Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

jenny_pel

Web front-end developement курс на Телерик

Препоръчан отговор


Здравейте! Исках да споделя с вас възможностите, които предоставя Телерик Академията. От началото на годината посещавам техния курс за уеб програмиране и съм изключително доволна. Той е напълно безплатен курс за HTML, CSS,Photoshop, JavaScript, jQuery, CMS системи, HTML 5 и JavaScript (всички фронт енд технологии). През първия месец изучавахме HTTP, HTML и CSS. След това обърнаха внимание и на важните тънкости при разработка на уеб сайтове - обучение по HTML, Photoshop и рязане на уеб сайтове. Последната част на курса включваше разучаване на тънкостите при разработката на уеб сайтове, основи на JavaScript и работа със CMS системи. Курсът завърша с практически проект, като най-добрите получават сертификат за квалификация "certified front-end developer". Преминалите на втората част на курса получават задълбочено обучение по JavaScript, jQuery, HTML 5 и RIA. На представилите се най-добре на втория практически изпит, се дава сертификация "advanced front-end developer". Безплатният курс по HTML, CSS, Photoshop и JavaScript определено е много полезен за бъдещите уеб front-end разработчици.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.