Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HD Монитор - видео карта

Featured Replies

Купих си нов монитор Samsung SyncMaster B2230 full HD 1080 и искам да попитам сега като си купивам и нов компютър каква видео карта ще е подходяща за монитора та да мога все пак да усетя че имам HD монитор ?

А за какво ще се използва новата видео карта.Каква е останалата част от конфигурацията ти.Колегите с боба в момента ги няма :down:

• Автор

Ами не съм геймър така че повече за гледане на филми ... ФИФА чат пат ще се играе, конфигурацията не съм я купил но ще бъде 2 ядра на Интел по 2,5ГХ примерно с 4 РАМ, другите компоненти ще се съветвам с продавача който ми е приятел.

Редактирано от nadal4o (преглед на промените)

Ами не съм геймър така че повече за гледане на филми ... ФИФА чат пат ще се играе, конфигурацията не съм я купил но ще бъде 2 ядра на Интел по 2,5ГХ примерно с 4 РАМ, другите компоненти ще се съветвам с продавача който ми е приятел.

Кажи някакъв бюджет и горе долу към какъв хардуер си се насочил.Не може на Celeron на му сложиш GTX580 примерно.
  • Автор

Около 500 лв, ето го и процесора който искам да е: Пентиум Дуал-кор Е5300 @2,6 ГХз максимум 650 лв ..

Редактирано от nadal4o (преглед на промените)

Публикувано изображение

излиза към 670 лв.Според изискванията на автора според мен е добре,ще бъдат добавени още 2GB ram след време.

Но да видим и мнението на другите.

Публикувано изображение

излиза към 670 лв.Според изискванията на автора според мен е добре,ще бъдат добавени още 2GB ram след време.

Но да видим и мнението на другите.

Предложението е чудесно и за тези пари си заслужава. Ще върши идеална работа за нуждите на автора.

Конфигурация, базирана на LGA1156 според мен много трудно се събира в този бюджет. Процесорът не е много бърз, а вградената в него графика вероятно няма да се ползва.

• Автор

Ако си поръчам конфигурацията от Скай.бг колко ще бъде доставката до Шумен и компонентите сглобени ли ще са в кутията ?

Може и да са сглобени, може и не. Те ще те питат. По принцип сглобяването е безплатно. Използват Еконт за доставките си, така че виж в сайта им. Има някакъв примерен калкулатор но ми се струва нещо от рода 20 лв. Но не мога да кажа с точност.

Цената зависи от килограмите... За цяла конфигурация може би ще ти излезе почти около 30лв.

Редактирано от martinez (преглед на промените)

Само да попитам нещо извън темата ако Скай ми го сглобях ще ми донесат ли всички джунджурийки (винтчета, кутии, допълнителни кабели и т.н)?

Еми ако искаш кутиите от частите трябва да им кажеш, но не забравяй, че те ще вдигнат тежестта и така и цената на доставката ще се вдигне. Иначе да всичко допълните ти изпращат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.