Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на таблет?

Featured Replies

Може ли това после да го обсъдим. а сега да си избера аз таблет.? и да ми помогнете да се свържа с екип-а? да ми дадът парола за стария акаунт.?

Има си и ред за което "Забравена парола", но може да напишете писмо направо на Калин.

Добър вечер,за пореден път.. значи утре ще си поръчам таблет от aukro.bg но един мой приятел който живее в САЩ ми каза да зимам над 8 ГБ таблет тъй като на 2 ГБ нямал съм да мога да гледам филми? това вярно ли е?

Миии, сам си направи сметка. 1 обикновен филм е около 1,35 GB. На тези 2 GB на таблета има инсталиран софтуера (операционната система) + място за малко музика, снимки... 2 GB е определено адски малко. Замисли се на флашка с такъв обем какво би качил...

Миии, сам си направи сметка. 1 обикновен филм е около 1,35 GB. На тези 2 GB на таблета има инсталиран софтуера (операционната система) + място за малко музика, снимки... 2 GB е определено адски малко. Замисли се на флашка с такъв обем какво би качил...

Почти 1200 снимки снимани с пълната резолюция на 5МП камера, каквито са на повечето съвременни смартфони...естествено компресирани в .jpeg файлове...

Да. И малко музика. Да кажем 100-тина MP3 по средно 5 MB са около 500 MB. И в най-добрият случай ще има място за един филм само. Говоря стандартен филм, не за сериали по 40 или 20 минути. За това му казах да си направи сметката. Не, че не може да му свършат работа, но е много малко.

Значи спрял съм се на три таблета ще ви ги покажа да ми кажите заслужават ли си тези 160 лв. нали може да се сложи и микро карта за допълнителна памет? и със системата Android лесно ли се свиква или трудно.?

1. http://aukro.bg/tablet-android-4gb-mini-usb-usb-2-0-hdmi-promo-i1855960493.html

2. http://aukro.bg/tablet-7-android-2-2-800mhz-wi-fi-cam-tablet-i1859799699.html

3. http://aukro.bg/pc-tablet-7-google-android-2-2-wi-fi-tablet-i1855968455.html

Колеги хелп помогнете при избора че в 11;30 ч. ще се свързвам с продавача и да знам да купя ли таблет или да изчакам.? плс и от aukro.bg някой копувал ли е техника? качествено ли е?

Колеги хелп помогнете при избора че в 11;30 ч. ще се свързвам с продавача и да знам да купя ли таблет или да изчакам.? плс и от aukro.bg някой копувал ли е техника? качествено ли е?

Мисля че няколко пъти по-горе казахме, каквото имаше да се казва. Ако наистина толкова искате таблет, купете си го, но не обвинявайте после нас затова че не ви харесва, не работи, няма кой и къдедаго ремонтирате

Подкрепям мнението на capnemo. Ииии ти казах- Евтиното излиза скъпо. Но по някога мерака е по-голям от разума, така че взимай каквото и да е и му се кефи максимално!

Аз пък бих предложил, понеже човека е млад и да си тренира търпението за около половин година, когато таблетите с Нвидиа Tegra 3\Kal-el, ще са масово на пазара и ще надупят сериозно цените на "старите" модели, с едно и двуядрени чипове...

Ем.. реших ще изчакам още 4-5 месеца и тогава ще си купя някой по-скъп, благодаря за мненията и насоките и съветите ви. Благодаря. Приятен ден.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Ха, и канадците от Кобо са пуснали тяхна версия за 200 $

Браво. Цените трябва да падат. Ето и Нуук скоро ще пускат 2-ра версия.
  • 3 седмици по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Здрявейте.Купих на дъщеря си Таблет.Марката е Lexibook First Tablet.Прочетох доста за таблетите.Така и не ми стана ясно,ако искам да гледам филм трябва ли да изтегля специална програма и как става това и трябва ли да конвертирам филма и в какъв формат.

Редактирано от beni66 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.