Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно за файла system2.exe

Препоръчан отговор

Преди имах проблем с този файл! Като го стартирам ми излиза някаква снимка. Опитвах се да го изтрия, а то пак се появява ! Като го махам и от айто-стартъпа пак се появява. Но по-късно намерих решение за този проблем. Изтеглих си две програмки за редакция на ехе файл и му промених стойностите . Преди файлът беше 652 КВ , а след като го редактирах стана на 4 КВ и като го стартирам ми излиза:

Публикувано изображение

И като го изтрих вече не се възтановява автоматично. Ще ви дам линкове от официалния сайт на програмките. Ето ги и тях:

PE Explorer

Resource Tuner

Или пък можете да качите файла аз ще го редактирам и после ще го кача! Само да ви кажа, че файла се намира в: C:\Documents And Settings\твоя акаунт\Application Data . И после замествате файла с редактирания от мен и после вече можете да го изтриете! Ако има проблеми пишете тук! :)

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди имах проблем с този файл! Като го стартирам ми излиза някаква снимка. Опитвах се да го изтрия, а то пак се появява ! Като го махам и от айто-стартъпа пак се появява. Но по-късно намерих решение за този проблем. Изтеглих си две програмки за редакция на ехе файл и му промених стойностите . Преди файлът беше 652 КВ , а след като го редактирах стана на 4 КВ и като го стартирам ми излиза:

Публикувано изображение

И като го изтрих вече не се възтановява автоматично. Ще ви дам линкове от официалния сайт на програмките. Ето ги и тях:

PE Explorer

Resource Tuner

Или пък можете да качите файла аз ще го редактирам и после ще го кача! Само да ви кажа, че файла се намира в: C:\Documents And Settings\твоя акаунт\Application Data . И после замествате файла с редактирания от мен и после вече можете да го изтриете! Ако има проблеми пишете тук! :cool:

Този файл не трябва да го има на една стандартна инсталация на windows, така че по добре си прегледайте системите за вируси, а не се мъчете да го редактирате !
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Но това не е вирус! Аз знам че не се появява когато си сложа Windows. Просто казвам ако на някой му се появи този файл да знае какво да прави! Редактирането на файла беше много лесно става за не по-малко от 5 минути.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зарежда отново, защото е много вероятно да се закача за следните места:

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Active Setup Installed Components

Mountpoints2

Scheduled Tasks

и т.н.

Факта че се появява отново и отново е доказателство, че може би се връща от Recycler (System Restore Points кеша) или използва rootkit техники (mbr hooks, services, process injection) и т.н.

Аз също препоръчвам една контролна проверка с Malwarebytes' Anti-Malware

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...