Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Vasilian

Как да го оправя?

Препоръчан отговор


Как да оправя тези бутони на таскбара да не изглеждат така? (Нямам предвид комбинирането, а да не са толкова къси)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отвори Start, Run, напиши 'regedit' и намери следния ключ: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics Вдясно трябва да има низ на име MinWidth. Щракни два пъти върху него и в долното поленце, където трябва да има някакво число, впиши 1600. Рестартирай explorer.exe и промените ще влязат в сила.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отвори Start, Run, напиши 'regedit' и намери следния ключ: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics

Вдясно трябва да има низ на име MinWidth. Щракни два пъти върху него и в долното поленце, където трябва да има някакво число, впиши 1600.

Рестартирай explorer.exe и промените ще влязат в сила.

С 1600 стана прекалено дълго и написах 160. Благодаря! Помогна ми, нищо, че написа 1600 вместо 160. Аз не бих се сетил за този начин. Благодаря!!!!!! :wors::yanim: :yanim: :clap: :clap: :clap: :clap: :wors::wors: :wors:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.