Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Wankata

6-месечен ключ за Kaspersky Anti-Virus 2011 от Air Asia [неработеща]

Препоръчан отговор


Най-напред едно малко уточнение. Не съм на 100% сигурен, че промоцията работи. Регистрирах се успешно в 12:44, минах по всички стъпки, страницата ми изписа, че ще получа ключ в рамките на 24 часа и засега нямам нищо получено. Ако може, да помоля още няколко души да пробват и ако промоцията не е валидна, да я махам. Как става: http://dudijaya.com/kav-2011-6-months-free-license-key/ - трябва ви прокси от Brunei, Cambodia, Indonesia, Laos, Malaysia, Myanmar, Philippines, Singapore, Thailand или Vietnam.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най-напред едно малко уточнение.

Не съм на 100% сигурен, че промоцията работи. Регистрирах се успешно в 12:44, минах по всички стъпки, страницата ми изписа, че ще получа ключ в рамките на 24 часа и засега нямам нищо получено. Ако може, да помоля още няколко души да пробват и ако промоцията не е валидна, да я махам.

Как става:

http://dudijaya.com/kav-2011-6-months-free-license-key/ - трябва ви прокси от Brunei, Cambodia, Indonesia, Laos, Malaysia, Myanmar, Philippines, Singapore, Thailand или Vietnam.

Пробвах я вече.Нищо нестава.Май трябва да си купиш нещо онлайн и тогава.
  • Харесване 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ок, благодаря. Затварям и маркирам като неработеща.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

×
×
  • Добави ново...