Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Гост

Link: Songr

Препоръчан отговор

Гост

Публикувано изображение

Songr е лесна за използване, безплатна търсачка за песни. Тя съдържа 16 различни други търсачки, за да търси за музика (всяка търсачка може да бъде разрешена или забранена от менюто "Settings"). Програмата автоматично търси за песни по заглавие, но може да го промените така че да търси по текст на песента. Всички резултати са показани в списък, като на всеки ред е включена информация за продължителността на песента, бит рейта, големината, скоростта на връзката и търсачката. Може да променяте подреждането чрез натисване на някоя от колоните и ще видите информацията във възходящ или низходящ ред.

Една полезна характеристика е търсенето по текст ("Search by lyrics"), което ви позволява да намерите всяка песен без да знаете името и, просто трябва да напишете част от текста. Друго полезно свойство е че може да изваждате аудио от YouTube клиповете. Може да преслушате всяка песен преди да я свалите - Songr автоматично се свързва с адреса на песента.

Кратко ревю : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MR8AxOLUO08

Програмата работи под : XP sp3, Vista, 7

Текуща версия :Songr 1.9.20

Изисквания : .NET Framework 3.5

Официална страница : http://at-my-window.blogspot.com/2010/11/songr.html

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.