Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Препоръчан отговор


Задачата ми е следната:Имам две форми,ако в първата форма напиша нещо в текстова кутия и натисна бутона,това "нещо" да ми се изпише в текстова кутия във втората форма.И обратно,ако напиша нещо в текстовата кутия във втората форма,при натискане на бутон в нея да се обновява съдържанието в текстовата кутия в първата форма. Form1 f2 = new Form1(); f2.textBox1.Text = textBox1.Text; f2.ShowDialog(); Това е кода,който пиша на "click" на бутоните,но проблема е че,ако кликна на някой от бутоните ми отваря още един прозорец на същата форма,а целта ми е просто да се обнови във вече отворената форма.Нещо с refresh ми се върти в главата... Ако имате идеи,помагайте!Благодаря!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.