Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Onur Bau

Урок: Как да препращаме обаждане и как да правим конферентен разговор

Препоръчан отговор


Здравейте сега ще ви покажа как да препращаме обаждане и как да правим конферентен разговор на нокия ц7-00. Как да препращаме обаждане? 1-во: влизате в минюто си на телефона и давате на НАСТРОЙКИ. 2-ро: търсите подменю НАБИРАНЕ ----> прехвърляне повиквания. 3-то: натискате на гласови повиквания и после избирате опция. Аз избрах ако не отговаря. 4-то: пита ви дали искате да я активирате, деактивиряте, но на нас ни трябва активиране. 5-то: после ви пита на гласова поща или друг телефон, но в моя случай е друг телефон. 6-то: пишете телефонния номер или го търсите като дадете на НАМИРАНЕ, избиране номера и е готово! ВНИМАНИЕ:когато използвате прехвърлятенето мосля, че вземаше някакви стотинки, но не на минута, а само за прехвърлянето. Ако другоят ви телефон е например на ГЛОБУЛ а събеседника няма безплатни минути към глобул тогава взима пари! Как да правим конферентен разговор? 1-во: Обаждате се на някого с когото искате да правите конферентен разговор. 2-ро: След като събеседника вдигне, избирате иконката като клавиатура, избирате номера на който искате да се обадите за втори път, на другия разговра се задържа! 3-то: като вдигне и другия избирате иконата най долу в дясно ОПЦИИ. 4-то: търсите надписа КОНФЕРЕНЦИЯ и конферентния разговор ви е готов! За да спрете конферентния разговор натискате на червената слушалка! ВНИМАНИЕ: конферентния разговор не взима на никого пари или стотинки!!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

Айде бе, конферентен разговор по GSM мрежата не взима никому пари. Ще допусне ли оператора това? Я помисли! А за прехвърлянето на повикване се заплаща. http://www.mtel.bg/glasovi-uslugi_prenasochvane-na-povikvania

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

вижи аз какво съм писал бе, а се върни по горе и виж ко пише: ВНИМАНИЕ:конферентните разговори не взимат на никого пари или стотинки!! Гледай какво четеш преди да пишеш. Отворко!! И аз прехвърлянето пише че взима пари!!! Другиат път си отваряй очите ле!!! вижи аз какво съм писал бе, а се върни по горе и виж ко пише: ВНИМАНИЕ:конферентните разговори не взимат на никого пари или стотинки!! Гледай какво четеш преди да пишеш. Отворко!! И аз прехвърлянето пише че взима пари!!! Другиат път си отваряй очите ле!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

вижи аз какво съм писал бе, а се върни по горе и виж ко пише:

ВНИМАНИЕ:конферентните разговори не взимат на никого пари или стотинки!!

Гледай какво четеш преди да пишеш. Отворко!!

И аз прехвърлянето пише че взима пари!!!

Другиат път си отваряй очите ле!!!

Всъщност взимат на човека, който организира конференцията. И то за всеки кореспондент в конференцията

П.П. И никой не ви е освободил от спазването на добрия тон във форума!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Темата всъщност би трябвало да се казва "Празни приказки на бял кон" :wink12: .А сега сериозно-нима автора мисли да е поредния,открил топлата вода?Нещо,което е известно много отдавна,и то с подробности.И това,ако е сериозен урок(десетина реда)-хората се съсипват да пишат,че и скрийншотове слагат...Нищо не пречи на господина да поддържа един нормален тон на диалога-такъв,какъвто и ние употребяваме.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

....

Първо - пиши грамотно.

Второ - не ми се ежи и не викай.

Трето - невежа си.

Конферентният разговор взима пари на някого и още как!

А прехвърлянето се заплаща на минута от този, който е прехвърлил към друг телефон повикванията.

Например - някой ти се обажда на домашният телефон, а ти си пренасочил домашният си телефон към GSM. Заплащаш цената на минута по тарифата на домашният ти телефон към GSM-а, ако си пренасочил повикванията от домашният си телефон към мобилният.

Не знам защо си мислиш, че си открил топлата вода, но нищо не е без пари, безплатен обяд няма и винаги някой си плаща.

Безплатно е само сиренцето в капана на мишката.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...