Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

gibson58

Проблем с fMozilla след син екран

Препоръчан отговор


Ето какво се случи: Бях отворил едновременно firefox и Mozilla Nightly ,която я ползвам през програмата Sandboxie.. През firefox влязох в един сайт за видео чат(в който съм влизал много пъти) и от там се показа прозорчето за разрешение да ми се включи камерата ,но картина от камерата не се показа.Пуснах ръчно камерата и излезе син екран и после рестарт.След това Nightly повече не може да се свърже с интернет ,нито през sandboxie ,нито директно.Аз лично подозирам ,че камерата е направила някаква мизерия.Освен това странното е ,че и всички настройки на скайп,който също беше включен,но не го ползвах,се нулираха,все едно сега съм го инсталирал!?!Сега иначе камерата си работи и през съответният сайт,също,но остана проблема с Nihtly ,като го ъпдейтнах,но не даде резултат.Инсталирах го наново върху старата инсталация,че много настройки със sandboxie има,но и това не даде резултат.Сега ще пробвам repair с chkdsk c: /r ,ако и това не действа нямам повече идеи.Не ми се инсталират и мозилата и пясъчника наново,че както споменах има много настройки.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето какво се случи:

Бях отворил едновременно firefox и Mozilla Nightly ,която я ползвам през програмата Sandboxie..

През firefox влязох в един сайт за видео чат(в който съм влизал много пъти) и от там се показа прозорчето за разрешение да ми се включи камерата ,но картина от камерата не се показа.Пуснах ръчно камерата и излезе син екран и после рестарт.След това Nightly повече не може да се свърже с интернет ,нито през sandboxie ,нито директно.Аз лично подозирам ,че камерата е направила някаква мизерия.Освен това странното е ,че и всички настройки на скайп,който също беше включен,но не го ползвах,се нулираха,все едно сега съм го инсталирал!?!Сега иначе камерата си работи и през съответният сайт,също,но остана проблема с Nihtly ,като го ъпдейтнах,но не даде резултат.Инсталирах го наново върху старата инсталация,че много настройки със sandboxie има,но и това не даде резултат.Сега ще пробвам repair с chkdsk c: /r ,ако и това не действа нямам повече идеи.Не ми се инсталират и мозилата и пясъчника наново,че както споменах има много настройки.

Всичката тази информация се пази в потребителския профил, така че преинсталирането не помага. И ако мога да попитам за чий си играете с нощните билдове, това са само за експерименти, не и за нормална работа

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И какво сега има ли варианти?Не го ползвам като дефолтен ,а само в определени случаи,защото е и най-бърз.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И какво сега има ли варианти?Не го ползвам като дефолтен ,а само в определени случаи,защото е и най-бърз.

Насочвате експлорера в %APPDATA% и се опитвате с ровене да възстановите нещо, запазете и букмарките и можете да изтриете профила си (при спрян броузер), при следващото стартиране на броузера ще бъде създаден нов

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не можах да разбера кой е профилът на найтлито ,защото е в папката на редовната мозила ,а там има 3 папки и не посмях да трия наслуки.Обаче някак си се оправи проблемът и дори не разбрах как точно стана.Защото започнах да отварям разните профили и при едното затваряне не си запазих сесията ,която беше отпреди синият екран и след това всичко си заработи без проблеми.Дали е от това идея си нямам...Все пак мерси за съвета.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.