Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

trifon81

Проблем с звук на тв тунер

Препоръчан отговор


Имам тунер Asus My cinema P7131 http://www.asus.com/Multimedia/TV_Tuner/My_CinemaP7131/#specifications.Сега си смених дъното ,но на новото няма такава букса за кабелчето,което излиза от платката на тунера и служи да пренесе звук във звуковата карта.Когато записвам на записа има звук но само ако се гледа е без звук..Ако включа тунера на Timeshifting пак има звук.Не знам дали има начин да се оправи тоя проблем не виждам изход от тунера,с който да свържа звуковата карта на дъното.Прикачвам снимка на кабелчето,с което работеше до сега и което вече е непотребно за жалост!Ако някой знае,как може да се оправи моля да каже!

post-271587-0-41794700-1333281817_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Каква е марката на новото дъно?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Каква е марката на новото дъно?

Asrock G31M-GS R2.0

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.