Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

pit

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Препоръчан отговор


Zdraveite !!!Imam problem s windows 7!!!Kogato pusna nqkoq igra mi q da va s 2 4erni lenti ot dvete strani.kogato otiva v ``video options``i dam max rezoliuciqta ni6to ne se promenq!!!sus vsi4ki igri e taka!

Приятелю, няма да дам никакъв отговор.Моля те да погледнеш електронния ми подпис, и ако той нищо не ти говори или не разбираш посланието, то ти не си за тук , никой няма да ти обърне внимание.
  • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

Супер! А след като му кажа повече да не ме занимава с тоя ъпдейт, няма да ми се появява в бъдеще отново, нали?

Дясно копче на мишката върху актуализацията:

Публикувано изображение

и не те боли глава. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирах си Windows 7 ultimate 32, всичко се инсталира перфектно, но процесорът ми се товари почти на 100%, въпреки че е двуядрен на 2.6 гх. От таскмениджъра ми показва, че се товари от процеса svchost.exe, който го има на няколко места, моля дайте съвети ако е възможно, предварително се извинявам на администраторите на сайта, ако съм сбъркал темата или ако вече има такава, търсих с търсачката, но не открих подобна.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направи ако можеш снимка, за да видим какви процеси има активни. Как си преинсталирал Windows 7 - нова преинсталация или си дал Repair? Има вероятност да имаш и вируси. Хубаво е също да кажеш каква ти е конфигурацията. Инсталирай един Everest и кажи каква ти е марката на дъното.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирах си Windows 7 ultimate 32, всичко се инсталира перфектно, но процесорът ми се товари почти на 100%, въпреки че е двуядрен на 2.6 гх. От таскмениджъра ми показва, че се товари от процеса svchost.exe, който го има на няколко места, моля дайте съвети ако е възможно, предварително се извинявам на администраторите на сайта, ако съм сбъркал темата или ако вече има такава, търсих с търсачката, но не открих подобна.

1. Има специален раздел за WIndows

2. Първата тема в раздела е за 7 и вашата тема се добавя там


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,имам питане относно Windows 7.Активаторите.лоадерите правят ли нещо на уиндоуса и ако съм със пробен период пак мога ли да използвам цялата функционалност на Уиндоуса ? Питам,защото във някаква тема в калдата видях,че мога да удължа пробния период до 120 дена,това вярно ли е и добър начин ли е от активаторите? :doh:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Активаторите по никакъв начин не навреждат на функционалността.Същото се отнася и за пробния период.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

През пробния период се използва пълноценно всичко в Уиндоус.Активатор ще ти е необходим като свърши този период,защото ще блокира без него системата.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията.:)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте!Имам проблем с инсталацията на Windows 7 x86 на лаптоп Toshiba Satellite. Избирам Custom(advanced) инсталация.Пробвах с няколко работещи CD-та и различни версии.Винаги стигам до момента за разпределяне на харда.Отдолу ми пише,че не може да инсталира.Не ми дава нито да изтрия,нито да създам нов дял.Ако дам NEXT или не зарежда,или стига до 7% и ми дава грешка.В BIOS нищо не съм пипала.Ще съм много благодарна,ако ми помогнете!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди да пробваш отново,ще отвориш БИОС при стартиране има опция за сканиране на диска за грешки.Като премине теста ок. пусни пак инсталацията и дефрагментирай дяла,на който ще инсталираш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А как да дефрагментирам,старата операционна не зарежда вече?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

@Димитър 59 при инсталация на Уиндоус или друга ОС не се дефрагментира дяла на който ще бъде инсталирана ОС, а се "форматира" ;) @robsa щом не ти зарежда системата не можеш да направиш дефрагментиране, а форматиране при преинсталиране на ОС ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Здравейте имам голям проблем и моля за помощ .Записах си 7-ца на диск и исках да си преинсталирам уиндоуса.Настройвам биоса да буутне диска,ресва се компа обаче нищо не става зарежда ми стария уиндоус и пробвах да го инсталирам от диска докато е зареден другия.Е стана нали и направих всичко което трябва и проблема е че стигам до дяловете и ми пише да си избера в кой дял да го инстална нали избирам чисто а не да го надстроя избирам C обаче не ми дава да го форматирам и го инсталирах без форматиране и ми създаде нова папка windows.old и там ми е стария а аз искам да го махна и всичко да работи на чисто.Кажете къде бъркам?Благодаря предварително

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

... ресва се компа обаче нищо не става зарежда ми стария уиндоус ...

Ако не ти излиза надпис "Press any key to boot from CD/DVD ..." , значи не си записал диска както трябва. Или настройките ти в BIOS-а не са точните.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И като натиснеш някой клавиш, не започва инсталация, така ли?...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не след като направя настройките на биоса сейфам и като се ресне ми зарежда стария

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А DVD-то чете ли други дискове ? На каква скорост е записан диска ? BIOS-ът настроен ли е правилно ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да чете други дискове диска е записан на 4х биоса е настроен на cd-dvd само когато ресвам компа с новия уиндоус ми иска да го сменя на друго за да тръгне

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Нещо не правиш както трябва, и не можеш да обясниш какво точно ... Приеми го като съвет, а не като критика - дай на някой, който разбира, да ти преинсталира операционната система. С тези общи приказки само взаимно си губим времето.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

аз и преди си преинсталирах сам уиндоуса но досега не съм си записвал а бая четох как става за да съм объркал нещо може ли от самия уиндоус да не се получава

Редактирано от Bat_Koki (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кажи с коя програма записа wondows-a и с коя нейна опция,да не би да не си направил буутващ запис?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може, разбира се! Може и от Windows-а да е, и от записвачката, и от диска, и от програмата за запис, и от начина на запис, и от настройките на BIOS ... Ама как да разберем от кое точно? Моят BIOS също е настроен DVD устройството да е първо буутващо. И когато му сложа инсталационен диск и рестартирам, не ми иска да сменям нищо. Направо ми излиза надписа "Press any key ..." , и ако натисна клавиш, започва преинсталация.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Или не е буутващ диска, или CD устройството играе номера. А и копието на диска може да не е наред.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Refoll
      В момента лаптопа ми е с 10-ка и има ли вариант да добавя и 7-ца без да скапя всичко понеже гледам и чета, че първо се инсталира по-старата версия и след това по-новата ?
    • от rabotlivko
      Здравейте приятели, 
       С преинсталиран уиндоус съм и машината ми работеше перфектно, но уви... Последните два дни забелязвам, че машината става бавна. Отворих таск мениджъра и видях. че explorer.exe ми взима 6гб от рамта?
      Някой да се е сблъсквал със такъв проблем? 
       
      Предварително Ви благодаря!
    • от xXx*Triple*xXx
      Добър вечер колеги !!! От няколко дни имам един много странен проблем който преди НИКОГА не ми се е случвал и незнам вече към кой да се обърна за помощ,защото не ги разбирам много проблема може да е от от дънната платка от захранването видеокартата или някоя плочка рам да прави проблеми !!! Но нека да не гадая а да ви споделя проблема и се надявам някой от вас да може да помогне !!! Проблема започна когато чаках да ме пусне в игра на League докато бях в Loading Screen екрана стана черен компа заби рестартирах го след като зареди ми излезе прозорец с надпис :
      Сигнатура на проблем:
        Име на проблемно събитие:    BlueScreen
        Версия на ОС:    6.1.7601.2.1.0.256.1
        ИД на езикова променлива:    1026
      Допълнителна информация за проблема:
        BCCode:    124
        BCP1:    0000000000000000
        BCP2:    FFFFFA8004CF98F8
        BCP3:    0000000000000000
        BCP4:    0000000000000000
        OS Version:    6_1_7601
        Service Pack:    1_0
        Product:    256_1
      Файлове, които помагат проблемът да бъде описан:
        C:\Windows\Minidump\102018-17531-01.dmp
        C:\Users\COMPUTER\AppData\Local\Temp\WER-41546-0.sysdata.xml
      Прочетете нашата декларация за поверителност онлайн:
        http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0402
      Ако онлайн декларацията за поверителност не е налична, прочетете офлайн версията на декларацията ни за поверителност:
        C:\Windows\system32\bg-BG\erofflps.txt
      А когато отворих Event Viewer в графата на Errors имаше един BugCheck Event 1001 който изглеждаше така :
      Компютърът е рестартиран от проверка за грешки. Проверката е: 0x00000124 (0x0000000000000000, 0xfffffa8004d598f8, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). Разтоварването е записано в: C:\Windows\Minidump\102018-18375-01.dmp. ИД на доклада: 102018-18375-01.
      И 4  Event ID 18 WHEA Logger които изглеждаха така :
      A fatal hardware error has occurred.
      Reported by component: Processor Core
      Error Source: Machine Check Exception
      Error Type: Bus/Interconnect Error
      Processor ID: 0
      A fatal hardware error has occurred.
      Reported by component: Processor Core
      Error Source: Machine Check Exception
      Error Type: Bus/Interconnect Error
      Processor ID: 1
      A fatal hardware error has occurred.
      Reported by component: Processor Core
      Error Source: Machine Check Exception
      Error Type: Bus/Interconnect Error
      Processor ID: 2
      A fatal hardware error has occurred.
      Reported by component: Processor Core
      Error Source: Machine Check Exception
      Error Type: Bus/Interconnect Error
      Processor ID: 3
      Проверих температурите на процесор/видеокарта/харддиск всичко си е ОК с тях Снощи направих system restore и след това всичко си беше наред цяла вечер не ми е правило проблем но днес същата работа когато отворя браузера или клиента на League екрана става черен и след рестарт ми дава прозорец с надпис :
      Windows се възстанови от неочаквано затваряне и отдолу следното :
      Сигнатура на проблем:
        Име на проблемно събитие:    BlueScreen
        Версия на ОС:    6.1.7601.2.1.0.256.1
        ИД на езикова променлива:    1026
      Допълнителна информация за проблема:
        BCCode:    124
        BCP1:    0000000000000000
        BCP2:    FFFFFA8004CF98F8
        BCP3:    0000000000000000
        BCP4:    0000000000000000
        OS Version:    6_1_7601
        Service Pack:    1_0
        Product:    256_1
      Файлове, които помагат проблемът да бъде описан:
        C:\Windows\Minidump\102018-17531-01.dmp
        C:\Users\COMPUTER\AppData\Local\Temp\WER-41546-0.sysdata.xml
      Прочетете нашата декларация за поверителност онлайн:
        http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0402
      Ако онлайн декларацията за поверителност не е налична, прочетете офлайн версията на декларацията ни за поверителност:
        C:\Windows\system32\bg-BG\erofflps.txt
      ето и частите на системата ако е нужно да се знае : Windows 7 64bit SP 1
      Процесор : Процесор
          Intel Xeon E5420 @ 2.50GHz  
      Оперативна памет
          4,00ГБ Двуканална-канална DDR2 @ 403 MHz 
      Дънна платка
          BIOSTAR Group G31-M7 TE
       Графика
      1024 MB ATI Radeon HD 4600 Series (Gigabyte) HD4670
      Storage
          232GB Western Digital WDC WD2500JD-55HBC0 ATA Device (SATA)
      Силно се надявам проблема да не е сериозен и да не се налага подмяна на някой компонент,защото в момента нямам финансовата възможност
      P.S. - Незнам дали тази вечер отново ще мога да вляза да отговоря на въпросите ви понеже този проблем с черен екран започна да го прави и когато вляза в браузера Ако не стане от компа ще пиша от телефона !!! Мерси Предварително на всички които ми помогнаха да реша проблема !!!
       
       
       
    • от hong yeonduk
      Лаптопа ми беше много бавен и реших да го сканирам за вируси и си изтеглих една антивирусна. Когато го сканирах ми излизе прозорче с отметка и ме попита дали искам да ми следи и онлайн сърфирането(или нещо от сорта) и аз натиснах да, и след това ми поиска рестарт. След рестарта нямах икони, показва ми че няма връзка с интернет и няма налични връзки. Това на снимката е съобщението което ми излиза.
      Също така каквото и да се опитам да направя(например да проверя за неизправности) ми дава грешка.
      Моля помогнете не разбирам от компютри.(Понеже не знам какъв е проблема най-вероятно категорията на темата е грешна).
    • от miromixailov
      Здравейте, днес за първи път от много години реших да си вържа аудио системата към компютъра.
      И забелязах че не мога да настроя каналите да работят 5.1
      Някой има ли идея защо, и как мога да добавя други канали за да работи аудио системата ми с всички говорители.
      Благодаря

  • Дарение

×
×
  • Добави ново...