Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Черешката на тортата" - кулинарно шоу

63 гласували потребители

1. 1. Харесва ли предаването ?

• ДА
      61%
      39
    • НЕ
      23%
      15
    • Никога не съм го гледал/а
      14%
      9

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не успях да го гледам :mad: С какво ги гощава ? Кой спечели седмицата ? Другата седмица кои ще бъдат ? Не успях да го гледам :) С какво ги гощава ? Кой спечели седмицата ? Другата седмица кои ще бъдат ?

• Отговори 136
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Trichocephalus
    Trichocephalus

То и на мен ми писна от техните глупости. канал 1 си прави кулинарно шоу с Ути -бТВ си прави с Тган Звездев. бТВ правят сутрешен блок - Нова си правят съшия. бТВ пуска реалити с готвачи -Нова прави

• Камелия ми достави истинско удоволствие. Страхотна жена с много финес и вкус. За мен тя е победителят, обаче направи груба грешка да спомене, че е пазарувала в Италия. Българинът е завистливо човече -

• Има и свежи и практични идейки обаче. Например на моя му сервирах два цели домата в чиния и му казах че това е салата като по телевизията - рецепта и ноу хау на Нед.

Кой спечели седмицата ?

Ваня Щерева 39 точки

Всички останали - 40

Решиха да дадат наградата на Таня, а тя искаше да я даде на Ваня.

Другата седмица кои ще бъдат ?

Азис, Николета Лозанова, Петко Димитров, Ванко 1, Мартин Карбовски

С какво ги гощава ?

Не го гледах цялото предаване. Ако имаш време го гледай онлайн във вбокса

част 1 - http://vbox7.com/play:c574bb7ea3

част 2 - http://vbox7.com/play:b2e7933661

или в сайта им.

Едвам я изтърпях тая цяла седмица, в скоро време сигурно ще чакаме и ритнитопкото й.

Че й спечели нямам думи - заслужаваше Азис.

И двамата заслужаваха. Защото и двамата поканиха гостите в домовете си(другите не посмяха) и сами приготвиха храната. Карбовски също сам готви, показен популизъм... циганската баница на фона на бутилката "социално" уиски с черен етикет. :) А Иван Манчев с всяка серия ми става все по-симпатичен. Перфектно чувство за хумор има този човек!

Аз гласувах за Катето Евро и за Камен и се радвам да ги видя отново на финала

:)

Остана само тази там Воче ли що ли надувката

Калканджиева се изложи много, гадна вечер

Пропуснах няколко предавания, но снощи - гледах. Хареса ми вечерята у Камен.

Камелия ми достави истинско удоволствие. Страхотна жена с много финес и вкус. За мен тя е победителят, обаче направи груба грешка да спомене, че е пазарувала в Италия. Българинът е завистливо човече - бях сигурна, че ще я "порежат" и така и стана. Но какво пък, това е игра, тя така или иначе знае, че от петимата е най-добра, нищо, че нямаше викове и крясъци от сорта "Кой туй ма!", което е еквивалент на забавление :) Браво, Ками!

Поздравления за Камен !

На мен фаворит ми беше Катето, но

Заставам зад думите на Федора. Камелия Воче ме очарова с издръжливостта, финеса и маниера на готвене. Издържливост и финес в повечето случаи взаимно се изключват, но при нея е рядко съчетание, което я прави уникална! Завистта на българина... Същото почувствах, помислих и видях в очите най-вече на Дичо(преди да си даде оценката). Жени Калканджиева отново ме възхити с обикновеност и искреност, които у Катето и Камен като че ли нямаше, просто ги изиграха. Камен, разбира се, заслужава наградата, наравно не само с Камелия, Катето, Жени и Дичо... Бих сложила до тях и Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Евгени Дайнов, Марта Вачкова... Намирам "Черешката на тортата" за приятен формат, от който без да съм емоционално ангажирана, научих няколко нови и интересни неща...

• 2 седмици по-късно...

Иван Манчев от "Черешката на тортата":

Изведнъж всички поискаха да ме разведат

Публикувано изображение

Консултантът на "Черешката на тортата" Иван Манчев се оказа по-харесван от ВИП-знаменитостите в кулинарното риалити.

Доста от известните дами охотно пофлиртуваха с него в рамките на предаването, но извън него Манчев се сдобил с още повече фенки.

"Изведнъж всички поискаха да ме разведат!", приплакал симпатягата. Почитателките му го харесват и като мъж, но май най-важното за тях са професионалните умения и добродушния вид на Манчев. Жените си го представят как им сервира всяка вечер деликатеси. В реалния живот обаче Иван Манчев изобщо не припарвал в кухнята. У тях готви съпругата му Марина. "Няма опасност да ме разведат!", категоричен е Манчев.

"С жена ми сме от времето, когато работех като главен готвач на хотел "Кемпински", тя беше рекламистка там. Двамата перфектно се разбират и отглеждат две деца. Синът им Христо вече е на 10 г. и май се е метнал на баща си. Той учи във 2-о у-ще и е също толкова палав, колкото е бил Иван в детските си години. Дейно енергично дете - обича футбол, много е сръчен в ръцете. Сглобява изумителни фигури от лего. Виктория, 6-годишна, е същинска малка дама, която обича да се върти пред огледалото. “Аз съм Водолей и живея с три Лъва. Питате ли ме какво ми е - шегува се Иван, и добавя - не придавам много важност на тези неща.” От известните жени в "Черешката" харесва Катето Евро, Жени Калканджиева и Марта Вачкова - само че единствено като домакини и кулинарки.

Иван е собственик на два ресторанта в столицата. По телевизията се явява само така като странично занимание. Учителите на Иван Манчев в софийското 51-о училище едва ли са си представяли, че подрастващият разбойник ще стане един от елитните готвачи на България. “Бях доста буйно дете. Какъвто съм си и до ден - днешен. В училище не ме приемаха с охота, защото бях свободомислещ.”

Никой в рода не е професионален готвач. Христо, бащата на Иван, е автомонтьор, а майка му Илона е била в националния отбор по волейбол, а сега работи като личен състав - human resources. Иван е учил през комунизма. Завършил е не само техникум по обществено хранене, но и завършил търговия и маркетинг в Техническия университет в Габрово, а преди това - туризъм в Българско-датски колеж по търговия, маркетинг и туризъм. Свободното си време посвещава на спорта - тенис на маса, ски и колоездене. Твърди, че съпругата си Марина е свалил с кулинарните си умения и с чаровната си усмивка. Що се отнася до спорта Манчев е любител на тениса и ските. И често може да бъде видян на корта или по пистите през зимата.

БЛИЦ

Камелия Воче беше перфектна. Позитивен човек с толкова енергия не бях виждала в това предаване. Може би тя заслужаваше най - много победата.

• 3 месеца по-късно...

По някоя от телевизиите видях, че дават повторения на епизодите и са зачудих дали ще има втори сезон. Малко трудно, но с повечко средства можеше да съберат победителите от седмиците, само дето Нед опорочи избора. Беше ми интересен и забавен формата на това предаване с известни личности и техните умения не само в кухнята, но и като домакини. Много биха ме зарадвали, ако поканят нови участници, като Александър Кадиев, Йоана Буковска и веселата компания от Аламинут. На прима виста ще добавя - Теди Москов или Мая Новоселска, Стоянка Мутафова или Татяна Лолова, Здравко или Катя от дует Ритон, семейство Лафазанови, Елица Тодорова или Стоян Янкулов, Веселин Ранков или Красимир Ранков, Стефан Данаилов, Стефка Яновора, Елена Петрова, Диляна Попова, Теодора Духовникова, Калин Врачански, Захари Бахаров, Христо Шопов, Койна Русева, Лилия Маравиля, Радост Драганова, Ана Пападопулу, Мария Илиева, Христо Гърбов, Стефания Колева, Юлиян Вергов, Стефан Вълдобрев, Камен Донев, Стефан Софиянски, Иван Ласкин, Асен Блатечки, Парскева Джукелова, Тончо Токмакчиев...

• 1 месец по-късно...

Публикувано изображение

Най-чаровното, вкусно и забавно шоу "Черешката на тортата" откри своя втори сезон по Нова ТВ вчера 20 февруари.

Любимци на зрителите – артисти, спортисти и политици, отново ще демонстрират повече от един талант в името на купона.

Всеки делничен ден една известна личност ще приема в дома си или в избрано от нея място четирима други също известни персони. В края на работната седмица с гласуване помежду им ще бъде излъчен победител.

През цялото време в ефира на "Черешката" отново ще присъства едно единствено лице, което ще виждаме постоянно – готвач-консултантът Иван Манчев. И отново той ще бъде едновременно видим и невидим – видим за зрителите и невидим за участниците, чиито избор на продукти, готвене и подреждане на софра ще коментира, като едновременно с това ще дава полезни и професионални съвети на зрителите.

Играта "Шеф Манчев търси "Черешката на тортата"

С началото на старта на втория сезон на "Черешката" най-чаровният майстор-готвач Иван Манчев ще се впусне в търсене на най-вкусната "Черешка на тортата". Но не само сред звездите, а сред най-верните почитатели на кулинарното шоу на Нова ТВ.

Причината – от днес стартира Фейсбук играта "Шеф Манчев търси "Черешката на тортата". Тя хвърля ръкавицата към всички, които обичат да готвят, а предизвикателството за тях е да впечатлят не кого да е, а самият Шеф Манчев...

Как: пригответе своята най-добра и обичана рецепта – вашата лична "Черешка на тортата", която е не само вкусна, но изглежда красиво и апетитно. След това качете снимка на приготвеното ястие във фейсбук страницата на предаването. Снимката може да показва и начина, по който бихте поднесли вашето кулинарно произведение – със специална украса, запалени свещи или друга свежа изненада, с която бихте направили от ястието приятно и запомнящо се изживяване. Задължително условие е вие също да бъдете на снимката като горд автор на вашата лична "Черешка на тортата".

Ако сте заснели с камера целия процес на приготвяне – от чупенето на яйцата до сервирането – вместо снимка, може да качите видео клипа! Не на последно място – сега е моментът, в който може да отправите своето лично послание до Шеф Манчев. Не забравяйте да посочите и трите си имена.

Кой ще бъде победителят: Самият Шеф Манчев ще има тежката задача да избере най-добрите и да определи кое от всички предложения заслужава титлата „Черешката на тортата". Името на победителя ще бъде обявено в рамките на 5 дни след приключване на играта на сайта и фейсбук страницата на предаването.

Наградата: вечеря за двама в ресторант "Кактус". Домакин и главен виновник за вълнуващото кулинарно изживяване ще бъде самият Иван Манчев.

Период на играта: 1 месец (20 февруари – 20 март 2012 г.)

novatv.bg

Всички бяха готини тази седмица

Поздравления за победителя Мага

:yanim:

Всички бяха готини тази седмица

Поздравления за победителя Мага

:yanim:

Поздравления :)

Наистина беше много добра седмица - забавно, вкусно и приятно. Добре тръгна сезона :)

Видни форумни кулинарки,

време е да впечатлите Иван Манчев, който търси "Черешката на тортата"!

http://novatv.bg/new...B0%D1%82%D0%B0/

Отправям предизвикателството към Федора, Еми, Вили, Бел, Шефката, Чайни и всички заслужили майсторки на спорта :D

Важно е да се печели :ph34r:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Видни форумни кулинарки,

време е да впечатлите Иван Манчев, който търси "Черешката на тортата"!

http://novatv.bg/new...B0%D1%82%D0%B0/

Отправям предизвикателството към Федора, Еми, Вили, Бел, Шефката, Чайни и всички заслужили майсторки на спорта :D

Важно е да се печели :ph34r:

Подкрепям

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Тоя Иван баси стиснатия чукундур бе - поне едно цвете за 2 лева вземи, как може с празни ръце да ходиш на гости.

"Аз не ти нося нищо - нося себе си."

Поне да беше някаква ценност...

Пък се наплюска бетер бай Ганьо

След малко се изтърси и Звезди и той с празни ръце.

Е все бях виждала простотия ама тая вечер тия двамата биха всички рекорди

:(

Тоя Иван баси стиснатия чукундур бе - поне едно цвете за 2 лева вземи, как може с празни ръце да ходиш на гости.

То голямо гости - на ресторант :D

То голямо гости - на ресторант :D

И какво като е в ресторант а - някои хора пък не обичат да им влиза тоя и оня в къщата камо ли да им я снима ъхъ, аз съм от тях и Нешка и тя.

Аз също съм си празнувала в ресторанти ама всеки ми е носел поне китка.

Говоря за елементарно възпитание и култура, каквито тия двамата "мъжове" нямат щото са оперирани от такива.

:D

И какво като е в ресторант а - някои хора пък не обичат да им влиза тоя и оня в къщата камо ли да им я снима ъхъ, аз съм от тях и Нешка и тя.

Аз също съм си празнувала в ресторанти ама всеки ми е носел поне китка.

Говоря за елементарно възпитание и култура, каквито тия двамата "мъжове" нямат щото са оперирани от такива.

:D

Така е - трябва да се носи по нещо от уважение към домакина. Нешка, ако не обича да й влиза тоя и оня в къщата, да се не е съгласявала да се снима в този формат - едва ли са й опрели нож в гърлото :P

Така е - трябва да се носи по нещо от уважение към домакина. Нешка, ако не обича да й влиза тоя и оня в къщата, да се не е съгласявала да се снима в този формат - едва ли са й опрели нож в гърлото :P

Нямат задължително условие да канят гостите в къщите си -

ако искам и горе на поляната ще ги нагостя - както направи Мая Бежанска

:P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.