Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ при покупка на ...

Featured Replies

Добър ден . Неможах да открия раздела за таблети за това се извинявам че пиша тук :) Днес реших да си направя подарък един таблет ,че телефона ме дразни повечето сайтове нямам регистрация (влизам дирекно чрез фейсбук а от телефона нещо неми се получава ).Някой може ли да ме насочи какво да гледам даже да ми предложите някои модели ако е възможно ще съм ви много благодарен. Гледах този модел http://tablet.bg/tablets-htc-htc_flyer дали е сполучлив ,бързлие има ли някой който го ползва :)) Разполагам с около 1000 лв . Мерси предварително .

Не си написал колко ти е бюджета, но бих ги препоръчал това .

Всеки професионалист чете преди да пише!!! Човека е споменал че разполага с 1000 лева

Всеки професионалист чете преди да пише!!! Човека е споменал че разполага с 1000 лева

Знам трябваха ми точно 30 секунди за да видя грешката си за което се извинявам.

Аз също бих се насочил към Samsung Galaxy Tab 10.1. Лично на мен ми харесва, но аз не бих си взел таблет. Въпрос на лично предпочитание :)

• Автор

Еми имам хубав лаптоп но ме мързи да го нося с мен ... пък и телефона нещо немога да се логвам чрез ФБ без регистрация . Да спомена колкот се може повече памет ,че това 16гб ми се струват много малко :) Сега гледам и този http://tablet.bg/tablets-acer-acer_iconia_tab_a501_64gb_3g

10 Worst Tablet Models of 2011 и Acer Iconia Tab е на 5-то или 6-то място...

Ако не ти се дават много пари за около 250лв. може да вземеш доста приличен китайски таблет с Android. Тъкмо няма да те е много яд, като ти омръзне и спреш да го ползваш. :D На http://pandawill.com/ има доста голям избор, а доставката до България в повечето случаи е безплатна. Е, ще се наложи да почакаш 3-4 седмици, ама за тия пари - толкоз.

• Автор

Ако не ти се дават много пари за около 250лв. може да вземеш доста приличен китайски таблет с Android. Тъкмо няма да те е много яд, като ти омръзне и спреш да го ползваш. :D На http://pandawill.com/ има доста голям избор, а доставката до България в повечето случаи е безплатна. Е, ще се наложи да почакаш 3-4 седмици, ама за тия пари - толкоз.

Чесно да се каже чудих се и за този вариант .Ще помисля още много се чудя кой таблет да си взема точно :))

Не се хвърляй на китайски безименни боклуци. Щом можеш да си позволиш до 1000 лв, ето това е най-доброто - Samsung Galaxy Tab P6200 . Двуядрен процесор, Android 3.2 , 16 GB памет + слот за карта, достатъчно малък за носене в джоб , но достатъчно голям екран за удобна работа, GSM, GPS, Wi-Fi и една купчина други функции.

Аз съм предоволен от предния модел P1000, с по-слабия процесор.

Единственото неудобство е, че ако искаш да ползваш Opera като основен браузър, няма да можеш да пишеш в Kaldata :P , но това е проблем на сайта, а не на таблета.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Не се хвърляй на китайски безименни боклуци. Щом можеш да си позволиш до 1000 лв, ето това е най-доброто - Samsung Galaxy Tab P6200 . Двуядрен процесор, Android 3.2 , 16 GB памет + слот за карта, достатъчно малък за носене в джоб , но достатъчно голям екран за удобна работа, GSM, GPS, Wi-Fi и една купчина други функции. Аз съм предоволен от предния модел P1000, с по-слабия процесор. Единственото неудобство е, че ако искаш да ползваш Opera като основен браузър, няма да можеш да пишеш в Kaldata :P , но това е проблем на сайта, а не на таблета.

Ха ха ''7'' инча най-доброто ,че е по удобен за носене спор няма ,но 10.1 инча е на съвсем друго ниво (изпробвал съм и двата) . Приятел пий една студена вода . :)

Редактирано от profesionalista (преглед на промените)

Новият Asus Transformer Prime - малко по скъп е от 1000 лв, но пък си заслужава. Има QuadCore процесор на 1.3, docking клавиатура с вградена допълнителна батерия (до 18 часа работа), FullHD видеозапис и възпроизвеждане, метален е и има Gorilla glass пред дисплея, което го прави много здрав. Има и сумати други екстри. Според мен това е най-добрият таблет в момента.

Новият Asus Transformer Prime - малко по скъп е от 1000 лв, но пък си заслужава. Има QuadCore процесор на 1.3, docking клавиатура с вградена допълнителна батерия (до 18 часа работа), FullHD видеозапис и възпроизвеждане, метален е и има Gorilla glass пред дисплея, което го прави много здрав. Има и сумати други екстри. Според мен това е най-добрият таблет в момента.

Само че клавиатурата се купува отделно (поне по това, което видях), така че е просто таблет

Клавиатурата е в комплекта. Поне тук: http://www.technopol...RMER-PRIME-GRAY

И надминава споменатата цена. Явно са решили да го продават комплект, но в повечето магазини се продават отделно, защото клавиатурата се води аксесоар
  • Автор

благодаря ви за помоща която ми оказвате , но да попитам сега от самсунга и от асуса дето ми предложихте до сега кой от двата модела е по сполучлив (смисал коя ще ме изкара по дълго време) Ауса 4 ядрен ли е ,че не съм много в час :) Иначе и 7инча са вариянт по лесно носене ,за 10 инчовия трябва винаги с чанта :) Сега видях и този за него какво ще кажете http://tablet.bg/tablets-lg-lg_optimus_pad_v900

Редактирано от mafiq (преглед на промените)

Asus-а е с Nvida Tegra 3, който е четириядрен процесор на 1.3 GHz + още едно допълнително графично ядро т.е. видеокарта. За парите си LG-то не е никак лошо. 3D-то му ако е като на HTC Еvo 3D (без очила) ъгълът на виждане е много малък.

Редактирано от Breakz (преглед на промените)

Asus Transformer Prime мисля че е най-доброто на пазара в момента ,но излиза извън бюджета.Иначе е великолепен.

• Автор

Да от LG за това се отказах гледах ревюто в лаптоп.бг и се оплакват от ъкъла на виждане. Та ако наистина си заслужава парите асуса ще се прежаля още 200 лв , но е достатъчно надежден нали ? Гледах можило да се ъпдейтва рам до 2гб и как става тази работа или съм разбрал погрешно ? Утре или най късно до четвъртък мисля да си взема вече :))

• Автор

Нищо не казвате и за Ipad-da той не е ли добър вариянт ?

IPad-а не е лош вариант. Аз лично не съм фен на продуктите на Apple поради ред причини, които няма да изброявам сега... Като надежност ASUS-a е добре, не е случайно, че продуктите на ASUS притежават международна (световна) гаранция.

• Автор

Хмм снощи гледах сравнението между двата таблета и се чудя коя от двете , щом си заслужават парите нека да дам 200 в повече но да знам ,че за напред няма да имам ядове :))

I-pad-а е с ограничени функции ,защото всичко минава пред itunes и следователно трябва а се плаща .Примерно с таблет на андроид спокойно можеш да си изтеглиш торент клиен и да си свалиш музика,филми и тн.. .Подобно нещо с ios е невъзможно ,просто apple няма да ти даде нужната свобода така да се изразим. :) п.п. Таблетите с андроид имат хиляди безплатни приложения, докато при ios нещата стоят много по различно. Аsus-а е най-доброто предложение на пазара засега (първият табрет с андроид 4).Четириядреният му процесор е на съвсем дрего ниво от слабия двуядрен на I-pad-а.Също с asus-а доколкото ми е известно посредством домашна безжична интернет връзка можеш да си влезниш в компютъра и да си преглеждаш документите там без да сваляш нищо ( мисля ,че това се правеше с едно приложение от маркета за ICS) .

Редактирано от profesionalista (преглед на промените)

• Автор

I-pad-а е с ограничени функции ,защото всичко минава пред itunes и следователно трябва а се плаща .Примерно с таблет на андроид спокойно можеш да си изтеглиш торент клиен и да си свалиш музика,филми и тн.. .Подобно нещо с ios е невъзможно ,просто apple няма а ти даде нужната свобода така да се изразим. :)

п.п. Таблетите с андроид имат хиляди безплатни приложения, докато при ios нещата стоят много по различно.

Мерси за информацията ;))) А за този какъв недостатък има спрямо Асуса http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productarea=P11010701~1&detailScenario=Tablet-SAMSUNG-GLAXY-TAB-P6200-3G&productguid=572868&scenario= ? Струва ми се много удобен за носене , ще мога ли да играя игри , качество при филми , бърз при сърфиране в нет-а ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.