Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

ZaRiBeN

Проблем с ПС-то син екран

Препоръчан отговор


Здравейте колеги имам проблем с пс-то и май вече се исчерпах с опитите сам да се справя.

Проблема е следния преди няколко седмици както си цъкъх из нета компютъра се рестартира сам и ми даде следната грешка - System

- Provider

[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 2 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000000000000002 - TimeCreated

[ SystemTime] 2011-06-28T15:54:46.406250000Z EventRecordID 11750 Correlation - Execution

[ ProcessID] 4 [ ThreadID] 8 Channel System Computer FBR-PC - Security

[ UserID] S-1-5-18

- EventData

BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress false PowerButtonTimestamp 0

Това се повтори и преди 2-3 дена сутринта рано но първо ми заби и аз го изключих след това пак го направи но първо ми се исключи монитора от тогава до сега няма проблеми.

Тествал съм рамта с мемтест около 2ч няма проблеми процесора с прайм95 за около 30мин пак няма проблеми с изключението че загрява до 68-69 градуса.Пробвах и на еверест теста + пускане на няколко филма и музика + отварянето на 8-9 интернет страници и пак никакав резултат тогава градусите бяха около 64-65.Другото нещо което съм забелязал е има едно леко засичане в системата за около 1сек основно докато слушам музика или гледам филм се получава смисал може да е само на звука защото картината не се забавя или пс-то да се замисля а си работи нормално.Захранването ми е фуртрон 350вата

а системата е на скриина.

post-73193-0-63403400-1311513833_thumb.p

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да не би да имаш Zone Alarm на компютъра си?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дай файловете от "C:\Windows\Minidump",качи ги някъде за анализ.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не нямам Zone Alarm грешката я вадя от Event Viewer Със Windows 7 съм и като вляза в въпросната папка ми дава че е празна.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не нямам Zone Alarm грешката я вадя от Event Viewer

Със Windows 7 съм и като вляза в въпросната папка ми дава че е празна.

Трябва да направиш така че да се записват там.Ето какво казва по въпроса Microsoft:

Конфигуриране на вида на дъмпа

За да конфигурирате опциите за стартиране и възстановяване да използват малкия дъмп файл на паметта, изпълнете описаните по-долу стъпки.

Забележка Тъй като съществуват няколко версии на Microsoft Windows, следващите стъпки може да са различни за вашия компютър. Ако е така, вижте документацията на вашия продукт, за да изпълните тези стъпки.

  • Щракнете върху Start ("Старт"), посочете Settings ("Настройки") и щракнете върху Control Panel ("Контролен панел").
  • Щракнете двукратно върху System ("Система").
  • Щракнете върху раздела Advanced ("Разширени"), след което върху Settings ("Настройки") под полето Startup and Recovery ("Стартиране и възстановяване").
  • В списъка Write debugging information ("Записвай информация за отстраняване на грешки") щракнете върху Small memory dump (64k) ("Малък дъмп файл на паметта (64к)").

    За да смените местонахождението на папката за малки дъмп файлове на паметта, въведете новия път в полето Dump File ("Дъмп файл") (или в полето Small dump directory ("Директория за малък дъмп") в зависимост от използваната версия на Windows).


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре благодаря за отзива сега ще изчакам да направи пак някаква шмекерия :cheers:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте отново значи днеска си смених охладителя на процесора с по голям сега след 1ч и 10-15мин на праим95 не успя да загрее повече от 59 градуса.Установих също че ми липсва драйвера за coprocessor някой да има идея от каде да го сваля,търсих в сайта на МСИ но не успях да намеря.Иначе системата за сега още не е здала багажа.А относно тези леки засечки на музика и филми за който споменах по горе ми казаха че може да са от харда той да е проблемен.За сега мисля да тествам с HD Tune.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.