Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Gerry95

Мобилен речник Nokia X3

Препоръчан отговор


Искам да си изтегля речник на телефона, защото понякога много ми трябва, а нямам Интернет. Изтеглих си http://gallery.mobile9.com/f/2227355/?op=dpc&ref=3749 този. Като се изтегли го разархивирах и го качих всичко на телефона. В картата памет ми е, ако има значение и ми излиза папка "englishita" и като вляза вътре ми излизат две папки едната е Dictionary другата е META-INF след тях има някакви файлове (a.class, b.class, ENX.DO и други подобни) най-накрая са снимките (знамената), и в крайна сметка само снимките ми излизат. Като натисна на другите файлове ми казва, че формата не се поддържа. Бихте ли ми казали дали мога да си изтегля нещо, с което може да ми ги показва, или ако не някакъв друг речник, който да става!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предполагам файла който сте свалили е със разширение .jar.

Не трябва да го разархивирате ако е така

Изтрийте папката която сте качили на телефона най напред!

Ако е .jar го качвате на телефона, стартирате го , за да се инсталира. (при положение, че програмата е правена за вашият тел.)

Търсили ли сте речник в ovi. (изисква регистрация).

За телефони с ОС Symbian 9.4 s60v5, имам спомен че се сваляше файл ( език BG ) от ovi, като се добавя в вградения речник за да работи.

Вашият телефон е с OS s40. Като знаете че е с нея, така по лесно ще си търсите програми. ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А има ли значение къде ще поставя файла? Дали в карта памет или някъде другаде? EDIT: Благодаря много, оправих се!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хубаво е да споделите как се справихте с проблема. Защото и други потребители може да имат нужда от това (сега и за в бъдеще).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...