Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

astartegoesbright

Проблем с браузърите

Препоръчан отговор


Преди няколко дни забелязах, че браузерите ми не могат да отварят скоро създадени html files. Проверих за вируси с Avast, S&D и Trojan Remover, но нищо не открих. Освен това Office Starter, спря да работи. Операционната система е Windows 7. На иконите на всички браузери се е появило и по едно катинарче, което не ми е съвсем ясно от кога точно и защо е там. Опитах да реинсталирам Опера, но не мога да я инсталирам наново, пак ми дава липсващ някакъв файл.

Може ли някой да помогне със съвет как да разреша проблема?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отваряш cmd и поставяш следната команда sfc /scannow ,изчакваш да свърши проверката на системата и нейното възстановяване и рестартираш,това е всичко!

Ето виж примера :

Публикувано изображение

Успех! ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сред браузърите ти Интернет експлорер го има нали.Ако си инсталирал и всички актуализации свързани с него,той забранява всички останали като им пречи и ги бави.При мен поне се получи така...Проблема ми изчезна в момента в който го изключих като финкцияв ПС!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите!

terorDrEaM опитах да го направя, но ми се изписа: "You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility" и сега съм в по-голям шок - как да стана администратор на собствения си комп...?

Димитър 59 всичко си беше ок преди месец, работеха си всички браузери. Проблема е , че не ми се отварят само html страници, написани от мен. Но ще опитам каквото ми казваш, как точно да го направя?

А в Control Panel съм си администратор. Не разбирам

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Стартирах тази проверка най-после(отидох в Аксесоари и от там с десен клавиш Run As Admin върху Command Prompt), но пак ми дава, че всичко е чисто: "Windows Resource Protection did not find any integrity violations" Сега установих, че браузерите не могат да отварят само файлове, които са в My Documents. Разрешавам си проблема, като започвам да ги записвам другаде, но той продължава да стои като такъв.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.