проблеми с драйвърите при ATI(AMD) картите,май говорят само зелените троли.

Къде я видя тая цена, че аз не я намирам в по-известните онлайн магазини? Дори да е такава, след като излезе в доволни количества, едва ли ще е по-скъпа от HD6870.

ПП: А...видях...JAR. Нито я имат, нито я има в други магазини. Така, че тая цена отпада.

• Автор

По спокойно бе , хора ;) Изчакайте да дойде това :go ahead: да видим какво ще внесат и Most Computers и едва ли това ще е цената :devil2:

Със сигурност поне в началото няма да е под 500лв. да не говорим за OC версиите. При тая цена 6950@6970 си е най-далавера, или за малко над 600лв. GTX570.

• Автор

Вече има една от картите които си харесах PALIT GTX560TI SONIC 1GB D5 416.60лв * 20% ДДС = 499,92 лв :baby: с малко под 500лв :)

В Мост Компютерс я има или поне ще има в близките няколко дни :down:

И тук възникна друг въпрос - тя няма DispayPort , видях кабел DVI-DP - някой ползвал ли е такъв кабел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

http://iskampc.com/gigabyte-geforce-gtx560-ti-1024mb-ddr5-pci-e.html http://iskampc.com/palit-geforce-gtx-560-ti-sonic-1024mb-gddr5-pci-e.html Вземай каквато и да е карта и не се занимавай с глупости с DP. Ако мислиш, че ще има разлика в качеството спрямо DVI/HDMI се лъжеш - просто поредният цифров интерфейс, който все още е далеч от термина "масов".
  • Автор

Вече съм с Palit GTX 560 TI Sonic за скромните 422 лв :) тези дни ще я тествам като съм по свободен :ass:

Вече съм с Palit GTX 560 TI Sonic за скромните 422 лв :P тези дни ще я тествам като съм по свободен :blink:

Къде това? Не, че ще вземам, но ми е интересно, понеже навсякъде се тръбеше, че цената ще е над 500 лева, а аз твърдях обратното.

ПП: Справка - предния ми пост в тая тема.

• Автор

Къде това? Не, че ще вземам, но ми е интересно, понеже навсякъде се тръбеше, че цената ще е над 500 лева, а аз твърдях обратното.

ПП: Справка - предния ми пост в тая тема.

В iskampc.com е 472 лв. Аз я взех от Мост , но благодарение на контакти и отстъпки получих тази цена :yanim:.

Да те предупредя , че Win7 хич не е готов за тази карта и слагай драйверите от диска иначе win7 си мисли ,

че е SVGA и дори след като ги сложиш драйверите от диска и вече е разпознал карата и му дадеш да ги ъпдейтна пак се връща на SVGA :blink:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.