mites 6 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Проблема е че не мога да я форматирам. Може ли да се опраи няко имал ли е тоя проблем Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Serious_Mitko 129 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Администратор ли си.Опитай с hp format tools Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
mites 6 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Не става исписва грешка Device media is wripe-protectet Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Serious_Mitko 129 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Ами линукс опитайте да я форматирате в fat32. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Провери дали флашчето няма ключе за защита от запис. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Serious_Mitko 129 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Какво има на флашката ? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
mites 6 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Няма копче за заштита от запис пробвах и фат32 не става незнам какво да и права вече Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Пробвай под сейв мод или някое LiveCD. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
mites 6 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Какво има на флашката ? програми анти вирусни и драивари Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 24 юни 2012 Доста често този проблем се проявява когато самия контролер на флашката се прецака. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
mites 6 Докладвай публикувано 25 юни 2012 Пробвах под сеиф мод пак не става кво и стана чудна работа Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
VipKokata 1810 Докладвай публикувано 29 юни 2012 пробвай със убунту или някъв (спасяем диск със файлов менинджар) или в друго USB или на друг компютър пробвай и през USB хъб чичо така си оправи неговата или я отвори и с малко парче памук с афтършейв я почисти . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
the professor 2474 Докладвай публикувано 29 юни 2012 що не пробваш търсачката - има един куп теми, в които съм обяснил какво може да се направи Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове