Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Въпрос за бета-блокер


rvp

Препоръчан отговор

Здравейте, изписаха ми Конкор 2,5 милиграма на ден в продължение на месец. Как стои въпроса с алкохола ? Мога ли да пия и колко ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Алкохолът най-общо намалява ефектите му и при повишена консулмация на алкохол трябва да се увеличи дозата на конкор-а. Да, можеш да пиеш, но недей да изпадаш в алкохолни полюции и да се наливаш всеки ден с по литър концентрат, моля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Алкохолът най-общо намалява ефектите му и при повишена консулмация на алкохол трябва да се увеличи дозата на конкор-а.

Да, можеш да пиеш, но недей да изпадаш в алкохолни полюции и да се наливаш всеки ден с по литър концентрат, моля.

благодаря...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че това нещо трябва да обсъдиш с лекуващия или наблюдаващия те лекар. Ако той ти забрани да пиеш алкохол значи няма да пиеш. Така като гледам не е безобидно лекарство. Но всеки си носи отговорност сам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...