Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

спешно търся мнения за iphone 4 реплика

Featured Replies

Моля тези които имат phone 4 реплика нека изкажат едно мнение.Ще е от полза за много хора. Мерси

зависи каква ,ще уцелиш`-може да нямаш проблеми , но може и да имаш и то големи. и аз съм ги гледал но не си и струва защото нямаш app store КОЕТО Е ЛОШО

зависи каква ,ще уцелиш`-може да нямаш проблеми , но може и да имаш и то големи.

и аз съм ги гледал но не си и струва защото нямаш app store КОЕТО Е ЛОШО

app store ? виждам че си запознат с темата можели да предложиш някоя реплика :rolleyes:

по-добре си вземи оригинален телефон и забрави за репликите , ако не искаш да изненадаш сам себе си !

Репликата няма нищо,ама нищо общо с истинския iphone(различен хардуер и софтуер),освен че като го пуснеш ще има ябълка.Повечето реплики създават проблеми с мрежата,лесно губят обхват и прочие.На доста екраните им не са качествени.Абе изобщо само лоши неща мога да ти кажа за репликите.Сега се сетих че преди 2/3 месеца един питаше защо itunes не му засича репликата (явно човека си мислеше че репликата и оригинала са 1:1) :rolleyes: . Ако си с ограничен бюджет си вземи iphone втора ръка,или някой samsung/htc с android(ще бъде 1000 пъти по-добре,отколкото с репликата).

• Автор

Репликата няма нищо,ама нищо общо с истинския iphone(различен хардуер и софтуер),освен че като го пуснеш ще има ябълка.Повечето реплики създават проблеми с мрежата,лесно губят обхват и прочие.На доста екраните им не са качествени.Абе изобщо само лоши неща мога да ти кажа за репликите.Сега се сетих че преди 2/3 месеца един питаше защо itunes не му засича репликата (явно човека си мислеше че репликата и оригинала са 1:1) :) .

Ако си с ограничен бюджет си вземи iphone втора ръка,или някой samsung/htc с android(ще бъде 1000 пъти по-добре,отколкото с репликата).

Да 1800 лева къде са,а 250лв има огромна разлика http://replicabg.com/Apple.Този сайт добър ли е разбрах,че ги внасят от Дубай ?

Да 1800 лева къде са,а 250лв има огромна разлика http://replicabg.com/Apple.Този сайт добър ли е разбрах,че ги внасят от Дубай ?

За каквото платиш такова и ще поличиш. Нали не си ми слиш че за 250 лева можеш да очакваш телефон с операционна система, приложения, стабилност?
  • Автор

За каквото платиш такова и ще поличиш. Нали не си ми слиш че за 250 лева можеш да очакваш телефон с операционна система, приложения, стабилност?

Ами прав си,но аз искам да знам понеже знам в Дубай всичко е като в РАЙ колите къщи ... и може техните реплики да са добри и ако може някой да ми каже мнения и впечатления от сайта http://replicabg.com/Apple

Ами прав си,но аз искам да знам понеже знам в Дубай всичко е като в РАЙ колите къщи ... и може техните реплики да са добри и ако може някой да ми каже мнения и впечатления от сайта http://replicabg.com/Apple

И техните реплики и нашите реплики все са направени в Китай от едни и същи заводи

• Автор

И техните реплики и нашите реплики все са направени в Китай от едни и същи заводи

Ами вие ме разубедихте да си взимам реплика,благодаря за мненията надявам се да са помогнали и на други
  • 1 месец по-късно...

Макар и малко късно, пиша тук за да ти кажа и на всички други които искат да си взимат реплика, просто да не го правят. Това беше най-голямата ми грешка. Нищо общо с iPhone а и освен тва е пълно китайско менте - ужасен тъч (ако може да се нарече така), ужасен говорител, ужасни цветове на дисплея, дори и с ябълка не се пускаше а просто имаше лепната отзад :speak::D откакто имам айфон не съжалявам и за миг, така че остави репликите и си вземи един айфон ако ще и втора ръка да е или от по-старите модели... ще си заслужава 100х повече от някое китайско менте.

• 2 седмици по-късно...

Никога реплики... По-добре iPhone 3GS си вземете,отколкото реплика на 4-ката. Инак днес ми стана доста забавно като видях реклама гласяща "Реплика на Blackberry Storm-ПО ДОБРА ОТ ОРИГИНАЛА".Тъй тъй...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.