Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

ivan70

Може ли един мъж .... Да е поробен от Майка си ? И може ли да ..не е ?

Препоръчан отговор


Циркове много - Но жалко е за мен ... че се връзвам на цирковете на майка ми - Те са безбройни ... питам се - дали наистина е вярно , това , че ти сам създаваш света ...може ли ? Като тя ме е родила след 13 аборта , да питам това ? Може ли да попитам , защо и аз не съм последвал 13 - и ако не съм , защо съм ? Може ли да ви попитам ? Аборта убива ли ? И ако не ..защо тази жена не иска да ..... живее в хармония ...а умира и ми къса сълцето в ад .. На нейноте Вечни страдания в Земният цикъл , Тя ми казва че ще умре от 25 години , от тогава до сега ...се е разболяла от какво ли не ........ не ми остават сили .. не знам какво да правя .... Помогнете ми ?!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...