Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Богатир

Проблем след инсталацията на K-Lite Codec Pack 7.5.0 Full

Препоръчан отговор


Здравейте колеги! Някой може ли да ми даде линк към клип в Ю Туб кои отметки трябва да маркирам при инсталацията на K-Lite Codec Pack, защото бях със стара версия и реших да я обновя с най-новата, но сега клиповете които са flash video и филмите в AVI формат ми ги дава с размацани цветове, зелена дълга черта долу. Слагах навсякъде тикчета но нещо явно не е както трябва? И още нещо не ми е ясно, относно Thumbnails - там трябва ли да слагам тикчета, или не защото бях чел някъде че там не е добре да се слагат?!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С промяна на настройките в ffdshow video > codecs не става ли? :handshake:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами мисля че и там съм сложил тикчета. Сякаш насякъде сложих?! Сега ще деинсталирам и инсталирам кодеците отново. Не става. Явно нещо не е както трябва?!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възстанових системата чрез System Restore с три дни назад и си върнах старите кодеци. Вече картината е наред. Преди това деинсталирах и инсталирах наново пет пъти - не се получи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.