Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Velichka Plyakova

Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

Препоръчан отговор


Значи, няма да казваш кво обичаме и кво не обичаме, щот обичаме всичко. :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Набърках едно сладко с някакъв гел на Д-р. Йоткер, a сега натръшках мъфини с вишни. 
Снимков материал след малко 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ми се готвеше тази вечер...

 

10915132_10204861530651611_5720232194869

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Първия ми опит да направя мусака  :ph34r:

 

Мусака с кайма,свинско и бабек

 

P_20150224_1755148M7sB6t_sredna.jpgP_20150224_175537USXtQz8_sredna.jpgP_20150224_175601uPPjQLC_sredna.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Днес се сготви: една доза гофрети, една доза шоколадов крем с истински шоколад, една тава ризото с пилешко месо и една тава вкусни чеснови питчици

 

10339660_10206534199099995_6756534165602

 

 

 

10858477_10206534199059994_1801995673212


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

d236b69136f93a111dcce3048c1407e0.jpg042e0b1d7c364bae23f0a88b2e2f7391.jpga7f804818e90667088e12a5138be7895.jpge0e40e2c345a71f890bf088ab5bd83b7.jpg

Турски бюрек с макарони :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А ти ква си егоистка..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Брускети с песто от рукола и сурово телешко бонфиле :)

8203595A.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

чакай и аз да се разпиша, че бая време не съм влизал тука

кюфтета със сладко кисел лютив сос (китайска рецепта)

кюфтета.. пека ги във фурната- кайма ( колкото по-мазна толкова по-добре ), чер пипер, малко канела, сол, яйце, 

сосa - запържвам : джинджифил, чесън, сусамови семена, червени чушки, целина, лук, моркови, люта червена чушка,...прибавям ананас на кубчета,  кетчуп, лимонов сок, и един сладко лютив китайски сос ( но може и без него )

ориз - малко запържен лук, малко канела, оризa, водата за ориза да пиша ли ...или знаете че се добавя

имам и чинии... правоъгълни извити като лодка...точно за японско - китайска кухня, само че късно се усетих

P.S. чак сега когато постнах забелязах че кюфтетата не се виждат....отдолу под соса със зеленчуци са

IMG_7670.JPG

Редактирано от julienalexandrov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 8.03.2016 г. at 20:22, ostavime написа:

Играчка ми е ;)

Знам, знам : )) Не ме предизвиквай, да те предизвикам  :);)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 3/26/2016 at 0:07, Лин написа:

Знам, знам : )) Не ме предизвиквай, да те предизвикам  :);)

Момиченце, обръщам си палачинките с лявата ръка, ако искаш да знаеш. 

Нещо да кажеш?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, ostavime написа:

Момиченце, обръщам си палачинките с лявата ръка, ако искаш да знаеш. 

Нещо да кажеш?

Че си левичар  :whist:

На палачинки не можеш ме бутнеш : )) Обръщам и с двете :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В тая тема до края на юли, няма да влизам  :clown:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 13 минути, shefkata написа:

В тая тема до края на юли, няма да влизам  :clown:

аз до края на семпември :grimace:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 4/3/2016 at 1:02, Лин написа:

Че си левичар  :whist:

На палачинки не можеш ме бутнеш : )) Обръщам и с двете :P

Да бе да, така ще кажеш. :))) 

Ама аз едновременно. А са де. 

 

 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, ostavime написа:

Да бе да, така ще кажеш. :))) 

Ама аз едновременно. А са де. 

 

 

Не вярвам : ))) Или доказваш, или 1:0 за мен :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

време е за козунаци, не ли?

12472621_10209667368787279_3788344770321

 

13015317_10209667368827280_4520160794268

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Лицензионно споразумение
Разглеждайки пиковете, Вие се съгласявате, че не се е родил още човека или човечката, който/която ще надмине кулинарните ми възможности. Самото съвършенство на вкус  и красота!!!

Ментор на моите умения бе прабаба ми. Тя е испанка по рождение, като през годините ме посвети в рецептите на: меринджена, бурмуликус, маляулах, джохнан, шакшука.


oh1.jpg

oh2.jpg

Пред вашите очи стои пица по авторска рецепта, вдъхновена от провидението. Две плочи. Половината на първата споделена с куч, а другата тава ще бъде отдадена за дегустация на колеги, чийто жени в кухнята са логични инвалиди.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
преди 1 час, Profruit написа:

Лицензионно споразумение
Разглеждайки пиковете, Вие се съгласявате, че не се е родил още човека или човечката, който/която ще надмине кулинарните ми възможности. Самото съвършенство на вкус  и красота!!!

Ментор на моите умения бе прабаба ми. Тя е испанка по рождение, като през годините ме посвети в рецептите на: меринджена, бурмуликус, маляулах, джохнан, шакшука.


oh1.jpg

oh2.jpg

Пред вашите очи стои пица по авторска рецепта, вдъхновена от провидението. Две плочи. Половината на първата споделена с куч, а другата тава ще бъде отдадена за дегустация на колеги, чийто жени в кухнята са логични инвалиди.

Жесток коментар от твоя страна! "... чийто жени в кухнята са логични инвалиди."  Моята е абсолютен ЧУК! Започва да прави..сърми. Накрая за вечеря имаме...компот от зимни круши! И я търпя 40 години. Много съм добър. Има ли свободна домакиня, моля?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 часа, Profruit написа:

Лицензионно споразумение
Разглеждайки пиковете, Вие се съгласявате, че не се е родил още човека или човечката, който/която ще надмине кулинарните ми възможности. Самото съвършенство на вкус  и красота!!!

За мен е чест, че мога да видя това творение от висшата кулинария,сътворено само и единствено от вашите ръце,  но с лицензионното споразумение не мога да се съглася. Искам, не искам-родила съм се!  

И само ако може да издадете една тайна от вашата кухня, че адски ме човърка любопитството.  Какво е това нещо, така елегантно забъркано в онази стъклена купичка?

Благодаря за вниманието, ако ми отделите такова разбира се!

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако направя снимка на това което готвя нали няма да ме докладвате не хеи и пожарната?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По принцип харесвам риба ама ако е сурова и сготвена добре. В смисъл хем сурова и свежа хем да не е до състояние в което ти се повдига от нея. Сушито не  е лошо, ама сьомгата и особено филето по ми харесва.Иначе редовно си купувам суши, някой път даже на едро.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...