Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми таблет

Featured Replies

Първо, ако раздела е грешен, моля някой модератор да премести темата в правилния. Сега по темата.. Търся си таблет за не повече от 450 лв.По възможност от Български уеб сайт/магазин.

Редактирано от Styl3r_ (преглед на промените)

Имах предвид други предложения от други потребители

От мен - http://www.technomarket.bg/products/09118617/mpman-tablet-7-mid74c-4gb-black

Взех си ги и за това го препоръчвам. Надмина миочакванията. Изключително добър за тези пари.

п.п. на aninfid не му обръщай внимание, има болни хора по форумите колкото искаш...

Това не ти ли допада?

- не бе човек, не разбра ли, че хората не искат да купуват скъпи боклуци

Ехе! Спазвайте добрият тон!

@djagi- не се заяждай! Или по-точно не наливай масло в огъня...

@aninfid- айде стига де! Не е най-важно товоето мнение, не живеем в комунизъм. Нека се чуят и други, а потребителя да си вземе решение... Уважавай и мнението на другите!

@автора: Ако можеш да отделиш малко още ти препоръчвам Amazon Kindle Fire. Ако ли пък не- виж дали това няма да те задоволи: Prestigio Multipad PMP5080B

Имах предвид други предложения от други потребители

Archos има прилични и на не особено висока цена таблети. Доколкото знам фирмата е френска, нещата май се правят в Китай, но то какво ли не се прави там :)

Напоследък се заглеждам по http://www.technopol...PRIVILEG-MID-97

т.к. и аз се каня да си купя,но преки впечетления нямамн.някой ако има-моля да сподели

Притеснява ме това: ARM Cortex A8 1GHz . Телефона ми е с по-мощен процесор. И се съмнявам дали ще се справя "гладко" (това си е малко лично усещане) с изчисленията и изрисуването на екрана. Ако нямаш проблем с малко лаг - става.

Ето малко видео реклама на подобен low-cost таблет:

- Тоя обяснява "its very responsive" а се вижда как лагва :). После цъка из менютата където и 400 Mhz процесор би се справил , за да не се забележи някакво забавяне.

Не казвам дайте 1000 лв за таблет, а по скоро вижте какво ще получите за парите и ако ви устройва - си го вземете и си го ползвайте. За малко повече парици се получава доста повече:

1. ACER ICONIA TAB A100 - 550 лв при On-line поръчка

2. Kindle Fire ~ 450.

И двата имат двуядрени процесори , като на ACER-a е по-добър. Недостатъка (или предимство при мобилността) е 7 инчовия дисплей.

10 Worst Tablet Models of 2011 и ACER ICONIA присъства в класацията....

Истината е, че не съм имал досег с таблет до сега, но вярвам на множеството мнения и тн и Айконията не мисля, че е подходящ таблет!

10 Worst Tablet Models of 2011 и ACER ICONIA присъства в класацията....

Истината е, че не съм имал досег с таблет до сега, но вярвам на множеството мнения и тн и Айконията не мисля, че е подходящ таблет!

Може би си прав ... вероятно това е причината да е с 200 лв по евтин от 7 инчовия Galaxy tab. Но съм сигурен че ще се справя перфектно за парите си.

Иначе моят фаворит беше: ASUS Eee Pad Transformer Prime 32GB до който не съм имал досег но Тегра 3 (4 ядра + 1 ядро на ниска честота + видео от nVidia) ми се струват достатъчни. Сега не може да се намери никъде, и се чакам да видя какво ще предложи следващият им модел.

Ето 1 ревю на предложения от мен таблет

http://privileg.bg/bg/shop/details/175/24/%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/privileg-mid-97.html

искам да попитам по запознатите с андроид - има ли читав офис пакет-само за view и елементарна редакция и дали поддържа интернет от усб флаш на някой от Бг операторите

..........

искам да попитам по запознатите с андроид - има ли читав офис пакет-само за view и елементарна редакция и дали поддържа интернет от усб флаш на някой от Бг операторите

Засега няма читав. Ето все пак за проба OpenOffice and LibreOffice Document Reader за Android. В момента таблетите са с ужасно слаб хардуер. Всъщност те са малко по-големи смартфони. Не разчитайте на пълноценна работа и не ги сравнявайте с компютрите, просто са с около десет години назад.

Напротив, има достатъчно читави офис пакети. Безплатни и платени. От безплатните, моя фаворит е Kingsoft Office (беше платен, от няколко месеца е безплатен).

Вярно е, таблетите на практика са малко по-големи смартфони и са със слаб хардуер, но това не значи, че за много от задачите които вършим на компютър не са дори по-добрия избор. Може да се върши пълноценна работа, зависи какво точно се разбира под това, а за забавление са достатъчно добри. Пък и чак десет години назад... просто е нещо различно.

п.п. В момента се занимавам с таблетчето, което предложих в горния си пост. Тъй като не съм го взел за мен, но пък и аз ще го ползвам, направил съм му два профила с това приложение. Както вече казах, таблета се държи отлично, много съм доволен от покупката. Сложил съм му абсолютно всички приложения, които смятам че ще са нужни. Пуснах си филм, гледах онлайн телевизия, някоя и друга игричка... Няма никакви проблеми, всичко върви както и очаквах. Единствено екрана не е добър, но за 193 лева, толкова... За 400+ наистина екрана ще е по-добър, но като за 1/2 пари, аз съм доволен и от тази резолюция...

Здравейте ,и аз имам същия проблем в избора на таблет, моля за предложения отворен съм за всички без Айпад предлагат ми Асус трансформърс за 679 или Ейсър анкония за 550 предпочитам да е 7 инча ще се ползва от момиче на 12 г. благодаря на всички отзовали се.

Редактирано от BatGergi (преглед на промените)

Здравейте ,и аз имам същия проблем в избора на таблет, моля за предложения отворен съм за всички без Айпад предлагат ми Асус трансформърс за 679 или Ейсър анкония за 550 предпочитам да е 7 инча ще се ползва от момиче на 12 г. благодаря на всички отзовали се.

Предполагам имате предвид Acer Iconia Tab A100 (чипсет Tegra 2) с екран 7". Направих сравнение със Samsung P6210 Galaxy Tab 7.0 Plus (чипсет Exynos 4210) и екран 7" ето тук. Според мен Acer Iconia е за предпочитане, защото има малко по-добра камера, 5 MP срещу 3.15 MP на Samsung и още дребни екстри. За Acer Iconia (nVidia GeForce) има доста добри игри, които при Exynos (Mali-400) на Samsung ще трябва да се емулират. Но таблетът на Samsung също има предимства, както и да е. Намерих Samsung P6210 Galaxy Tab 7.0 Plus за 699 лв. ето тук.

Ако желаете, погледнете една класация на CNET за най-добър 7" таблет ? тук. Имайте предвид, че тези класации са малко субективни. Изчакайте още мнения и когато решите да си купите таблет, разгледайте няколко модела и изберете този, който ви харесва най-много.

И защо не искаш iPad ?

Благодаря nologo ще го имам в предвид ,а какво ще кажете за трансформъра или за HTC Flaer ?

И защо не искаш iPad ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.