Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, имам проблем със монитора.

От около преди 2 месеца започна да ми се появява много дразнещ надпис, точно по средата на монитора, който постоянно се редува.

Audio status: Mute

Audio status: Normal

Има 4 бутона за навигация на монитора и никой от тях не е хлътнал / заседнал. Монитора има вградени 2 тонколонки, но аз ползвам отделни 5+1. Мисля, че проблема идва именно от тези вградени тонколонки.

Ще сложа видео, което показва проблема.

Monitor Name	Fujitsu Siemens B17-1
Monitor ID	FUS0458
Model	B17-1
Monitor Type	17" LCD (SXGA)

http-~~-//youtu.be/J0HIekLMac4

Моля помогнете!

Благодаря предварително. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Монитора има тонколонки така като гледам. махни кабела за звука от него и провери.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Монитора има тонколонки така като гледам. махни кабела за звука от него и провери.

Ами то по принцип няма такъв свързан кабел. Пробвах и като го свържа, но и в двата случая е така. Един колега ми беше казал, че може да е от аудио драйверите, но не знам, преди няколко дена преинсталирах компа и проблема си стоеше. Със Windows 7 Ultimate x64 съм.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тези надписи се редуват постоянно или при вършенето на определено нещо?

Ами появяват си се когато искат, дори нищо да не правя, случвало се е още при надписа "Welcome" да се появява. Няма специфична команда или каквото и да е, което да го задейства. Но обаче има копче на монитора, като го задържа и ми изписа едно от тези, но после веднага се маха. Явно си е вградена функция на монитора, но копчето си е наред (не е хлътнало, вдлъбнато или нещо от сорта).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това ми прилича на проблем с копчетата за настройки на монитора или с чипа, към който те са свързани. Опитай да го оправиш с натискане на съответното копче - може да се наложи да го прикрепиш с нещо да е натиснато постоянно. Ако това не помогне, вероятно е проблем с чипа.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Или пробвай ако копчетата на монитора са със кабел да ги изключиш , понякога се развалят , но много повече ме съмнява да е проблем с управлението , което си е за сервиз .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами благодаря за отговорите. Иска ми се да проверя дали не е от драйверите. Ще може ли да ми дадете линк към:

Търсих из форума, но все има проблеми свързани с тези драйвери, но не видях и линкове, а от официалния сайт не мога да ги сваля.

Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]	PCI

Между другото направих "Factory recall" на монитора, но без резултат. Чудя се дали няма опция да се спират тези "notofications" или да спра нацяло всички опции на монитора. И без това не ги ползвам.

Аз ако има нужните финанси, отдавна да съм го продал в продавалник (if you know what i mean) :) и да съм го сменил с нов.

Редактирано от Sm0k3^_* (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма никакви драйвери да търсиш , причината е в монитора , ако можеш да го разглобиш , откачи клавиатурата на монитора и ако пак се появи - сервиз .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма никакви драйвери да търсиш , причината е в монитора , ако можеш да го разглобиш , откачи клавиатурата на монитора и ако пак се появи - сервиз .

Както те е посъветвал jonov но внимавай при отварянето ако имаш CRT монитор, ще трябва да сте поне двама за да го разглобите голяма главоблъсканица е. Имах същия проблем ( излизаше ми менюто за настройки когато си искаше ) отделих копчетата с клечки за зъби максимално далече от платката ( нямаше вариант за махане на цялата клавиатура на монитора). Оправи се за мой късмет. Може и ти да се разминеш тънко без пари. Но внимавай много да не разхлабиш някой спойка някъде да не го развалиш напълно. Аз имах резервен и действах смело. Редактирано от yHuKaT (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ясно, еми благодаря ви много съфорумници. Сервиз и това е! Може да се заключва темата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от diudiu
      Проблемът е, че не му работи DVI входа, D-Sub си работи. Видео картата е Асус EN9600GT 512MB. Странното е, че почти по едно и също време(с dvi входа) ми изгоря и дъното(MSI K9N SLI) - та се наложи да правя ъпгрейд . Носих монитора в сервиза, но ми казаха, че не могат да разберат от къде е проблема . Сега вярно, че не първа младост(5г.), прегрява при продължителна работа(при рестарт или слиип изгасва и трябва да се извади щепсела) - дали е от захранването или е само входа . Надявам се да може да се поправи, че пари за нов - . Благодаря предварително на всеки, който може да помогне!
    • от Milan Minchev
      Здравейте! Имам един въпрос относно волана.Преди с него си играех дрифтвах си и разбрах за друга игра и оставих волана.И ето, че днес ми се приигра. Проблемът е следният преди си включвах нормално волана, а сега го мушкам в USB и не си включва не светват лампичките, и на компа не показва, че е свързан.Ако може да ми кажете как да го оправа, ще съм ви много благодарен. П.П. Не зная дали тук е точното място за пускане на темата!Ето и модела на волана Easytouch ET-2033 Xtreme
    • от Ayden Yusufov
      Здравейте! Не знам дали съм в правилния раздел. Прощавайте, ако съм. Лаптопът ми беше на ремонт 1 месец (смяна на долен капак) и днес си го получих обратно, но имам проблеми с безжичния интернет. На моменти просто спира да зарежда всякакви страници, скайпа става сив и т.н. Долу не излиза индикация, че съм загубил връзка с мрежата, а просто понякога изписва "No internet access". В стаята имаме два лаптопа (съквартиранта няма никакви проблеми). Преинсталирах рутера и т.н., но проблема продължава да съществува. Същото е, дори когато съм единствения свързан към мрежата. Даже ъпдейтнат драйвърите на мрежовата карта - пак нищо. Искам да питам възможно ли е проблемът да е в мрежовата карта (дали са я прецакали в сервиза?) или е нещо с уиндоуса, или някакъв вирус?(проверих с Kaspersky, която не засече нищо; използвах Auslogics BoostSpeed и там нямам никакви проблеми). Мерси предварително. p.s. OS: Win 7, 32 bit (лаптоп Lenovo Ideapad G570A).
    • от daka_kill
      та... общо взето това ми е проблема, а много ми трябва в момента скайпа



  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.