Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

emilGG

Web Front-end Development Course @ Telerik Academy

Препоръчан отговор


В началото на март започна нов курс, организиран от http://academy.telerik.com - http://frontendcourse.telerik.com/.'>http://frontendcourse.telerik.com/. Както и останалите курсове на http://academy.telerik.com, и този е напълно безплатен. Първоначално се предвиждаше http://frontendcourse.telerik.com/ да се провежда в една група, но поради големия интерес организаторите решиха да се сформират три паралелни групи, всяка по около 50 души.

Екипът преподаватели се състои от млади специалисти с богат опит в областта. Всеки от тях успява да поднесе новата информация по уникален начин и с чувство за хумор, така че кусистите бързо се запалват по http://frontendcourse.telerik.com/ и всички останали технологии, които се изучават.

В това може да се убедите сами, тъй като всяка лекция се записва и се качва в http://frontendcourse.telerik.com/.'>http://frontendcourse.telerik.com/. Видеата се качват заедно със самите лекции, както и с допълнителни материали, спомагащи за по-лесното усвояване на магията на http://frontendcourse.telerik.com/.'>http://frontendcourse.telerik.com/. http://frontendcourse.telerik.com/ има и онлайн версия и видеата помагат изключително на участващите онлайн.

Курсът се занимава обширно с всички етапи и технологии за разработка на сайтове. Започва се с http://frontendcourse.telerik.com/.'>http://frontendcourse.telerik.com/. След това се обръща внимание на т. нар. слайсване на практика чрез фотошоп. Първата част на курса завършва с лекции за http://frontendcourse.telerik.com/.'>http://frontendcourse.telerik.com/. След представяне и защита на курсов проект, участниците получават сертификат от http://academy.telerik.com/. Във втората част, която ще започне на есен, ще се обърне внимание на http://frontendcourse.telerik.com/.'>http://frontendcourse.telerik.com/.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.