Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване на информация от АТА Хард ... ?

Featured Replies

Здравейте, Искам да попитам има ли някой информация, дали може да се възстановят данни от "Хард" след пожар .. "Хардът" външно е обгорен доста, но не се е разтопил .. ?

• Автор

Пожар в една стая ... От стаята нищо не остава ... Харда няма как да го отворя .., отвън е обгорен, но няма разтопено .. Не знам от високата темп-ра на огъня, дали от вътре на харда може да се повреди нещо .., затова питам дали има начин да е останала информация (магнитни плочи и т.н. напр.) и може ли някак си да се възстанови .. Жиците на АТА порт-а и захранването към харда са се "запоили" към него..

Здравейте, предлагам ако ви е възможно да дадете няколко снимки за да добием представа за какво по-точно става въпрос.

Album HDD

ПП: От опцията "Image Options", може да се видят на пълна резолюция ..

ВИждам пукнатини по капака, което според мен силно намалява шанса за възстановяване.
  • Автор

ВИждам пукнатини по капака, което според мен силно намалява шанса за възстановяване.

Това е драскотина от изваждането на диска от кутията.

Това е драскотина от изваждането на диска от кутията.

Мярнаха ми се поне две или три, но вие си знаете по-добре. Скоро във форума се дискутираше подобна тема, потърсете я и пробвайте да се свържете с фирмите. И си отговорете за себе си на въпроса на quickJO, защото цената на подобно въстановяване може да е стотици левове

Аз те питах колко е ценна информацията, защото има фирми, които се занимават с извличане на информация професионално. Те разполагат и със стерилна стая за да разглобят диска и ако трябва да го пренаредят на нов шпиндел (надявам се уцелвам термините). Но не е евтино. За това, до колко ти е важна информацията?

• Автор

Колко ценна е информацията?

Информацията не е моя ... На дизайнер .. Photoshop, Illustrator, Coreldraw, Моден и графичен дизайн и др. подобни проекти .. Около 100-на ГБ, може и повече нз точно .. Дискът е 320ГБ.. Не знам до колко ще е рентабилно, но все пак търся информация .., затова питам, ако някой работи в подобна сфера да сподели .. Единственото, което ми се върти в главата, но не знам дали съм прав .. е нещо подобно на слагане на плочите на друг диск .. Нямам си на идея ..

Тук във форума има доста хора работещи в тази сфера, затова се насочвам на първо място за съвет тук ..

Аз знам за тази форма: Итема-В. Това им е ценоразписа. Пренареждането на плочите може да се направи само в херметическа стая, защото най-малката прашинка може да повреди плочата до степен, в която няма връщане назад... Операциите не са толкова прости и могат да се извършат само от специалист. Най-добре го занеси, диагностиката струваше 10-20 лв. мисля и поне е ти кажат точна цена и дали могат да направят нещо по въпроса. Успех!

• Автор

Аз знам за тази форма: Итема-В. Това им е ценоразписа. Пренареждането на плочите може да се направи само в херметическа стая, защото най-малката прашинка може да повреди плочата до степен, в която няма връщане назад... Операциите не са толкова прости и могат да се извършат само от специалист. Най-добре го занеси, диагностиката струваше 10-20 лв. мисля и поне е ти кажат точна цена и дали могат да направят нещо по въпроса. Успех!

Благодаря изключително много за информацията .. Ще се свържа с посочената фирма, за да се уточнят подробности .. Точно подобна услуга търсех .. Отново благодаря.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.