Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Формула 1 - дискусия, новини, резултати

Featured Replies

Евала на Шуми и Ферари. :)

Яд ме е само за Фелипе Маса. Много кофти го прекараха от Рено със стратегията на Алонсо. :beer:

Дано продължават да работят в същия дух от скудерията.

FORZA FERARRI

• Отговори 3k
  • Прегледи 343,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• skalata_73
    skalata_73

Днес се навършват 20 години от смъртта на Айртон Сена! Това бе последната му обиколка.   http://vbox7.com/play:6f0544a0bd Поклон пред паметта на шампиона!

• Поклон пред паметта на шампиона !   А само един ден по-рано на същата писта намери смъртта си и австрийският пилот Роланд Раценбергер .   Черният уикенд на Имола през 1994 г. завърши със смъртта

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Странно състезание в Монако, а?  Чак и аз не можах да повярвам каква глупост направиха Мерцедес.  А Диема спорт трябва да си върнат лиценза за излъчване, защото не спазват най-важното условие - да пок

Публикувани изображения

ето малко и от днешната формула :

Публикувано изображение

Седемкратният световен шампион Михаел Шумахер беше много доволен от четвъртата си победа за сезона на пистата “Маникур” във Франция. Той сподели, че колата и гумите Бриджстоун са работили перфектно. Според него това са основните фактори за победата.

“Направих много добър старт и след това нямах никави проблеми за първото място”, заяви Шумахер. “Не бяхме сигурни как точно ще се представи колата, след като в петък и събота не направихме много обиколки. Гумите Бриджстоун колата бяха просто пефектни. Това се оказа решаващо. Съжалявам, че Фелипе не успя да вземе второто място, но все пак той взе важни точки за Ферари. Вторият ми комплект гуми бе наситина много добър и така увеличих разликата си. Като цяло много добър резултат за Ферари”, допълни той.

Публикувано изображение

Браво на Шумахер

Е-х-х-х-х стратегията....

Какво стана с Алонсо питам аз ?

Чудно как не наказаха Маса , задето задържаше "детедо-чудо".

Viva Scuderia

Редактирано от diksi (преглед на промените)

Е-х-х-х-х стратегията....

Какво стана с Алонсо питам аз ?

Чудно как не наказаха Маса , задето задържаше "детедо-чудо".

Viva Scuderia

Koога го е задържал, я се осъзнай, самият Алонсо каза че с Маса не е имал никакъв проблем :blink:

От екипа на Рено най-накрая признаха официално за интерес към Кими Райконен.

Шефът на Рено за Формула 1 - Ален Дасас, заяви пред френските медии след състезанието на пистата Маникур, че финландецът би бил идеалният заместник на Фернандо Алонсо.

"Не е тайна, че водим дискусии с Кими Райконен. Наистина - той е един от приоритетите ни. Ще сме много доволни ако постигнем съгласие с него, защото бихме си осигурили услугите на един от най-добрите млади пилоти в момента".

Дасас допълни още, че сегашният тест пилот на тима - Хейки Ковалайнен, който също е финландец, има минимални шансове да дебьотира с екипа не Рено догодина, тъй като това би било прекалено рисковано.

"Във времена, които изискват бързи резултати, би могло да се превърне в проблем идването на дебьотант".

Същевременно немският вестник Билд ам Зонтаг излезе с твърдението, че Кими Райконен е сключил предварителен договор с Ферари, който обаче изтичал в края на този месец.

Според вестника, Кими вече е получил 4,4 млн. долара по този договор. В контракта обаче имало клауза, според която ако не бъде финализиран до кря на юли 2006, финландецът може да го разтрогне, като е достатъчно само да върне парите.

gol.bg

Редактирано от Shak (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Тимът от Формула 1 Уилямс подписа договор с Тойота за монтаж на двигатели с японската марка. Контрактът е за срок от 3 години и влиза в сила от следващия сезон. Представител на Уилямс заяви, че се надява новият двигател да подобри значително качеството на болида и отборът отново да спечели титлата, както при конструкторите, така и при пилотите. За последно пилот на Уилямс, който спечели световната титла във Формула 1, бе Жак Вилньов през 1997 година.

• Автор

Пилотът на Макларън Мерцедес Кими Райконен стана победител в квалификацията за място на пистата Хокенхайм за Гран При на Германия, след като записа най-бърза обиколка за 1:14,0. От втора и трета позиция ще стартират пилотите на Ферари, съответно седемкратният световен шампион Михаел Шумахер с второ време 1:14,2 и бразилецът Фелипе Маса с трето време 1:14,5. Водачът във временното класиране на шампионата Фернандо Алосо от Рено остана едва 7-ми. Ето първите 10 в стартовата решетка за утрешното състезание от 15 часа за голямата награда на Германия на пистата Хокенхайм: 1.Кими Райконен (Макларън)- 1:14,0 (1 минута: 14 секунди, 0 стотни) 2.Михаел Шумахер (Ферари) - 1:14,2 3.Фелипе Маса (Ферари)- 1:14,5 4.Дженсън Бътън (Хонда) - 1:14,8 5.Джанкарло Фисикела (Рено) - 1:14,8 6.Рубенс Барикело (Хонда) - 1:14,9 7.Фернандо Алонсо (Рено) - 1:15,2 8. Ралф Шумахер (Тойота) - 1:15,9 9. Педро де Ла Роса (Макларън) - 1:15,9 10. Дейвид Култард (Ред Бул) - 1:16,3

Най-после добра стартова позиция и за Кими. Въпреки че съм за Шуми и кончетата, стискам палци и за Кими.

Дано да прецакат Алонсо. :angry:

Михаел Шумахер спечели Гран при на Германия, двойна победа на Ферари 30 юли 2006 | 16:34 | Агенция "Фокус" Хокенхайм. 7-кратният световен шампион Михаел Шумахер спечели Гран при на Германия на пистата “Хокенхайм”. Той измина 67-те обиколки за 1:27:51.693 ч. Втори остана съотборникът му Фелипе Маса (Браз) и така Ферари постигна двойна победа. Трети завърши стартиралият от първа позиция Кими Райконен, който влезе принудително в бокса още в 9-ата от 67 обиколки. Финландецът за първи път стигна подиума за Гран при на Германия, след като не успяваше да завърши в предишните години. Световният шампион и лидер Фернандо Алонсо (Исп) е 5-и. Отпаднаха 8 пилоти. Шумахер стопи разликата до 17 т. от водача Алонсо, който води с 96 т. При конструкторите Рено има 142 т., следван от Ферари 122, и други. Пак ги спукахме.

Фантастична двойна победа :), а за Шумахер - :) Остават 6 старта (включително крайно досадната писта в Унгария) до края, но разликата е доста голяма - 11 точки, което значи, че ако Алонсо завършва навсякъде втори, то Шуми задължително трябва да печели - твърде сложна задача, да не кажа неизпълнима. Дано да сгреша в разсъжденията си и да видя Шумахер за 8-ми път на върха.

Фантастична двойна победа :wors:, а за Шумахер - :wors:

Остават 6 старта (включително крайно досадната писта в Унгария) до края, но разликата е доста голяма - 11 точки, което значи, че ако Алонсо завършва навсякъде втори, то Шуми задължително трябва да печели - твърде сложна задача, да не кажа неизпълнима. Дано да сгреша в разсъжденията си и да видя Шумахер за 8-ми път на върха.

:wors: Аз тука правя едни молитви за едно единствено отпадане на Алонсо или финал извън зоната на точките и Шуми тогава да финишира пръв, да се изравнят по точки що годе и тогава вече да гледаме хубава интрига, в която естествено Шумахер да победи и да грабне титлата за осми път.

Кими пак не му провървя на горкия, но все пак навакса и се класира трети. Голяма каръщина го е подгонила.

Поздрави за всички фенове на черните кончета и Михаел ! :)

Между другото днеска Алонсо излетя от пистата и замалко да отпадне. Просто щях да умра от кеф ако беше отпаднал, защото сега разликата нямаше да е 11, а 7 точки. Все пак мисля, че Шумахер набра скорост и няма кой да го спре!!!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Все пак мисля, че Шумахер набра скорост и няма кой да го спре!!!

От твоята уста, в божиите уши.

Шумахер кара като машина - никакви грешки. Жалко за Райконен. Алонсо не ми е симпатичен. Искам Михаел да стане за 8-ми път шампион.

Шампионата става все по-изпълнен с напрежение и интерес. Ако Шуми иска 8-ма титла , Алонсо не трябва да се качва на почетната стълбица. Публикувано изображение В неделя ще видим какво ще стане в Унгария. После следва Турция, ако някой от форума ходи , да свирне. Публикувано изображение

Аха да прекарат Алонсо, но повлякоха и Шуми, въпреки страхотната му обиколка. Радва ме полпозишъна на Кими. Дано има късмет тоя път. Маса ако се понапъне, може и да се качи на най-високо стъпало на почетната стълбичка и да пръска яко шампанско ... и сълзи. :clap: Алонсо да се метне нейде из храстите. Айде да не се мята, но поне да се завърти (няколко пъти). ;) Давай Шуми! :angry:

От някъде чух, че бил подписал някакъв предварителен договор за пет години, който не е окончателен. Изчакват Михаел да реши какво ще прави за в бъдеще. Ако остане Шуми, Кими връща паричките и се ориентирва някъде другаде. Все пак не съм много сигурен за тая информация, да не те подведа. Поздрави.

Много ще се радвам Кими да отиде във Ферари.Много добър пилот е. От както дойде го наблюдавам.

Договорът на Райконен с Ферари е предварителен и за 5 години, според "Хоризонт". А пък за днешния старт: задачата на Шумахер е "Мисия невъзможна", т.е. напълно е във възможностите му с малко чудеса и да спечели, но подобно е и за испанеца. Ако германецът не спечели днешната битка, то почти сигурно ще загуби войната. Не вярвам Райконен да се качи на подиума, стартовата решетка е определяща за Унгария, но не и когато се отнася до финландеца.

1.Кими 2.Шумахер 3.Маса Така го виждам аз за днеска :wors: ->Ако издържи мерцедеса де.

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Scarface' date='6.08.2006г. в 11:02' post='253848']1.Кими

2.Шумахер

3.Маса

Леко далеко.

За мааалко Шуми да дръпне с точките и пейзажа се оплеска. Кими горкия, да вземе да отиде нейде на врачка или курбан ли нещо да му спретнат. Голяма каръщина го е подгонила. Маса и той оплете конците с тия мокри гуми. Кофти дъждец, кофти наказания от вчера. Като цяло, кофти състезание за фаворитите.

Ферари са подкупили гумаджията на Алонсо. :)

Леко далеко.

За мааалко Шуми да дръпне с точките и пейзажа се оплеска. Кими горкия, да вземе да отиде нейде на врачка или курбан ли нещо да му спретнат. Голяма каръщина го е подгонила. Маса и той оплете конците с тия мокри гуми. Кофти дъждец, кофти наказания от вчера. Като цяло, кофти състезание за фаворитите.

Ферари са подкупили гумаджията на Алонсо. :)

Мда , интересно какво стана с управлението на Шуми. Жалко за него , имаше шанс да намали разликата. Много жалко. Разликата се запази , интригата също. Публикувано изображение

Ей, разпилях се от смях...Първо като видях как летят гайки от Алонсо ( в началото на състезанието не ми беше смешно де, като той летеше пред всички), после щях да пропадна в мазето, подскачайки с намерението да бутам Шуми пред Де ла Роса...А за Кими, съгласна съм с Maximilian - просто като разбрах, че тръгва пръв и казах, че няма да завърши...така си му върви. Шуми, Шуми, що ли не съм изненадана?! Ама нали затова си ми любимец:) Ай сега да стискаме палци на волейболистите!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.