Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на таблет

Featured Replies

Здравейте!Решила съм да си купя таблет и от няколко дни ги разглеждам в интернет,но честно казано не разбирам много и имам нужда от помощ.Искам таблета да ми предоставя почти всички възможности,които предоставя един лап топ,но в умален вариант.Възможно ли е?Основнo ще го ползвам за филми,игри,скайп,социални мрежи,сайтове и музика.Спряла съм се на тези двата: http://blackwhite.bg/bw/home.nsf/Product.xsp?pID=432366E5C6167878C225792F00468DC5&SessionID=CZPANEV346 и http://www.plesio.bg/tableti-c-69981200/galaxy-tab-10-1-p7510-black-p-290642.html .Изчетох доста противоречиви мнения из интернет и за двата.Имате ли представа каква е разликата между тях и кой е по-надежден?Ако вие бяхте на мое място кой бихте избрали?

• Автор

klass,аз се колебая само между тези двата към които съм дала линк,понеже те са 10 инчови.Просто по-малък не ме устройва.

Вземи си такъв съвместим с windows 8 ,ако искаш да си го сложиш,като излезе официалната версия.

Предложих този защото работи и като gsm, и е с много по добър екран. От твойте аз бих взел втория, пак заради екрана.

• 1 месец по-късно...

Здравейте!Решила съм да си купя таблет и от няколко дни ги разглеждам в интернет,но честно казано не разбирам много и имам нужда от помощ.Искам таблета да ми предоставя почти всички възможности,които предоставя един лап топ,но в умален вариант.Възможно ли е?Основнo ще го ползвам за филми,игри,скайп,социални мрежи,сайтове и музика.Спряла съм се на тези двата: http://blackwhite.bg...onID=CZPANEV346 и http://www.plesio.bg...k-p-290642.html .Изчетох доста противоречиви мнения из интернет и за двата.Имате ли представа каква е разликата между тях и кой е по-надежден?Ако вие бяхте на мое място кой бихте избрали?

За начало си вземете 7'' китайски за 120 лв./AUKRO.BG/.Има малко памет,но работи с карта много лесно.Има ю-ту гоогле ,но с интернета само външен наблизо.Смодеми търся как става сега,но по принцип няма смисъл.Има батерия за 2 часа-в парк,автобус и т.н.Малък звук ,отлично със слушалки.Може да си свалите филми с ,,IDM''-има го безплатно за 1 месец.на карта и да гл. исл. от у-ту и ,,narkom.su''.Аз имам китайски за 150 лв.от 2 год.-7''но не го давам и за 1200 ./facebook-Dimitar Vezyov/

Някой свързал ли се е с таблет в интернет с USB-modem ot Globul ,Mtel, -китайски модел/таблета/и как става.Подобен е само Е173,но не го разчита.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.