Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Symantec Endpoint Protection-11/12 ,проблеми,дискусии,отзиви

Препоръчан отговор

Добър ден на всички, Имам проблем с по-горе написаната антивирусна програма. Аз съм я излючил напълно обаче тя продължава да намира и да ми трие фаиловете които не искам някой ако може да ми кажа за някакво решение на проблема.. Благодаря предварително!

Редактирано от Lost in...
заглавието (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 395
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Добър ден на всички,

Имам проблем с по-горе написаната антивирусна програма. Аз съм я излючил напълно обаче тя продължава да намира и да ми трие фаиловете които не искам някой ако може да ми кажа за някакво решение на проблема..

Благодаря предварително!

Понякога ми се случвало това с антивирусен софтуер,но понякога ми ги е триела уиндоус дефендер или нещо друго подобно.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук на View List кликваш

Публикувано изображение

И ти излиза това прозорче и в него добавяш файлове в изключенията !

Публикувано изображение

Добър ден на всички,

Имам проблем с по-горе написаната антивирусна програма. Аз съм я излючил напълно обаче тя продължава да намира и да ми трие фаиловете които не искам някой ако може да ми кажа за някакво решение на проблема..

Благодаря предварително!

При изключена антивирусна е абсурдно тя да ти трие файловете , но все пак пробвай и така !
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Uriel мерси много, но аз нали като го ресторна от карантината и , за да сложа изключения трябва да я включа, а като я включа веднага ми го адва в карантината и немога да го сложа..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Uriel мерси много, но аз нали като го ресторна от карантината и , за да сложа изключения трябва да я включа, а като я включа веднага ми го адва в карантината и немога да го сложа..

Изключваш това най горното Virus and Spyware protection

Публикувано изображение

и карантината е активна

Публикувано изображение

Възстановяваш и слагаш в изключенията .

Аз съм с SEP 12

При мен става без проблем .

Редактирано от Гост (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

имам един въпрос и той е следния:защо след ръчен ъпдейт проактивната защита си стои от 1 юли?а другите неща си се обновяват,а при версия 11 си се обновява и проактивната защита

Доколкото схванах е нормално. Ползват различни енжини

Yes, thats correct.

They are different because they are different engines using different content

http://www.symantec.com/connect/forums/sep-121-sonar-definition-date

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един въпрос.Направих настройките посочени от URIEL.Сега всичко е OK но постоянно излиза съобщение "Блокиран svchost.exe" ,и наистина постоянно се появява!Как да поправя тази досада? А по никакъв начин не мога да мина проверката на стелта na www.grc.com! Може ли едни подробни настройки за тази програма.

Редактирано от dominov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един въпрос.Направих настройките посочени от URIEL.Сега всичко е OK но постоянно излиза съобщение "Блокиран svchost.exe" ,и наистина постоянно се появява!Как да поправя тази досада? А по никакъв начин не мога да мина проверката на стелта na www.grc.com! Може ли едни подробни настройки за тази програма.

Виж за стелта този пост: http://www.kaldata.c...dpost&p=2029271

аз така се справих с теста на GRC.

Защо оставихте тази тема отворена - хората се объркват. Старата според мен си беше достатъчна и за SEP и за Norton...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох твой пост , и направих настройките и продължават от grc да ми пишат failed! Както и да е , как де се оправя с досадното "svchost.exe бе6е блокирано", можеш ли да ми помогнеш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сори, в момента не съм със SEP12, но съм сигурен, че @Uriel ще ти помогне веднага щом може. Не прибързвай и изчакай.. Що се отнася до блокирането на svchost.exe също не се притеснявай. Гледай какво става при мене с Comodo Firewall: смисъла да се блокират входящите връзки за svchost е спорен, но при мен така всичко си работи нормално, и уина се ъпдейтва... При SEP12 положението може да е аналогично, не се сещам вече.... Друг вариант е да върнеш всички настройки по подразбиране....

Редактирано от viperdick (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сори, в момента не съм със SEP12, но съм сигурен, че @Uriel ще ти помогне веднага щом може. Не прибързвай и изчакай.. Що се отнася до блокирането на svchost.exe също не се притеснявай. Гледай какво става при мене с Comodo Firewall:

смисъла да се блокират входящите връзки за svchost е спорен, но при мен така всичко си работи нормално, и уина се ъпдейтва... При SEP12 положението може да е аналогично, не се сещам вече....

Друг вариант е да върнеш всички настройки по подразбиране....

:offtopic_s: благодаря ти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е възможно стига да имаш желание ! Това че блокира този процес не трябва да те притеснява а и винаги можеш да спреш тези съобщения . Отностно GRC дай ми шот да видя къде се проваляш точно и ще ти помогна . Имах ангажимент иначе съобщенията се спират от тук като махнеш отметката както е на снимката :

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност не се изразих правилно относно съобщенията.По скоро се чудя защо става така, и дали е нормално да е така!Някак не ми е много комфортно антивирусната постоянно да ме предупреждава за нещо...Предпочитам да не я чувам изобщо,и затова поисках подробни настройки!Един път конфигурирана не искам повече да се занимавам-такива настройки искам ;)

post-44183-0-02660800-1311790036_thumb.p

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност не се изразих правилно относно съобщенията.По скоро се чудя защо става така, и дали е нормално да е така!

Нормално е за съобщенията ама стената ти не стелтва портовете което е странно !

Свали това тулче и го стартирай да сканира за грешки и дай шотче после http://www.symantec....t&id=TECH105414

Зад рутер ли си ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако е с Виваком все едно е зад рутер,ако е с Близо сигурно също е зад рутер,че имат промо - подарък рутер. Ти например дефакто си също зад рутер защото като се замислиш нета при Опти принципът е същият - все едно да си зад рутер и да правиш връзка по мак адрес с компа си. За какво Ви е този стелт? Важното е да няма отворени портове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За мен лично не е важен така нареченият стелт .

Ако е с Виваком все едно е зад рутер,ако е с Близо сигурно също е зад рутер,че имат промо - подарък рутер.

Ти например дефакто си също зад рутер защото като се замислиш нета при Опти принципът е същият - все едно да си зад рутер и да правиш връзка по мак адрес с компа си.

За какво Ви е този стелт? Важното е да няма отворени портове.

Да ама аз само гадая зад какво е и при кого е . Аз си питам ама никой не отговаря ... :mad:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добър ден . Днес инсталирах Symantec.Endpoint.Protection.v11.0.5002.333-ZWT версията свалих от един тракер . Та като цяло програмата ми изглежда добре направена, и добре защитаваща домашния ми компютър. Пишеше в описанието кадето свалих анти-вирусната , че трябва да имам ето тази програма "Internet Information Services server 5.0 или по-нова версия с включени World Wide Web services" като допълнение , която не можах да намеря . Главно искам да попитам какво означава това http://prikachi.com/images.php?images/891/3621891u.jpg и какво да правя след като видя това изкачащо прозорче защото за няколко часа не спря да се показва . Поздрави И.Г.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добър ден . Днес инсталирах Symantec.Endpoint.Protection.v11.0.5002.333-ZWT версията свалих от един тракер . Та като цяло програмата ми изглежда добре направена, и добре защитаваща домашния ми компютър. Пишеше в описанието кадето свалих анти-вирусната , че трябва да имам ето тази програма "Internet Information Services server 5.0 или по-нова версия с включени World Wide Web services" като допълнение , която не можах да намеря . Главно искам да попитам какво означава това http://prikachi.com/...91/3621891u.jpg и какво да правя след като видя това изкачащо прозорче защото за няколко часа не спря да се показва . Поздрави И.Г.

Нищо не трябва да правите . Тя програмата си блокира някакви атаки и това е .

От тракери не препоръчвам да се инсталират антивирусни, но избора си е ваш !

Да и препоръчвам да се мине на SEP 12 !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не трябва да правите . Тя програмата си блокира някакви атаки и това е .

От тракери не препоръчвам да се инсталират антивирусни, но избора си е ваш !

Да и препоръчвам да се мине на SEP 12 !

Добре благадоря но , тези някакви атаки показва , че ги блокира за 10 минути и след 10 минути пак . Малко е дразнещо през 10 минути да ми изкача това. И ако може да ми препоръчате от къде да сваля версия 12 препоръчително да е безплатна и да не е триал . Поздрави И.Г.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре благадоря но , тези някакви атаки показва , че ги блокира за 10 минути и след 10 минути пак . Малко е дразнещо през 10 минути да ми изкача това. И ако може да ми препоръчате от къде да сваля версия 12 препоръчително да е безплатна и да не е триал . Поздрави И.Г.

Ще ви пиша на лични ,а съобщенията съм показал от къде да се спрат !

Погледнете тук за SEP 12 http://www.kaldata.c...dpost&p=2039220

Имате лично съобщение !

Ама вие не си четете съобщенията . Там съм ви дал линк .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви пиша на лични ,а съобщенията съм показал от къде да се спрат !

Погледни тук за SEP 12 http://www.kaldata.c...dpost&p=2039220

Готов си имаш лично съобщение !

Ама вие не си четете съобщенията . Там съм ви дал линк .

Искрено ви благодаря URIEL . Сега остава да премахна версия 11 и да сложа версия 12 . Някаде четох , че при премахване на версия 11 се получават някакви проблеми дано при мен ги няма . Поздрави И.Г.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вчера инсталирах SEP 12 и първите ми впечатления са , че малко повече ми натоварва машинката от SEP 11 . Другото което ми направи впечатление е това http://prikachi.com/...42/3625242c.jpg другите всички са блокирани а това не, не е веднъж в лога доста пъти дори . Имам ли основания да се притеснявам . Поздрави

Редактирано от zabitak (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...