Премини към съдържанието
housetime

Червена лента на видеото

Препоръчан отговор


Здравейте, имам лаптоп Dell Inspiron M5010 с инсталиран Windows 7 Professional и видеокарта ATI Mobility Radeon HD 4250. Когато пусна видеоклип през браузъра, една червена лента разделя клипът на две, вижте скрийна. Интересното е, че специално при видео в сайт, чертата не се появява всеки път.

Преинсталирах драйвъра на видеокартата, сложих друг флашплеар, без резултат. Някакви идеи?

ПП: Скрийна е от контролния център на ати, тъй като към момента лентата не се показва в браузъра, но тук май седи постоянно..

Редактирано от suzdruh (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В Catalyst Control Center, във Video Settings виж дали не е пусната опция от сорта на "Demo mode". Ако е така - изключи я. Кодеци инсталирал ли си ?

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Евала, брат! Махнах отметката за демо мод и лентата изчезна, много мерси за съвета :eek:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.