Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теория на когиталността (уникално достижение)

Featured Replies

Пиша ви… на всички вас – по форуми и социални мрежи, малки и големи медии, където мога… Пиша ви с щастието и болката на едно осъзнаване, което не мога да крия. Пиша със сърцето си, от което в момента извират истината и вярата… Истина, която желая сега да споделя с всички… Пиша ви - едно момиче на 22години, което вярва… във възможността за промяна и щастие. Пиша ви, за да разкрия себе си…

Много време бях потисната, сама, неуверена, страхлива, бягаща от себе (като се залъгвах, че се чувствам добре)... В момента в предаването „Ники Кънчев под наем” дават моя случай – случая на Емилия Стойчева от София ( от еп. 20 нататък), която върви по пътя на позитивната трансформация. В предаването накратко е представен един процес, който отнема по принцип време и усилия, но най-вече желание… за истинска промяна. Видях, че тя не идва с магическа пръчица и не се случва за един ден или за един месец – тя е път, който всеки решава или отказва да поеме. И аз знам, че се намирам на него и че ще го вървя. Но не това е важното. Важното е, че „моят случай” е случаят на изключително много хора… Важното е, че аз видях и че вече знам, че е възможно да бъдеш щастлив... Както и че щастието е много повече от това да не се чувстваш зле…

Затова и пиша… Защото си давам ясната сметка как една „теория” може да се превърне в практика на съществуването ни и да го промени истински, от основи. Аз успях да се убедя във възможността за успех и промяна, аз успях да видя „чудото” за себе си… И то не е просто в лекомисленото „позитивно мислене”, повтарянето на утвърждения и… „щракането с пръсти” – то е в намирането на отговори вътре в себе си и постоянната провокация към собствените си „слабости”. Затова сега смятам, че всеки човек заслужава да бъде щастлив, всеки заслужава да се докосне до това, което аз имах възможността да изпитам - теория на когиталността (на ивомир)…

И ето тук идва това, което ме кара да се чувствам горда и същевременно ми носи болка… Теория на когиталността е едно гениално „творение” на българин, а малко хора знаят за това. Теория на когиталността достига до доказателства и връзки между толкова много науки и учения (квантова физика, психология, философия, медицина, вълнова генетика, езотерика…), че учудва с глобалността и дълбочината на откритията си. Теория на когиталността дава отговори, до които науката все още не може да достигне… Теория на когиталността (и то още в началото си, описано в „The Black Book”) е одобрена от световноизвестния Институт Гьоте в Германия, но поради липса на средства не може да бъде публикувана там. Теория на когиталността (чрез книгите “The Black Book” и “The White Book”) вече е издадена в Америка и Австралия, но поради липсата на реклама не стига до хората… А теория на когиталността е теория КЪМ, НА и ЗА хората и тяхното щастие…

Аз изпитах тази „теория” и мога да видя истинското й приложение в живота и желая да продължавам да се уча всеки ден… Преживях това как от едно момиче, което напълно не вярва в себе си, мога да се превърна в смела млада жена, която е готова да заяви себе си като такава. Видях го и го преживях, заради една „теория”, която надгражда всичко, което съм чела някога – както в сферата на „духовното”, така и откъм „научни” открития… комбинирайки ги по един уникален, колосален начин, който те кара да се учудваш и прекланяш пред замисъла…

Не пиша, за да възхвалявам или да се жалвам, няма смисъл в това. Желая само да кажа, че сме способни да не стигнем до още едно гениално достижение. А имаме другата възможност – да направим така, че теорията да стане достъпна за хората и да им помогне да изпитат щастието… Заради това се обръщам към вас, заради това пиша във форуми и социални мрежи… защото вече видях, че „чудесата” съществуват и ние можем да ги сбъднем…

Сега знам, че момичето, което се притесняваше да попита непознат за каквото и да е, ще помага във воденето на семинари на тема… щастие (семинари теория на когиталността).

Моля ви… нека се замислим за всичко това… Моля ви, помогнете не на ивомир, а на самите себе си… Защото, помислете, знаете ли какво означава… истинско щастие?

БЛАГОДАРЯ!

Емилия Стойчева

E-mail: [email protected]

• Отговори 70
  • Прегледи 15,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бих искал да напомня, че няма нищо ново под слънцето... Чел съм книгите на Ивомир, познавам го и него самия, действително е хубав човек. Но това, което той пише, не е нещо новаторско - просто е посъбрал идеи оттук-оттам - неща, които много западни автори пишат и са писали. Но не бих могъл да кажа, че написаното от него е нещо уникално. В това, разбира се, няма нищо лошо - щом книгите му Ви помагат, всичко е наред...

Може ли малко да се разясни какво представлява тази "Теория на когиталността", тъй като от линка единствената информация по същество са референциите към книги на Джон Кехоу, който се занимава с нещо, което може да се нарече "поп-наука". Мисля, че ще бъде полезно за читателите на тази тема. ;)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Може ли малко да се разясни какво представлява тази "Теория на когеалността", тъй като от линка единствената информация по същество са референциите към книги на Джон Кехоу, който се занимава с нещо, което може да се нарече "поп-наука".

Мисля, че ще бъде полезно за читателите на тази тема. :mad:

Ами това всъщност си е Кехоу, само че леко модифициран и добавени някои нещица... Cogito - знаем какво значи това на латински - та и оттам можеш да си направиш извода за какво иде реч. Общо взето - че всичко зависи от мисленето ни и каквото е мисленето, такава е и реалността. Кехоу твърди същото, и направи сериозни пари от няколкото си книги, които де факто са почти еднакви... Но още веднъж казвам - лошо няма, щом някой може да открие в тях сила да промени живота си към по-добро...

В този ред на мисли ще е добре да нахвърлям няколко интересни неща по повод на Джон Кехоу.

Той прави голям пробив с книгата си ''Mind power into the 21 century'', която обаче на български е преведена като "Подсъзнанието може всичко". Тук идва и следващото интересно нещо. Думата "подсъзнание" на английски е "subconscious"; като "подсъзнание" е модификация на "несъзнавано/безсъзнавано", на английски "unconscious" - "подсъзнание" се използва от някои автори с цел да се откъснат от дисциплинарния контекст на понятието "несъзнавано".

"Несъзнаваното" (unconscious) се използва от класическата психоанализа при критиката на картезианското "Cogito", което е функция на "съзнанието" (conscious/consciousness), а критиката е, че несъзнаваното детерминира съзнанието и, следователно, Cogito-то не е автономно.

Естествено, има и "когнитивна терапия", чиято цел е да се наблегне върху неадекватните модели за възприемане на реалността от субекта, като това се прави на съзнателно ниво чрез специални разговори, които конкретният човек провежда с аналитика.

Просто е хубаво тези, които се интересуват от темата, да имат предвид тези неща. :)

Сега знам, че момичето, което се притесняваше да попита непознат за каквото и да е, ще помага във воденето на семинари на тема… щастие

И какво от това ???

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Каним ви на безплатен двудневен семинар Теория на когиталността, който ще се състои тази (18 и 19 февруари) и следващата съботи и неделя (25 и 26 февруари) от 9 до 17 часа в залата на Международна академия за позитивна трансформация (МАПТ) – гр. София, ул. Златовръх 51.

В семинара ще бъде представена не само една революционна теория, разкриваща най-дискутираните и противоречиви загадки на съществуването ни. Нещо повече - семинарът Теория на когиталността лесно се превръща в точната провокация за намирането на истинския път към себе си – пътят, който води към хармония и щастие… защото включва и практически упражнения, които отварят пътя за достигане до истинската ни същност и потенциал:

Акашови записи – думата „Акаша” идва от санскрит и означава „изначално вещество, от което е съставено цялото творение”. Достъпът до Акашовите записи ни води към директно получаване на информация, която до този момент не сме предполагали, че притежаваме в себе си. Чрез упражнението отключваме Библиотеката на познанието, която се намира вътре в самите нас и чиито достъп винаги е позволен.

Медитация за активация на ДНК – отключване на заложения в ДНК изначален ментален потенциал и активиране на теломеразата (ензим на младостта), които до този мен не сме използвали. Медитацията представя едно прекрасно съчетание между стихове, музика и емоционален заряд, които доказано влияят върху молекулата на ДНК.

Регресионна терапия - начин да преодолеем необосновани или ирационални страхове и проблеми в живота си. Официално призната като наука, регресионната терапия ни дава възможност да се върнем назад във времето, излизайки от рамките на сегашното си съществуване. Теория на когиталността дава научно обяснение за съществуването и закономерността на явленията, които в ежедневното си разбиране определяме като „прераждания”.

Музика за синхронизация на ляво и дясно полукълбо (от Институт Монро) - Базирани на многогодишен труд и изследвания, резултатите на световноизвестния Институт Монро водят до разработването на уникална система, която чрез музика с определени честоти синхронизира работата на ляво и дясно полукълбо. Доказано това активира абстрактното мислене, подпомага въображението и увеличава възприемчивостта на мозъка до 40 пъти. Целият семинар се провежда под прекрасните звуци на композицията „Angel Paradise”…

Теория на когиталността – всяка пешка може да е цар…

Броят на местата в залата е ограничен, можете да се свържете с мен за още информация и записване.

• Автор

Здравейте пак - относно горните постове, желая да изясня, че Теория на когиталността е много различна от The Black Book или The White Book. При тях основното ново е съществуването на когитални частици, които обясняват защо масата на абсолютния вакуум е различна от нула величина. Теория на когиталността обаче изяснява взаимовръзки във вече проявената индивидуализирана мисловност, които "духовните"" автори не обясняват. Комбинация от множество науки (от биология до изкуствен интелект) и експериментални открития, "духовни" (както ги наричаме) практики и съвсем нови теоретични (засега) постановки... На пръв поглед може да изглежда абстрактно, но идеята е да намерим себе си, давайки си отговори за това кои сме, какъв е смисълът да бъдем тук и как да стигнем до себереализация... Относно ДНК - ако имаш желание се поинтересувай от откритията на вълновата генетика, valkiria1, и ще разбереш какво имам предвид :)

Комбинация от множество науки (от биология до изкуствен интелект) и експериментални открития, "духовни" (както ги наричаме) практики и съвсем нови теоретични (засега) постановки...

Когнитивните науки (т.е. "от биология до изкуствен интелект") са с много ясно определени граници и постановки и нямат нищо общо с теории от типа на тази за когиталността. В по-горния си пост съм направил някои доста важни разграничения, които прословутият Джон Кехоу доста хубаво ги е замазал. Така че нека да бъдем коректни.

• Автор

Смятам, че съм пределно коректна :) И без да се изхвърлям - Теорията има общо с всичко (факт е, че дава отговори, които досега "терзаят" физици, философи, математици, биолози, вълнови генетици, психолози и т.н., и т.н.)... Необходимо е просто по-дълбоко вникване :))

Смятам, че съм пределно коректна :) И без да се изхвърлям - Теорията има общо с всичко (факт е, че дава отговори, които досега "терзаят" физици, философи, математици, биолози, вълнови генетици, психолози и т.н., и т.н.)... Необходимо е просто по-дълбоко вникване :))

Какви отговори дава на когнитивните науки и психологията? :rolleyes:

От тия Ваши думи;излиза ;че вие просто сте била много свита тинейджърка ;;за разлика от другите в по голямата си част.Така и не разбрах какво щастие сте намерили......

бе имам известни съмнения какво щастие може да намери една свита тинейджърка, но е за друг раздел на форума (който раздел вече го няма) :D

ПП Иначе да знаете;че ако нещо настина е уникално..германците никога няма да пропуснат възможността да го финансират ;)

Тц, японците биха инвестирали по-вероятно :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

gothicrock, аз завършвам психология - отговорите в теорията са много. В момента може да прозвучи абстрактно (ако не си запознат с теорията), но основното е, че тя доказва съществуването на вторично индивидуализирано ментално поле (Его), което е условно казано отделно от първичната ментална същност (Аз, който се равнява на аурата, съдържаща огромно количество информация). Вторичното поле Его е това, което спира достъпа до информацията (от т.нар. Акашови хроники, например - те не са нищо повече от "скрита" в теб информация, кодирана в ДНК (не са извън теб!) - неслучайно учените определят неактивните ДНК структури (общо 98%!! от цялото ДНК) като "боклук" - това е информация, която благодарение на Егото е "спряна" и съответно нямаме напр. телепатични способности, не левитираме, не можем да оздравяваме от самосебе си, когато болестта е по-"сериозна" или най-общо казано - "не ходим по водата"). И сега, конкретно за твоя въпрос - както вече се досещаш, въпросното Его е това, което поставя филтрите и ограниченията пред нас, определя + и -, сравнява нещата и съответно изгражда цялостната ни картина за света... В теорията говорим как се случват тези неща и на чисто холограмно (т.е. физическо) ниво, какво се случва с мозъка, какви са функциите на ретикуларната активираща система и най-важното - как практически можем да променим своите нагласи и да видим красотата на света... творейки го във всеки един миг. А от това следва всичко - взаимоотношения, промяна в нагласите, разгръщане на собствения потенциал. Както психологията, така и останалите науки обаче, досега разглеждат единствено Его-частта (холограмата) - парадокс е, но психологията от наука за душата (буквален превод) се превръща в наука за изучаване на поведението. А само по себе си то не е достатъчно да изясни процесите на личността... Именно това е целта на ТК в този план - разглеждане на глобалната личност, на глобалната ментална същност, която сме ние... Разбира се, Егото е полезно, защото без него не бихме съществували като "материални" форми (тук вече се намесват откритията на вълновата генетика и споменавам за тези, които желаят да знаят - основна е ДНК молекулата, която се образува вследствие на интерференция на вълни светлина и звук - общо казано, това е светлината, дошла сама от себе си, както казва Исус (но сега науката го доказва!). valkiria1, в поста Ви (ако предпочитате тази форма, аз просто почвам да се оглеждам дали сме няколко като ми говорят на Вие) има множество хубави и верни неща, с които съм съгласна и други, за които просто мога да кажа - това е право на Ваше мнение. Относно това дали желаем да променяме света с ТК - отговорът е да и благодаря за благопожеланията в тази посока :) Времето ще покаже дали говорим за глупости - аз нямам нищо против и да е така, стига да се срещнат хора, които да оборят постановките в нея (изучавайки я), а не да поставят бариерите на собственото си вътрешно неприемане и пред теорията... В крайна сметка... важното е да бъдем щастливи - нека всеки си намери своя път... истинските търсачи винаги го намират без значение от "метода" - в крайна сметка всички стигаме до едно - смисълът на едно люботворено единение в когиталността...

Редактирано от emi4ka27 (преглед на промените)

gothicrock, аз завършвам психология - отговорите в теорията са много. В момента може да прозвучи абстрактно (ако не си запознат с теорията), но основното е, че тя доказва съществуването на вторично индивидуализирано ментално поле (Его), което е условно казано отделно от първичната ментална същност (Аз, който се равнява на аурата, съдържаща огромно количество информация). Вторичното поле Его е това, което спира достъпа до информацията (от т.нар. Акашови хроники, например - те не са нищо повече от "скрита" в теб информация, кодирана в ДНК (не са извън теб!) - неслучайно учените определят неактивните ДНК структури (общо 98%!! от цялото ДНК) като "боклук" - това е информация, която благодарение на Егото е "спряна" и съответно нямаме напр. телепатични способности, не левитираме, не можем да оздравяваме от самосебе си, когато болестта е по-"сериозна" или най-общо казано - "не ходим по водата").

[...]

Това е една доста интересна и оригинална компилация от различни идеи, но няма психологическа школа, която може да се използва за валидизиране на тази теория. С други думи, това няма нищо общо с психологията. Така че не е коректно тази интересна компилация от идеи да се използва като психологическа теория или подход към човешката психика.

Между другото, за ролята на ДНК-то и познавателния процес има доста сериозни концепции в когнитивните науки, обаче те стоят доста далеч от това, което вие пишете.

Така че, ако човек се интересува от психология и когнитивистика, тази теория за когиталността няма да му върши абсолютно никаква работа. Но ако се интересува от езотеризъм, мисля че тогава няма проблем да се наслаждава на вашите концепции. :)

• 3 седмици по-късно...

Имам въпрос към вас valkiria1,когато не харесвате някои филм насилвате ли се да го гледате до края,въобще гледате ли го?Относно недоносените ви сравнения,от уважение към себе си можеше да не ги споделяте.Никой не ви кара да споделяте нечие увлечение след като темата не ви е интересна,прескочете на следващата.Ако желанието ви е да изпъкнете с особен интелект ще трябва да ви разочаровам,прочетете отново коментара си и ще усетите противоречието си!Относно стойността на предгланите от ЕМИ,семинари искам да ви обърна внимание върху следното-всички знаем че хора като вас не биха ги посетили,само хора с отворено съзнание биха го направили.Следващия път когато решите да коментирате имайте в предвид,че лошото ви самочувствие и ниска самооценка изпъкват в изказванията ви. С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА...

...само хора с отворено съзнание биха го направили.....

именно хора с отворено съзнание не биха дошли, те са възприели достатъчно от света заради своята отвореност и нямат нужда някой да им показва пътя и им предлага своето виждане!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Точно затова ставаше въпрос valkiria1,всеки има право на мнение!Както вие,така и аз!Аз не "кисна " по цял ден по форуми да санкционирам нечия демагогия,нито ме занимават елементарни мисли,за безплатни/платени реклами на мисли.Интересен ми е начинът по който хората потъват загледани в собственото си отражение във водата!Аз не обиждам хората нито съдя,защото аз създавам само моя си свят! Относно мнението на capnemo,нека пак да говорим,когато станете човек с отворено съзнание!

....

Относно мнението на capnemo,нека пак да говорим,когато станете човек с отворено съзнание!

не, ще говорим когато вие прогледнете. Аз не съм подвластен на никоя религия, никое течение, сам ги виждам и сам ги анализирам,сам съдя за нещата. Вие приемате нещата, такива, каквито някой ви ги дава

Точно затова ставаше въпрос valkiria1,всеки има право на мнение!Както вие,така и аз!Аз не "кисна " по цял ден по форуми да санкционирам нечия демагогия,нито ме занимават елементарни мисли,за безплатни/платени реклами на мисли.Интересен ми е начинът по който хората потъват загледани в собственото си отражение във водата!Аз не обиждам хората нито съдя,защото аз създавам само моя си свят!

Относно мнението на capnemo,нека пак да говорим,когато станете човек с отворено съзнание!

-------------------------

Уважаеми Siilo_12,

ще ви предложа само един съвет, който е изстрадан.

Доста.

Когато някой се обръща към Вас, внимателно прецизирайте - дали се обръща към дълбоката Ви същност или към Аза, обладан от егото. Във втория случай игнорирайте, защото се опитват да Ви манипулират, гъделичкайки слабостите Ви.

И една забележка - ако наистина сте в процес на "отваряне" /каквото и да разбирате под това/ не следва да критикувате който и да е за каквото и да е, защото ние винаги си съставяме грешно мнение за другите, съдейки по външното и естествено едностранчиво и невярно.

В този аспект критиката към другия е критика към самия Вас, тък като другия играе ролята на огледало.

Намасте

:wors:

Когато някой се обръща към Вас, внимателно прецизирайте - дали се обръща към дълбоката Ви същност или към Аза, обладан от егото. Във втория случай игнорирайте, защото се опитват да Ви манипулират, гъделичкайки слабостите Ви.

Тривиално е, но ако всеки един от нас постоянно, във всеки момент имаше точна представа кое е дълбоката му същност и кое не, вероятно никога не би грешал. Не би страдал и не би събрал опит, който да му даде необходимата способност за различаване. В това невинно състояние, казват, се намирали ангелите. А човекът имал възможност да стане мъдър точно защото не е като тях.

Тъй и тъй всички сме започнали да делим човека на части и да го разглеждаме във вид на матрьошка (както почти се извинява Е.П.Б. в една публикация – някои ще ни обвинят, че правим от човека цяла фамилия, но няма да са прави :) ) – интересен е също въпросът в един такъв случай кой именно страда накрая, т.е. когато знанието е налице – същността или егото?

В някакъв (рекламен) сайт за хипнотерапия дори срещнах невероятното твърдение, че Висшият Аз може да бъде впрегнат да разрешава проблемите на личността (да разбираме – клиента), а естествено терапевтът се явява вещият посредник между тия двамата. O tempora, o mores!

Намасте.

valentinus Трябва да се прави разлика между критика и мнение!Аз не осъждам чуждото мнение,просто изказвам своето!По чии стандарти това е грешно?И нима вашата реплика не би могла да се разгледа като отражение на собствения ви егоцентризъм или с други думи,кой решава дали сте прав вие или аз?Това е тафтология... Аз уважавам чуждото мнение,както и своето собствено!!!

valentinus

Трябва да се прави разлика между критика и мнение!Аз не осъждам чуждото мнение,просто изказвам своето!По чии стандарти това е грешно?И нима вашата реплика не би могла да се разгледа като отражение на собствения ви егоцентризъм или с други думи,кой решава дали сте прав вие или аз?Това е тафтология...

Аз уважавам чуждото мнение,както и своето собствено!!!

------------

Прав сте, уважаеми - завършен егоцентрик съм,

като всички нас, които тук пишем.

...предложих Ви лакмус, с който да изследвате защитаваната от Вас доктрина, за което си деяние вече съжалявам...

------------

Прав сте, уважаеми - завършен егоцентрик съм,

като всички нас, които тук пишем.

...предложих Ви лакмус, с който да изследвате защитаваната от Вас доктрина, за което си деяние вече съжалявам...

Насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш :)
  • Автор

Каним ви отново на безплатен двудневен семинар Теория на когиталността - тази събота и неделя (24 и 25 март) от 9 до 17 часа в Международна академия за позитивна трансформация – гр. София, кв. Лозенец, ул. Златовръх 51.

Местата в залата са ограничени - 15.

За два дни ще навлезем в Библиотеката на знанието – практически упражнения за четене от Акашовите хроники, медитативно активиране на ДНК, визуална среща със собственото ни Аз от предишни или бъдещи проявления. Ще разгледаме взаимовръзките между области като физика, вълнова генетика, психология, неврофизиология, пречупени през идеята, че всичко в света е Светлина и Мисловност (когиталност). Ще докажем, че светът и самите ние в него сме само холограми.

Теория на когиталността е не просто научно обосновано разбиране за същността на нашето съществуване и неговия смисъл, което ни дава отдавна търсените отговори… Теория на когиталността е реален път към себе си, към намирането на красотата и смисъла да си тук, осъзнавайки своята значимост и принос към цялото. Един път, извиващ се по вечната спирала на Фибоначи, отвеждащ ни към мястото, което винаги сме търсили – СЕБЕ СИ… Път, който доказва, че

всяка пешка може да е цар…

За повече информация: www.mindpowerbg.com

Семинарите периодично ще бъдат обявявани и като анонс в радио Феникс:

http://radio.fenix-bg.com/слушай-онлайн

Книгите, свързани с Теорията (The Black Book, The White Book и Обща теория на когиталността и всички книги на Джон Кехоу), можете да намерите на адрес: http://cogitalnost.com/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.