8 мнения в тази тема

Здравейте! Имам лаптоп Acer Extensa 5635ZG и имам проблем с видеокартата.Тя е Nvidia Geforce G105M.Какъвто и Windows да инсталирам всички 3D приложения крашват.На първия ден,когато съм инсталирал Windows нямам никакви проблеми.Примерно пускам играта Chess Titans и на първия ден спокойно я играя.Когато друг ден пусна играта тя крашва (не мога да мърдам стрелката,не мога да стартирам Task Manager)Защо става така? Имам най-новите драйвери от Nvidia

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

защото си прегрял картата и се е прецакала, друга причина за замръзване е вирус или некадърно написана програма, но може и проблем с харддиска...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

защото си прегрял картата и се е прецакала

Следя температурите.Имам вентилатор отдолу,сваля температурите с около 5 градуса.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На първия ден,когато съм инсталирал Windows нямам никакви проблеми.Примерно пускам играта ....

Втория ден почваш да инсталираш програми.приложения,актуализации и малко по малко възможността на лаптопа да изпълненява все повече задачи наведнъж намалява.Докато стигне до невъзможност да работи някоя игра която иска значителни ресурси за да функционира и вие си мислите че е проблем,а то си е че това са му възможностите на този модел.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

На първия ден,когато съм инсталирал Windows нямам никакви проблеми.Примерно пускам играта ....

Втория ден почваш да инсталираш програми.приложения,актуализации и малко по малко възможността на лаптопа да изпълненява все повече задачи наведнъж намалява.Докато стигне до невъзможност да работи някоя игра която иска значителни ресурси за да функционира и вие си мислите че е проблем,а то си е че това са му възможностите на този модел.

4GB Ram,Intel Pentium Dual Core 2.30GHz,видеокартата е 512mb,640GB HDD Samsung Редактирано от djani1 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какви са температурите при натоварване и в idle?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

не винаги най новите драйвери са най добри, пробвай с оригиналния

http://global-downlo...Acer&SC=EMEA_10

за 32 и 64 битова 7-ца, предполагам че си със 7

кажи все пак каква е температурата на видеото.

да знаеш че при охлаждане с подложка ефектът е краткотраен и после става обратен ефект (като се задръсти охлаждането)

като замръзне caps lock работи ли или не - ако не работи значи лаптопа забива, ако работи значи вероятно проблемът софтуерен. също като замръзне свети ли лампичката на диска постоянно или премигва (ако свети постоянно може и да е от диска)

драйвер за чипсета инсталираш ли?

http://downloadmirror.intel.com/20906/eng/INF_allOS_9.3.0.1020_PV.exe

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не винаги най новите драйвери са най добри, пробвай с оригиналния

http://global-downlo...Acer&SC=EMEA_10

за 32 и 64 битова 7-ца, предполагам че си със 7

кажи все пак каква е температурата на видеото.

да знаеш че при охлаждане с подложка ефектът е краткотраен и после става обратен ефект (като се задръсти охлаждането)

като замръзне caps lock работи ли или не - ако не работи значи лаптопа забива, ако работи значи вероятно проблемът софтуерен. също като замръзне свети ли лампичката на диска постоянно или премигва (ако свети постоянно може и да е от диска)

драйвер за чипсета инсталираш ли?

http://downloadmirro...3.0.1020_PV.exe

Сложих нов хард,и инсталирах Windows 8 Consumer Preview-за първи път видях проблема след това си сложих 7-ца и пак същия проблем,сега съм на Vista

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход

  • Подобни теми

    • Проблем с дъното
      от Дани С.
      Здравейте.Преди месец си купих дъно с процесор - AMD FX6300 и Asrock 970 Pro3,но нещо стана с дъното... Като включа компютъра,вентилаторитевъртят,включително и тези на видео картата,но нямам сигнал... Само черен екран и нищо друго.Пробвах частите на друго дъно и компютърът си върви без проблем,дори в момента го ползвам... Та въпросът ми е: "Имате ли някаква представа от какво може да е това и дали ще ми признаят гаранцията,понеже счупих закопчалките на слотовете за видео карта...?" Когато си махнах видео картите,без да искам счупих тия неща... Изхвърлих и кутията... А ако не я признаят,има ли как да се оправи ?
    • Проблем с AUX кабел
      от Soviet Soldier
      Здравейте! От време на време се обажда един стар и много досаден проблем ,той е свързан със смущения ,пращене и дори напълно изгубване на звука. Става дума за AUX кабел от компютъра към системата за домашно кино. От едната страна е със стандартен 3.5мм жак ,от другата са два чинча. Отварял съм ги ,презапоявал съм ги ,но проблемът не отшумя напълно. Възможно ли е да е проблем в самата система за домашно кино ,или евтиния китайски кабел е причината ,и изобщо има ли смисъл да го подменям?

      Все си мисля ,че нов кабел с позлатени конектори ще реши този проблем. Какво е вашето мнение? 


    • Проблем с резолюция 1440х900
      от ПерсиLFC
      Имам следния проблем, сложих си новата видео карта ZOTAC GTX 750 TI, оправих драйверите.. лично от сайта теглих най-новите на Nvidia.. Обаче сега ми липса точната резолюция на екрана, а именно 1440х900.. всички други ги има само моята я няма.. моля за помощ, благодаря.. 
    • Проблем с звука в мозила и хром
      от lokopos
      Здравейте, проблема е там , че нямам никакъв звук  в ютуб или вбокс когато съм в  мозила и хром , а имам такъв когато съм в интернет екслорер. Какъв може да е проблема ? (използвам 5.1 тонколони )
    • Скайп разговор - проблем
      от G.Todorov
      Здравейте. Проблемът е, че когато звънна на някой в скайпа и си пусне камерата ми излиза, че говорим трима. Аз званя само на един човек, а когато той ми дигне излиза, че разговаряме трима и третият е даденият човек с който говоря но излиза само снимката му. Надявам се да ме разбрахте. Помогнете, ако знаете как  
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение