Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Velichka Plyakova

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Препоръчан отговор


Тези дне ще ти направя снимки как се обезкостяват поетапно, лесно е. :yanim:

Благодаря!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Тц....не вдявам...Ще си потърся клипчета....Мисля, че ще е по- нагледно.....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хвалба!:ph34r:

Не мога да престана да се фукам!:speak:Не ми придиряйте кусури!

Мила ми Емиhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif, до толкова съм задобряла с твоето тесто, че го стъкмявам (вече) даже в паузата на филма!Благодаря ти от сърце! Довечера още трима от мъжки пол ще те споменават и ще ти благодарят!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Имам да опека още една тавичка и какъв аромат се носи из къщииии...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Я дайте това тесто и на мене :ph34r: Ма ако може да не се меси много, че много ми се уморяват ръцете :) Или все го премесвам, ко да прая, нали съм аматьорррка :ass:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Я дайте това тесто и на мене :)

Търси из блога на Емито нейните милинки....(че трябва да ставам и да ходя оттатък - ма как ма мързииии)

Аз откак го открих меся само това (меся силно казано - забърквам компонентите и чакам да втаса) и си правя пърленки, милинки, хлебчета, даже миналата неделя го пържих на мекици!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Търси из блога на Емито нейните милинки....(че трябва да ставам и да ходя оттатък - ма как ма мързииии)

Аз откак го открих меся само това (меся силно казано - забърквам компонентите и чакам да втаса) и си правя пърленки, милинки, хлебчета, даже миналата неделя го пържих на мекици!

А, тамън като за мене, мерси мноу http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
Направо ми прочете мисълта, бях се запътила да търся и ме изпревари :)

Сега го почвам.

Ама пак се чудя, как да не го премеся :turkey5:

После много твърдо става, ега ти.

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Тиквички с яйце и сирене.

Защо ли ?

Ами от сутринта ми остана смес от принцесите..дето правих за закуска.Та да не става зян - издълбах една тиквичка, сложих вътре сместа, метнах във фурната и voаla :

Публикувано изображение

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направо ми прочете мисълта, бях се запътила да търся и ме изпревари :baby:

Сега го почвам.

Ама пак се чудя, как да не го премеся :whist:

После много твърдо става, ега ти.

един път втасва, после правиш милинките или каквото там си решиш и пак оставяш да втаса и мяташ у фурната

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

един път втасва, после правиш милинките или каквото там си решиш и пак оставяш да втаса и мяташ у фурната

Аха....:whist:Чудничко се получават - че и вчерашните ми хлебчета...

п.п.Майка ми меси докато ръцете и останат чисти (а то е поело толкова много брашно, че става сухо и сбито) - а аз вчера просто разбърках няколко пъти и го оставих да почива....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Малко кромид лук и шунка в тигана. :yanim:

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И така, запретнах ръкави :ph34r:

Ама нали съм аматьорка, реших да направя половин доза :whist: Освен това ме мързеше да ида до магазина и сиренето остана в края, остатъка от тестото беше с кашкавал и топено сирене :)

Резултат:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И така, запретнах ръкави :)

Ама нали съм аматьорка, реших да направя половин доза :blink: Освен това ме мързеше да ида до магазина и сиренето остана в края, остатъка от тестото беше с кашкавал и топено сирене :baby:

Ай, стига бееее!!!!! Направо се възгордях с тебе! БРАВАС!!!!!!! :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ай, стига бееее!!!!! Направо се възгордях с тебе! БРАВАС!!!!!!! :)

Сакън, плюни ми сега, че вадя и хляба :)

Снимки след малко :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сакън, плюни ми сега, че вадя и хляба :)

Снимки след малко :)

пу, пу, пу, да не ти е уроки :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

пу, пу, пу, да не ти е уроки ;)

Чудни са, тенк ю, Еми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Нещо им изпаднаха тиквените семки, ма карай :blink:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Чудни са, тенк ю, Еми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Нещо им изпаднаха тиквените семки, ма карай :)

Бомба са! :blink:

и със сиренце и доматки.............. муцка ;)

Това е универсалната рецепта за хляб. Можеш да си джуркаш каквото си искаш или да си смесваш брашна.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Бомба са! :yanim:

и със сиренце и доматки.............. муцка :)

Това е универсалната рецепта за хляб. Можеш да си джуркаш каквото си искаш или да си смесваш брашна.

Е то от такива бомби все дебела ше си ходя ;)

Истината е, че ми остава още малко подвизаване в кухнята на мама, затова се силя да опитам всичко :speak::blink:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е то от такива бомби все дебела ше си ходя ;)

Истината е, че ми остава още малко подвизаване в кухнята на мама, затова се силя да опитам всичко :speak::blink:

после се премести в кухнята на Перушанчо. Сигурна съм че ще ти се зарадва адски :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Шапка свалям на момата,дето се пече на печката в тоя пек!Пък и са и се получили перфектно!!!:blink: То и аз доста нещо изпоизкрадох на Еммата от блога ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Шницели,таратор,потатос-ай стига толкоз че жега-

чакам да ми донесат шоколадовата сладоледена торта за награда

:rolleyes:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хайде дойде ред на продължението на историята с обезкостеното пиле ...

Тук вече е пълнено, тропосано и приготвено за топлинна обработка:

/плънката и добавките в тавата са свободни съчинения - кой както си реши/

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Към основното за вечеря задължително има и салатка, в този случай бе редена, шопска салата с белени домати:

Публикувано изображение

Малко шаренко по чинийте:

Публикувано изображение

Прехвърляме основното ястие в плато:

Публикувано изображение

И подреждаме масата, време е за вечеря :

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хайде дойде ред на продължението на историята с обезкостеното пиле ...

:):)

Професионалиста си иличи от километри http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Една баничка със сирене от преди няколко дни.

Публикувано изображение

И едни картофки с малко морковчета на фурна от снощи.

Публикувано изображение

Сега си сипвам биричка и почвам да готварствам за днес.

Редактирано от Ръчна (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поли, баницата изглежда много добре!

Я предай нататък ( рецептата насам, де :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...